Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΤΙ ΛΕΝΕ ΡΕ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ...Δράση και στο εξωτερικό θα αναλαμβάνει η νέα Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία

Άντρες της Ειδικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας της Ιαπωνίας

Άντρες της Ειδικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας της ΙαπωνίαςΤα σχέδια συγκρότησης Ειδικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας, που θα δραστηριοποιείται και εκτός των συνόρων της Ιαπωνίας με το πρόσχημα της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο το 2020, ολοκλήρωσε νωρίς σήμερα το πρωί η ιαπωνική κυβέρνηση, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιοσιχίντε Σούγκα, να αναγγέλλει τη δημιουργία της από την επόμενη βδομάδα.

Η δύναμη θα αποκαλείται «Διεθνής Αντιτρομοκρατική Μονάδα Συλλογής Πληροφοριών» και θα ενταχθεί στο υπουργείο Εξωτερικών. Συγκροτείται τέσσερις μήνες νωρίτερα από τον αρχικό σχεδιασμό εξαιτίας, όπως σημείωσε ο Σούγκα, των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το προσωπικό της Ειδικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας θα είναι πολύγλωσσο και ειδικά εκπαιδευμένο, ώστε να μεταβαίνει σε περιοχές «όπου υπάρχουν ύποπτες τρομοκρατικές δραστηριότητες» όχι μόνον εντός της ιαπωνικής εδαφικής επικράτειας, αλλά και σε περιοχές της Νοτιοανατολικής Ασίας, της Μέσης Ανατολής και της Βορειοδυτικής Αφρικής!
http://www.902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου