Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΤΑ ΚΑΨΟΝΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ


ImageH βρώμικη και καλά κρυμμένη πραγματικότητα των Στρατιωτικών Σχολών επανέρχεται ολοένα στο προσκήνιο.
Είναι η καθημερινότητα των βαναυσοτήτων, των βασανιστηρίων, των καψονιών, αυτού του απεχθούς ψυχολογικού κυρίως πολέμου που γίνεται συντεταγμένα και οργανωμένα. Πρωταγωνιστές δεν είναι άλλοι από τους σπουδαστές παλαιότερων ετών, που έχουν την πλήρη κάλυψη των αρμοδίων αξιωματικών και των διοικητών των Σχολών.
Αυτός είναι ο άγραφος νόμος των Σχολών.
Και φυσικά ο νόμος αυτός λειτουργεί με την πλήρη κάλυψη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας.
Ανεξάρτητα τις όποιες περιστασιακές αντιδράσεις της ηγεσίας και την ανακίνηση του θέματος από τα ΜΜΕ, η διαδικασία αυτή βασίζεται στην ανάγκη των νέων για σταθερή εργασία και στο φόβο απώλειας της που εξασφαλίζει τα κλειστά στόματα, ενώ αποσκοπεί στην ταπείνωση-υποταγή, στη μετατροπή των στελεχών σε Πραιτοριανούς που χωρίς αντίρρηση θα εκτελέσουν κάθε απάνθρωπη διαταγή.
Γι' αυτό και εξασφαλίζεται η συγκάλυψη σε όλα τα επίπεδα της ιεραρχίας, γι' αυτό οι αποκαλύψεις για τα καψόνια αμφισβητούνται πρώτα πρώτα από τους ανθρώπους που τα έχουν υποστεί, αλλά τα έχουν επίσης πραγματοποιήσει-τα στελέχη!
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ πιστό στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων δίνει μάχη, την οποία πρόκειται να γιγαντώσει ενάντια σε αυτή τη βαρβαρότητα, ενάντια σε όλες αυτές τις σε όλες αυτές τις παρανομίες.
Ας δούμε δύο χαρακτηριστικά στιγμότυπα:   
Άνω κάτω η ΠΑ με σοβαρές καταγγελίες για καψόνια που έγιναν σε πρωτοετείς σπουδαστές της ΣΤΥΑ, από “παλαιότερους” σπουδαστές της Σχολής.
http://www.onalert.gr/
Τα όρια των “παραδοσιακών καψονιών” που γίνονται για να λάβουν το “πρώτο μήνυμα” της στατικοποίησης οι σπουδαστές φαίνεται ότι ξεπεράστηκαν κατά πολύ σ΄ αυτή τη σειρά. Αποτέλεσμα τουλάχιστον ένας πρωτοετής σπουδαστής να αντιμετωπίσει πρόβλημα από την ψυχολογική πίεση που υπέστη . Ο πρωτοετής εκδήλωσε την επιθυμία να αποχωρήσει από τη Σχολή και αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση των γονέων του οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν στη διοίκηση της ΣΤΥΑ.
Το θέμα πήρε διαστάσεις και όπως λένε οι πληροφορίες την ΣΤΥΑ επισκέφθηκε ο ίδιος Α/ΓΕΑ Χρήστος Βαίτσης ο οποίος ήταν έξαλλος με όσα του είχαν μεταφερθεί. 
Πηγές του Onalert.gr αναφέρουν ότι ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης σε πλήρη συμφωνία με τον Α/ΓΕΑ έχει διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το θέμα.

ΣΤΗΝ ΣΜΥΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΨΟΝΙΑ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΦΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

ImageΠρόσφατα, νέες καταγγελίες έφτασαν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ για να καψόνια-βασανιστήρια που γίνονται εις βάρος των σπουδαστών του Πρώτους Έτους της Σχολής. Κτηνώδη και βάναυση συμπεριφορά που είναι γνωστή σε όλους, αποδεκτή και από ψηλά οργανωμένη. 
Με πρωταγωνιστές τους σπουδαστές του αμέσως επόμενου έτους, που αφού έχουν υποστεί σκληρά σωματικά και ψυχολογικά βασανιστήρια οι ίδιοι, τα έχουν ενσωματώσει και τα επιβάλλουν με την σειρά τους σε μια αλυσίδα απανθρωπιάς και αποκτήνωσης.
Φυσικά όλοι αυτοί, όλα αυτά τα χρόνια είχαν και έχουν την κάλυψη και καθοδήγηση των ανωτέρων.  
Αυτά συμβαίνουν σε όλες τις Σχολές Υπαξιωματικών. 
Επομένως δεν ξενίζει κανέναν τα όσα αποκαλύπτει η αρθρογραφία του onalert.gr για τις προτεραιότητες της διοίκησης της ΣΜΥΝ, του ΓΕΝ και του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου.
"Στην ΣΜΥΝ οι νέοι Κελευστές έμειναν απλήρωτοι από “γραφειοκρατική δυσλειτουργία” και χρειάστηκε η δημοσιοποίηση του προβλήματος για να πάρουν “έναντι” 500 ευρώ. Ωστόσο ναύαρχος φαίνεται ότι έχει εντοπίσει …σοβαρότερα προβλήματα να επιλύσει σ΄ ότι έχει να κάνει με την εύρυθμη λειτουργία της ΣΜΥΝ! Μαθαίνουμε ότι έγινε πολύ μεγάλη φασαρία για το αν πρέπει οι γυναίκες της ΣΜΥΝ να έχουν το δικαίωμα να …βάφουν τα μαλλιά τους!
Το θέμα λέει προέκυψε από την επιλογή χρώματος μιας κυρίας της ΣΜΥΝ το οποίο άγνωστο γιατί προκάλεσε τον εκνευρισμό του ναυάρχου! Ο οποίος και φέρεται να θέτει θέμα για το αν πρέπει γενικώς να επιτρέπεται η …βαφή μαλλιών!

Μεγάλα προβλήματα έχουν στην ΣΜΥΝ"!
Μην Ψαρώνετε λοιπόν από τις εθνικιστικές και μιλιταριστικές φιέστες του Πάνου Καμμένου.
Αυτός ήταν και είναι ο Ελληνικός Στρατός.
Έτσι διαπαιδαγωγεί τα στελέχη του αφού ζητούμενο είναι η Υποταγή τους, η Πειθάρχηση τους στις πιο παράλογες, πολεμοκάπηλες και πλέον ανοικτά κατασταλτικές διαταγές εναντίον του "εχθρού λαού"! 
Μόνη απάντηση το Κίνημα Μαζικό Μέσα και Έξω από τον Στρατό, ενάντια στον μιλιταρισμό, εθνικισμό, φασισμό και του Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό.
Η ανεργία, η πείνα, η φτώχεια, ο κοινωνικός αποκλεισμός στρατολογεί στις Ένοπλες Δυνάμεις. Δε θα γίνουμε οι Πραιτοριανοί του ΝΑΤΟ και του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, του Τσίπρα και του Καμμένου, των εφοπλιστών και των τραπεζιτών.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τ.ΕΠΙΚ. 6932 955437  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου