Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΣΤΗΝ ΣΜΥΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΨΟΝΙΑ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΦΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

ImageΠρόσφατα, νέες καταγγελίες έφτασαν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ για να καψόνια-βασανιστήρια που γίνονται εις βάρος των σπουδαστών του Πρώτους Έτους της Σχολής. Κτηνώδη και βάναυση συμπεριφορά που είναι γνωστή σε όλους, αποδεκτή και από ψηλά οργανωμένη. 
Με πρωταγωνιστές τους σπουδαστές του αμέσως επόμενου έτους, που αφού έχουν υποστεί σκληρά σωματικά και ψυχολογικά βασανιστήρια οι ίδιοι, τα έχουν ενσωματώσει και τα επιβάλλουν με την σειρά τους σε μια αλυσίδα απανθρωπιάς και αποκτήνωσης.
Φυσικά όλοι αυτοί, όλα αυτά τα χρόνια είχαν και έχουν την κάλυψη και καθοδήγηση των ανωτέρων.  
Αυτά συμβαίνουν σε όλες τις Σχολές Υπαξιωματικών. 

Επομένως δεν ξενίζει κανέναν τα όσα αποκαλύπτει η αρθρογραφία του onalert.gr για τις προτεραιότητες της διοίκησης της ΣΜΥΝ, του ΓΕΝ και του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου.
"Στην ΣΜΥΝ οι νέοι Κελευστές έμειναν απλήρωτοι από “γραφειοκρατική δυσλειτουργία” και χρειάστηκε η δημοσιοποίηση του προβλήματος για να πάρουν “έναντι” 500 ευρώ. Ωστόσο ναύαρχος φαίνεται ότι έχει εντοπίσει …σοβαρότερα προβλήματα να επιλύσει σ΄ ότι έχει να κάνει με την εύρυθμη λειτουργία της ΣΜΥΝ! Μαθαίνουμε ότι έγινε πολύ μεγάλη φασαρία για το αν πρέπει οι γυναίκες της ΣΜΥΝ να έχουν το δικαίωμα να …βάφουν τα μαλλιά τους!

Το θέμα λέει προέκυψε από την επιλογή χρώματος μιας κυρίας της ΣΜΥΝτο οποίο άγνωστο γιατί προκάλεσε τον εκνευρισμό του ναυάρχου! Ο οποίος και φέρεται να θέτει θέμα για το αν πρέπει γενικώς να επιτρέπεται η …βαφή μαλλιών!
Μεγάλα προβλήματα έχουν στην ΣΜΥΝ"!
Μην Ψαρώνετε λοιπόν από τις εθνικιστικές και μιλιταριστικές φιέστες του Πάνου Καμμένου.
Αυτός ήταν και είναι ο Ελληνικός Στρατός.
Έτσι διαπαιδαγωγεί τα στελέχη του αφού ζητούμενο είναι η Υποταγή τους, η Πειθάρχηση τους στις πιο παράλογες, πολεμοκάπηλες και πλέον ανοικτά κατασταλτικές διαταγές εναντίον του "εχθρού λαού"! 
Μόνη απάντηση το Κίνημα Μαζικό Μέσα και Έξω από τον Στρατό, ενάντια στον μιλιταρισμό, εθνικισμό, φασισμό και του Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό.
Η ανεργία, η πείνα, η φτώχεια, ο κοινωνικός αποκλεισμός στρατολογεί στις Ένοπλες Δυνάμεις. Δε θα γίνουμε οι Πραιτοριανοί του ΝΑΤΟ και του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, του Τσίπρα και του Καμμένου, των εφοπλιστών και των τραπεζιτών.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τ.ΕΠΙΚ. 6932 955437  

2 σχόλια:

  1. Μπα, και γιατι κόπτεστε τώρα για τις σχολές και τη γίνεται μέσα σε αυτές?
    εσείς δεν μας τσαμπουνάτε συνεχεια οτι είναι επιλογή μας και πληρωνωμαστε και και και ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιο ακριβως ειναι το υποβαθρο των παραπανω θεωριων.πως μπορει να συγκριθει ενας πολιτης με εναν στρατιωτικο και πως μπορει να κρινει ο απλος πολιτης ενα στρατιωτικο γυμνασιο.ειστε σοβαροι?δυσφημηζεται μια απο τις αρχαιοτερες στρατιωτικες σχολες

    ΑπάντησηΔιαγραφή