Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Εκπαίδευση στα όπλα από τη Χρυσή Αυγή

«Το Βήμα» αποκαλύπτει το πρόγραμμα κατασκήνωσης της οργάνωσης με δραστηριότητες που ταιριάζουν σε λοκατζήδες
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/10/2014 
Στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση μελών της Χρυσής Αυγής. Η φωτογραφία περιέχεται στη δικογραφία και βρέθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. σε υπολογιστή στελέχους της Χρυσής Αυγής
Τα μέλη της Χρυσής Αυγής εκπαιδεύονταν στα όπλα και στη σκοποβολή, σύμφωνα με επίσημα εσωτερικά ντοκουμέντα της ίδιας της οργάνωσης που παρουσιάζει «Το Βήμα». Τα έγγραφα αφορούν μάλιστα χρήση όπλων από τον δραστήριο «πυρήνα» της Νίκαιας που φέρεται να συσχετίζεται με τη δολοφονία του 35χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι τον Σεπτέμβριο του 2013.
Τα έγγραφα αυτά αποτελούν απάντηση σε ισχυρισμούς στελεχών του ακροδεξιού μορφώματος ότι ποτέ δεν χρησιμοποιούσαν όπλα ή τουλάχιστον αυτά που είχαν αφορούσαν το παιχνίδι paintball. Μάλιστα ως εκπαιδευτές εμφανίζονται μέλη του «πυρήνα» της Νίκαιας που είναι κατηγορούμενοι για άμεση εμπλοκή στη δολοφονία Φύσσα και συνόδευαν τον δράστη Γιώργο Ρουπακιά. Στα ντοκουμέντα αυτά εμφανίζονται τα μέλη της Χρυσής Αυγής να ακολουθούν εκπαίδευση παραστρατιωτικής ομάδας, με χρησιμοποίηση μάλιστα μέχρι και υλικών παραλλαγής για να μη γίνονται αντιληπτοί από τον εχθρό.

Σε έγγραφα που υπάρχουν στη δικογραφία για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και βρέθηκαν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μελών της οργάνωσης υπάρχουν οδηγίες για το «πρόγραμμα μιας διήμερης κατασκήνωσης» που έγινε στην περιοχή του ποταμού Νέδα στη Μεσσηνία, όπου πήγαιναν μαζικά μέλη της οργάνωσης - ειδικά τις πρώτες ημέρες μετά τη δολοφονία Φύσσα ο δράστης Γ. Ρουπακιάς εικονιζόταν με χρυσαυγίτες από τη Νίκαια σε «εκδρομή» στην ίδια περιοχή.

Σκοπιές, σκοποβολή, καμουφλάζ


Σε αυτό το πλάνο που φέρνει στο φως «Το Βήμα» προσδιορίζονται 28 σημεία ενεργειών και υποχρεώσεων των μελών της Χρυσής Αυγής και ανάμεσα σε αυτά σημειώνεται (ακολουθούνται η μορφή και η ορθογραφία του συντάκτη του εγγράφου): «Οργάνωση της ομάδας Ο.Π.Β (σ.σ.: δεν προσδιορίζεται τι σημαίνουν τα αρχικά) και ενημέρωση προστασίας και οργάνωση ομάδων σκοπιάς ανά ημέρα». Ακολουθούν οι κινήσεις της ένοπλης ομάδας στον ποταμό Νέδα και η εκπαίδευση της... ειδικής μονάδας της Χρυσής Αυγής που θυμίζουν «λοκατζήδες».


Οπως σημειώνεται στο πρόγραμμα: «Στη συνέχεια θα ακολουθησει επιστροφή από τον ποταμό σε αντίθετη φορά των νερών. Στα μέσα του ποταμού θα πραγματοποιηθούν βολές υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου πολιτικής δράσης ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ (προαιρετικό να υπάρχει φούμο)».


Η στρατιωτική εκπαίδευση προβλέπει όμως και γενική νυχτερινή επιφυλακή για αντεπίθεση με όπλα εναντίον του «άγνωστου εχθρού». Οπως σημειώνεται στο πρόγραμμα της εκπαίδευσης: «Ωρα ύπνου και συνεννόηση με τους σκοπούς για βραδινό συναγερμό (πεζοπορία έρπινκ και κάλυψη από τον εχθρό με τα όπλα. Ολα οι συναγωνιστές και τα όπλα θα ντυθούν από φύλλα και θα φτιάξουν από την φύση φούμο».

Παρόμοιου τύπου αναφορά για χρήση όπλων και καμουφλάζ υπάρχουν και σε άλλα σημεία του εσωτερικού εγγράφου της Χρυσής Αυγής, και ειδικά στο 15ο σημείο, όπου σημειώνεται «ένα ακόμα μάθημα σκοποβολής και εκπαίδευσης κάλυψης βολής επίθεσης και άμυνας».

«Προπαγανδιστική γραμμή»

Την ίδια ώρα στα έγγραφα εσωτερικής αλληλογραφίας της ακροδεξιάς οργάνωσης έχουν βρεθεί και κείμενα των κεντρικών γραφείων με εγκυκλίους με την «προπαγανδιστική γραμμή» που θα πρέπει να ακολουθούν τα μέλη. Είναι ενδεικτικά τα αναφερόμενα στην εγκύκλιο 27, όπου προβλέπεται μετά βεβαιότητας «συγκυβέρνηση ΝΔ και Σύριζα».

Οπως σημειώνεται, «τις επόμενες εβδομάδες οι ενημερωτικές μας εξορμήσεις, ομιλίες, εκδηλώσεις, θα σχετίζονται με το θέμα: "ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ: Η επόμενη συγκυβέρνηση του μνημονίου. Να τονίζεται ότι: αυτό συμβαίνει λόγω της τεράστιας ανόδου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που δεν μπορούν με τίποτα να ανακόψουν. Αποτελεί επιλογή και ρητή εντολή των διεθνών τοκογλύφων που εξουσιάζουν τη χώρα μας. ΝΔ και Σύριζα είναι ανδρείκελα αυτών των δυνάμεων. Την επερχόμενη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ είχε προβλέψει προ μηνών ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις. ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ».http://www.tovima.gr/society/article/?aid=640009

1 σχόλιο:

  1. Η Φυσική Άσκηση και η γνώση της σωστής και αποτελεσματικής χρήσης των Όπλων είναι απαραίτητη για μια υγιή Κοινωνία και για να είναι πραγματικά υγιής, φιλάνθρωπη και οικολογική αυτή η Κοινωνία θα πρέπει να έχει καταστήσει σαφές σε όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης σε τί μετατρέπει ο οικονομικός ανταγωνισμός και ο θρησκευτικός -και δη ο δημοφιλής σήμερα αβραμιαίος- δογματισμός έναν Άνθρωπο.

    ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ θα είναι σε θέση οι Πολίτες να αντιμετωπίσουν επιτυχώς τους πλουτοκράτες, τους οπαδούς της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και τα μεταλλαγμένα κοινωνικοθρησκευτικά παράγωγα του Καπιταλισμού όπως είναι ο Φασισμός, ο ψευδοεπιστημονικός Ναζισμός καθώς και ο αβραμιαίας εμπνεύσεως, αδίστακτος Τζιχαντισμός και φιλοσαουδικός Σαλαφισμός.

    Όσοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για Φυσική Άσκηση ή Εκπαίδευση λόγω βιολογικών τους χαρακτηριστικών σε μια υγιή Κοινωνία δεν απορρίπτονται ούτε θανατώνονται, βεβαίως. Ο καθένας προσφέρει στον βαθμό και με τον τρόπο που δύναται. Αν κάποιος αγωνιστής δεν επιθυμεί να ζει λόγω κάποιας αναπηρίας θα έχει αναμφισβήτητα το δικαίωμα να επιλέξει την Ευθανασία. Υποκλίνομαι στην γενναιότητα αγωνιστών όπως ο Ramón Sampedro να αποχωρίσουν περήφανα από τη Ζωή. Αιωνία η μνήμη τους.

    ΟΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΤΑ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΩΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΟΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑΣΤΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ «ΔΥΣΗ Ή ΑΝΑΤΟΛΗ», «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ Ή ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ», «ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Ή ΔΕΞΙΟΣ» κ.ο.κ.!

    Ζούμε σε έναν Σύμπαν ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΙΕΡΑΡΧΙΑ: δεν θα υπήρχε ο «πλανήτης» μας αν δεν υπήρχε ο Ήλιος. Δεν θα υπήρχε Ζωή πάνω στον «πλανήτη» μας αν δεν υπήρχε η κάθε λογής ακτινοβολία που εκπέμπεται λόγω τεράστιου μεγέθους και πυκνότητας, άρα και αναπόφευκτων χημικών αλληλεπιδράσεων πάνω στο σώμα του Ήλιου. Με τη σειρά του ο Ήλιος μας δεν θα υπήρχε αν δεν υπήρχε ένας απέραντος «Γαλαξίας» να τον θέσει σε πορεία μέσα στη κοσμική του γειτονιά.
    Η βιοποικιλία πάνω στη Γη δεν μας επιτρέπει να ομιλούμε για «ανώτερο» και «κατώτερο» είδος Ζωής. Είναι άραγε η γαλάζια φάλαινα «ανώτερη» από έναν μέρμηγκα επειδή είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος; Ή μήπως ο μέρμηγκας είναι «ανώτερος» από την φάλαινα διότι μπορεί ταχύτατα να σκάψει το χώμα και να κρυφτεί;

    Κατανοώντας τα παραπάνω, λοιπόν, για ποια «αναρχία» μπορούμε να συζητάμε; Τουλάχιστον να διορθώσουμε τον τίτλο!

    Όσο τα λεγόμενα Αριστερά κινήματα θεωρούν τους οπαδούς θρησκευτικών δογμάτων ως αδέρφια τους (βλέπε την κατάντια από την 2η Ιντιφάντα κι έπειτα καθώς και το κίνημα-«λάστιχο» του αναρχοχριστιανισμού που προσπαθεί να μας πείσει να διαγράψουμε από την ιστορική μας Μνήμη τις αλληλοσφαγές Προτεσταντών, Παπιστών και Βυζαντινών...) θα είναι καταδικασμένα να προδίδονται εκ των έσω και να διώκονται στους δρόμους, ξανά και ξανά._

    ΑπάντησηΔιαγραφή