Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Μπέος: Δικάζεται για "σύσταση εγκληματικής οργάνωσης" και συγκροτεί "Ομάδες σύγκρουσης απέναντι στους αντιεξουσιαστές"

Ομάδες σύγκρουσης απέναντι στους αντιεξουσιαστές συγκροτεί ο Α. Μπέος και στις 18 Δεκεμβρίου, που έχει προαναγγελθεί πορεία, θα μετέχουν σε αυτή ο ίδιος, οι δημοτικοί σύμβουλοι και ομάδα πολιτών που οργάνωσε. Αν γίνει οτιδήποτε θα υπάρξει σύγκρουση.
«Δεν θα διανοηθούν ξανά να κάνουν επεισόδια. Εμείς θα αστυνομεύσουμε την πορεία. Εμείς δέρνουμε, δεν κοιτάμε όπως η αστυνομία. Από το δικό μου το χαστούκι φεύγει και το κράνος μαζί. Θα προστατεύσουμε την πόλη οι δημοτικοί σύμβουλοι και 300 πολίτες», είπε και χαρακτήρισε υποκριτές και δημοκράτες του κώλου όσους συμμετέχουν σε πορείες.
Ποιος είναι ο Μπέος που τα λέει αυτά και προχωρεί στην συγκρότηση «ομάδων σύγκρουσης»; Ένα άτομο που έγινε δήμαρχος κύρια λόγω της στάσης του ΚΚΕ να επιλέξει άκυρο και αποχή στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, (Ηταν αντίπαλος του Πατσιαντά που υποστηριζόταν από τον ΣΥΡΙΖΑ και εκλέχτηκε με 53%), της υποστήριξης που είχε από την Χ.Α. και .τον μηχανισμό των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου.
Σε λίγο καιρό, ο Α. Μπέος, πρόκειται να δικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων και τα παράνομα στοιχήματα. Μεταξύ άλλων, κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, δωροληψία-δωροδοκία και παράνομο στοιχηματισμό. Αυτό το άτομο, λοιπόν (αναλυτικά για το ποιόν αυτού του τύπου μπορείτε να διαβάσετε εδώ) είναι αυτό που συγκροτεί «ομάδες κρούσης» για να «επιβάλλει την τάξη».http://tsak-giorgis.blogspot.gr/

2 σχόλια: