Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΣΤΥΓΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΜΟΥ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ "ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ" ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΜΟΥ

Η «Φόνισσα του Έβρου»με τον Αγ΄ Γιώργη στο μπράτσο...

Ιδιαίτερη προβολή έτυχε η συγκεκριμένη γυναίκα Μισθοφόρος Στρατιώτης του Ελληνικού Στρατού, που συμμετείχε στην άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑΣ 2015.
Δεν είναι τυχαίο. 
Η συγκεκριμένη πολεμοκάπηλη εικόνα έρχεται σε μια εποχή που διεξάγεται η συγκεκριμένη άσκηση με βασικό σενάριο για πρώτη φορά τον Πόλεμο Κατά Της Τρομοκρατίας και τις Ασύμμετρες Απειλές.
Σε μια εποχή που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανοίγει ξανά το θέμα της Υποχρεωτικής Στράτευσης των Γυναικών φτωχών οικογενειών που πλήττονται από την Ανεργία και την Ανέχεια. 

Για να τις εντάξει στον Αναδιοργανωμένο Στρατό που συμμετάσχει στον Πόλεμο κατά των μεταναστών, στις ιμπεριαλιστικές εκστρατείες, διεκδικώντας αναβαθμισμένο ρόλο στην Ανατολική Μεσόγειο και σε Αφρική-Μ.Ανατολή.
Ενός Στρατού που πριν ο πρώην ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος φύγει για να αναλάβει την θέση του Προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ε.Ε. -θέση που θα φορτώσει ένα κόστος εκατομμυρίων ευρώ στον λαό μας- πρόλαβε να τονώσει τα χαρακτηριστικά του χριστιανικού φονταμενταλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων.
Με τα νέα σήματα για τις στολές, που ήρθε να σε συμβολικό επίπεδο να τονώσουν τα χαρακτηριστικά Πολέμου Πολιτισμών και να κεντηθούν στους ώμους του πιο βαμμένου ιδεολογικά εθνικιστικού και ακροδεξιού τμήματος των στελεχών.
Εμείς για μια ακόμη φορά καλούμε την Νεολαία να μείνει μακριά από Στρατό και Αστυνομία, να μην γίνει Πραιτοριανός τους.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΆΒΟ ΛΕΒΕΝΤΗΣΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Εμείς για μια ακόμη φορά καλούμε την Νεολαία να μείνει μακριά από Στρατό και Αστυνομία, να μην γίνει Πραιτοριανός τους".

    Δηλαδή εσείς "καθαρίζετε" μόνοι σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνωμη κι'ολας το συγκεκριμενο προσωπο ειναι γυναικα;; Χωρις το αρθρο ,και μονο απο την φωτογραφια......εσεις την καταλαβαινετε ευκολα;; Αμαν !! Μεχρι προτινος ......λεγαμε....οτι λεγαμε!! Τωρα εχουμε και μισθοφορους γυναικες; Τι λετε ρε παιδια;; και ρωτας ανωνυμε των 9:04 μ.μ αν '' καθαριζουμε μονοι μας; Τι εννοεις λοιπον; Σου φαινεται φυσιολογικο ,απο το περιεργο λουκ ,μεχρι τι θα κληθει να πραξει; Τα βλεπαμε στον κινηματογραφο απο τον Σβατσενεγκερ.....και λεγαμε...'' αντε και στο διαολο...ανωμαλοι''!! Τωρα ........θα σφαζουν και οι γυναικες επι μισθο ,ετσι ως επαγγελμα,και θα το ενταξουμε στα επιπεδα ισοτητας; Ρε τρελαθηκαμε τελειως;;;;; Ανηθικο απο τον οποιονδηποτε......ποσον μαλλον απο την γυναικα ,πλασμενη να δινει ζωη ρε φιλε!!! Αντε απο δω...χασαμε τα αυγα και τα πασχαλια μου φαινεται!! Ακου ''θα καθαριζεται '' μονοι σας!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή