Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Μαύρο κλάμα το defencenet.gr για το ξύλο που έφαγαν οι Χρυσαυγίτες στη Θεσσαλονίκη


Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται…
Η λαϊκή ρήση αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά καθώς οι μόνοι που στεναχωρήθηκαν για το ξύλο που έφαγαν οι εκπρόσωποι της ναζιστικής συμμορίας, είναι οι υπεύθυνοι του εν λόγω εθνικιστικού και μιλιταριστικού μέσου…
Που έκανε ένα διάλειμμα από το να προβάλλει τον Πάνο Καμμένο, να εκθειάζει τον ρωσικό ιμπεριαλισμό, να διαφημίζει όπλα, να σπέρνει μισαλλοδοξία και πατριδοκαπηλεία, να διαδίδει τον εμετικό ρατσισμό και φιλοναζισμό του.
Φυσικά, το defencenet.gr δεν έγραψε λέξη για τη βόμβα εξερράγη, 20 λεπτά πριν τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας, στην κατάληψη Έπαυλης Κούβελου που βρίσκεται στο Μαρούσι, που έχει στοχοποιηθεί εδώ και καιρό από τους φασίστες!
Έτρεξαν όμως να δηλώσουν το πόσο Σοκαρισμένοι είναι από τον ξυλοδαρμό των Χρυσαυγιτών…
Παραθέτουμε ολόκληρο το δημοσίευμα γιατί στις δύσκολες αυτές εποχές που ζούμε έχουμε μεγάλη ανάγκη τα ανέκδοτα…. 
 ΝΕΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΒΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ Σοκ: Άγριος ξυλοδαρμός βουλευτή και δημοτικού συμβούλου του Λαϊκού Συνδέσμου στην Θεσσαλονίκη (vid) 
Ένα απαράδεκτο ακόμα περιστατικό αμαύρωσε το απόγευμα της Δευτέρας (9/11) το συλλαλητήριο των Ποντίων που πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη καθώς άγνωστοι χτύπησαν τον βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου στο Κιλκίς Χρήστο Χατζησάββα όπως και τον δημοτικό σύμβουλο αλλά και πρώην βουλευτή του κόμματος Αρτέμη Ματθαιόπουλο.
Πρόκειται για μια ακόμα βάρβαρη ενέργεια που έρχεται να προστεθεί σε εκείνην του προ μερικών ημερών ξυλοδαρμού του βουλευτή της ΝΔ Γ.Κουμουτσάκου, ο οποίος είχε και αυτός γρονθοκοπηθεί -από ασύλληπτους μέχρι στη στιγμής-στο συλλαλητήριο των Ποντίων που είχε διοργανωθεί στο Σύνταγμα στην Αθήνα.
Όπως αναφέρει το seleo.gr, ανάμεσα σε αυτούς που δέχθηκαν το μένος ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Αρτέμης Ματθαιόπουλος, καθώς και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Χατζησάββας.
Οι προαναφερόμενοι αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν από το άγαλμα Βενιζέλου με κλωτσιές και μπουνιές. Η αστυνομία επενέβη για να περιορίσει τα επεισόδια, ενώ αυτή την ώρα έχει κλείσει η Εγνατία.
Τα δυο μέλη της ΧΑ αμύνθηκαν όπως μπορούσαν, ενώ μετά την επέμβαση των ψυχραιμότερων, αποχώρησαν από το σημείο.
Από το περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού αποδείχθηκε και πόσο ανυπόστατα είναι αυτά που είπε ο Επίτιμος πρόεδρος των Ποντιακών Σωματείων Στέφανος Τανιμανίδης ότι δηλαδή "εδώ και 7 χρόνια η Χρυσή Αυγή έχει προσκολληθεί στα ποντιακά σωματεία".
Προφανώς με τις δηλώσεις του αυτές Σ.Τανιμανίδης αφενός καταφέρθηκε κατά των ποντιακών σωματείων και τα συκοφάντησε υπονοώντας ότι πολιτικά κόμματα τους καθοδηγούν και αφετέρου ουσιαστικά προκάλεσε την επίθεση εναντίον του βουλευτή και του δημοτικού συμβούλου του κόμματος.
Τέτοιες συμπεριφορές είναι ανεύθυνες και άκρως επικίνδυνες ιδιαίτερα σε περίοδο όπου το εθνικό συναίσθημα και η ιστορική μνήμη των Πόντιων δοκιμάζονται από δηλώσεις τύπου Φίλη.
http://www.defencenet.gr/

2 σχόλια:

  1. O Mελισσανίδης δεν πήρε το defence;
    Ετσι νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πάζλ συμπληρώνεται.
    Οι της εφημερίδας κόντρα βέβαια δεν λένε τίποτα για το ζήτημα του γηπέδου της Αεκ και των πολιτικοθρησκευτικών δεδομένων του.
    Πάνε και στη δίκη της χρυσής αυγής για να ξεπλυθούνε πολιτικά με αποτέλεσμα να υπάρχουν και σιωπές στο ζήτημα του γηπέδου σε ότι αφορά το θρησκευτικό πολιτικό κομμάτι μιάς και θα φαίνονται πιο αντίφα.
    Δηλαδή πάνε στη δίκη της χρυσής αυγής και αυξάνεται ο φασισμός κάτι που το ξέρουν αλλά κάνουν την πάπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή