Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

Τον λένε Κώστα Μητσόπουλο. Κατάγεται από τον Δομοκό, σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Πειραιά και είναι ένα ακόμη φασιστάκι.Αλλά όχι ένα οποιοδήποτε φασιστάκι. Είναι ο αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ. Και σαν καλό φασιστάκι, οτιδήποτε έχει να κάνει με εξεγέρσεις ή επαναστάσεις του προκαλεί οργή. Καλή ώρα όπως η επέτειος του Πολυτεχνείου και για την οποία αναπαράγει όλη την χρυσαυγίτικη ρητορική. Δείτε:
Έχουν ξεκινήσει οι 3-ήμερες εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο και όλο το αριστερό ψέμα. Πάλι σουλατσάρουν οι αναρχοάπλυτοι με τις μολότοφ..

— Kostas Mitsopoulos (@kosmitsop) November 16, 2015

Ενώ στο προσωπικό του προφίλ στο φουμπου γράφει:

Κάθε χρόνο,τα ίδια και τα ίδια. Κουκούλες, μολότοφ, κάφροι και επεισόδια. Σπάτε μαγαζιά, καίτε αμάξια, λεηλατείτε περιουσίες του απλού κοσμάκη. Ακυρώνονται μαθήματα, κλείνουν δρόμοι, ταλαιπωρείται ο κόσμος. 42 χρόνια πέρασαν που οι τότε νέοι (Δαμανάκη, Λαλιώτης κλπ) ζητούσαν ψωμί, παιδεία ελευθερία. Εσείς οι αναρχοάπλυτοι υποστηρίζετε αυτούς που κόβουν το ψωμί του λαού, κλείνετε τα σχολεία και τα Πανεπιστήμια και δείχνετε πόσο φασιστοειδή είστε με την βία σας. Οπότε είναι καιρός να γυρίσετε σπιτάκι, να βγάλετε τις κουκούλες και να μπείτε στη Ferrari του μπαμπά σας. Εμείς δεν ξεχνάμε τις δολοφονίες των αθώων ανθρώπων εργαζομένων στην MARFIN

Μα θύμισε λίγο αυτό το μέμε:



Ενώ δεν παραλείπει να νιώσει συμπόνια για τους «αδικοχαμένους» νεοναζί της ΧΑ. Γράφει συγκεκριμένα:
Δύο χρόνια πριν, δολοφονήθηκαν 3 νέα παιδιά. Ο ένας ήταν αριστερός και μέλος του ΑΝΤΙΦΑ, τα άλλα δύο ήταν μέλη της ΧΑ. Κάποιοι τότε μίλησαν για βεντέτα. Από τότε, κάθε χρόνο, στο τόπο δολοφονίας του 1ου παιδιού, γίνεται το έλα να δεις. Καίγονται αυτοκίνητα, μαγαζιά. Παντού μολότοφ. Φοβούνται οι κάτοικοι και κρύβονται από νωρίς. Εκεί που σκοτώθηκαν τα άλλα παιδιά, μόνο στεφάνια μνήμης υπάρχουν. Κανένας δεν ασχολείται στην τηλεόραση, κανένας στα ραδιόφωνα. Λες και τους χτύπησε μια αόρατη πέτρα από τον ουρανό αυτούς. Λες και αυτά τα παιδιά δεν τα γέννησαν μητέρες, απλώς φύτρωσαν. Η αξία ενός παιδιού, είναι ίδια, είτε ομοεθνής, είτε αλλοδαπός. Είτε δεξιός είτε μη δεξιός. Ντροπή σε όλους που εξυπηρετούν μόνο τα αριστερίστικα και αναρχικά συμφέροντα μιας μικρής μειοψηφίας του λαού

Και φυσικά στα μυαλά του ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κομμουνιστικό κόμμα που προωθεί την αναρχία. Γράφει:




Μην ξεχνάτε ότι μας κυβερνούν κομμουνιστές. Άνθρωποι που δεν είναι καθόλου περήφανοι για τα Εθνικά Σύμβολα, ούτε για την Ιστορία μας, ούτε για τον Ελληνισμό. Κομμουνιστές ανθέλληνες που αγαπούν την κόκκινη σημαία, που σκότωναν από το 44 εώς το 49 Έλληνες στο συμμοριτοπόλεμο, ενώ όλοι οι ξένοι είχαν απωθηθεί. Κόκκινοι φασιστές που έχουν στόχο την προπαγάνδρα του διεθνισμού και της αναρχίας. Που δεν έχουν κανέναν ηθικό φραγμό, κανένα δίλημμα, καμία παιδεία για να μην ξυπνούν τις μνήμες των θηριωδιών που έχει περάσει αυτός ο λαός από τον Τούρκο Μογγόλο. Μην ξεχνάμε, χούντα είναι, θα περάσει.. Στο Βίτσι και στο Γράμμο..

Το φασιστάκι ονειρεύεται εμφύλιο και αιματοχυσία όπως ο κάθε καλός φασιστοτζιχαντιστής, ξεχνά όμως ότι υπάρχουν και πολλά πηγάδια.

http://kollectnews.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου