Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

"Ανεπιθύμητος" ο Μάρτιν Σουλτς στο Γαλάτσι.

Η Επιτροπή Αλληλεγγύης στους πρόσφυγες ,καλεί  την Τετάρτη στις 11:00 πρωί στο ΠΑΛΑΙ, πολίτες  φορείς, συλλογικότητες.κόμματα και Δημοτικές Παρατάξεις,να δηλώσουν την αντίθεσή τους στην επίσκεψη στον χώρο φιλοξενίας των προσφύγων,του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς.
Είναι τουλάχιστον υποκριτικό, ένας από τους ηθικούς αυτουργούς  της μετατροπής του Αιγαίου σε θάλασσα νεκρών,ο εκπρόσωπος ενός Ευρωπαικού Κοινοβουλίου,που αδυνατεί και δεν θέλει να θέσει ένα τέλος στους πολέμους και το  προσφυγικό δράμα που αυτοί προκαλούν, να "επιθεωρεί" έναν χώρο που συμβολίζει την αλληλεγγύη ,την ανθρωπιά και την ειρηνική συνύπαρξη των λαών.

Και οι Κ. Οργ. Γαλατσιου τού ΚΚΕ όμως ,καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επίσκεψη ΣΟΥΛΤΣ-ΤΣΙΠΡΑ στό ΠΑΛΑΙ γιά τούς ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ..την Τετάρτη 10:30π.μ στό Άγαλμα τής Εθνικής Αντίστασης,στο Παλιό Τέρμα Γαλατσίου.
Το αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό στέκι "Στέγαστρο"  καλεί επίσης  την  Τετάρτη 4 Νοέμβρη στις 10πμ, σε συγκέντρωση στη διασταύρωση Τράλεων & Βείκου(Γαλάτσι) και διαδήλωση στο Παλαί Γαλατσίου. Ενάντια στους πολιτικούς εκφραστές της Ευρώπης-Φρούριο και ηθικούς αυτουργούς των δολοφονιών προσφύγων και μεταναστών(στην προκειμένη ο Μ. Σουλτς που είναι πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής-Κομισιόν και ο Α. Τσίπρας που θα επισκεφτούν το Παλαί.
http://www.e-galatsi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου