Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Νέα τεράστια αεροναυτική άσκηση ανάμεσα σε Ελλάδας και κράτη δολοφόνοι των λαών Ισραήλ- ΗΠΑ

ΦΩΤΟ: Πρόκειται για τη μονάδα των Ισραηλινών κομμάντος που δολοφονούσαν άοπλους αγωνιστές σε πλοίο του "Στόλου για τη Γάζα"! Εκπαίδευση με Έλληνες και Αμερικανούς σε αντίσοιχες επιχειρήσεις πάνω σε πλοία...
  Αμέσως μετά τη διακλαδική, διακρατική, στρατιωτική Άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ 2015 (20-30 Απριλίου), που μετέτρεψε την Ελλάδα σε ένα απέραντο πεδίο ασκήσεων Ελλάδα-ΗΠΑ-Ισραήλ, στο πλαίσιο επί της ουσίας ενός εικονικού πολέμου, διαθέτοντας πάνω από 150 πολεμικά αεροσκάφη, το σύνολο της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας και σημαντικές δυνάμεις του στρατού ξηράς, των ειδικών δυνάμεων και του ναυτικού, επιχειρώντας στο σύνολο σχεδόν της επικράτειας και του εναέριου χώρου (Πελοπόννησος, Β. Ελλάδα, Αιγαίο, Ιόνιο). Στον κόλπο της Σούδας ξεκίνησαν αυτό το Σαββατοκύριακο και επίσημα τα μεγάλα ναυτικά γυμνάσια μεταξύ των ναυτικών δυνάμεων της Ελλάδας, του Ισραήλ και των Ηνωμένων Πολιτειών. Πρόκειται για την ναυτική άσκηση «Noble Diana» που λαμβάνει χώρα από το 1998 ως ετήσια διμερή άσκηση μεταξύ του Ισραηλινού Ναυτικού και του Ναυτικού των ΗΠΑ. Από το 2009 η Ελλάδα αποτελεί το τρίτο μέρος σε αυτή την άσκηση!

Λαμβάνουν Μίζες οι Στρατιωτικοί;

Image
Σύλληψη πριν απο λίγο ενός αντισυνταγματάρχη εν αποστρατεια, 53 ετών ο οποίος είχε υπηρετήσει σε θέση κλειδί του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας από το 2004 - 2006. 
Ο απόστρατος συνελλήφθη αφου όπως διαπιστώθηκε μετα απο πολυμηνη ανακριτική έρευνα σε δωροδοκίες και σε διακίνηση μαύρου χρήματος που σχετίζονται με υποθέσεις γερμανικών εξοπλισμών. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν τα Leopard,άλλες πηγές "δείχνουν" άλλες υποθέσεις.Ο απόστρατος αξιωματικός είχε υπηρετήσει σε καίρια θέση του επιτελείου του εισαγγελέα Γιώργου Ζορμπά ο οποίος διετέλεσε Γενικός Διευθυντής Εξοπλισμών. 

ΝΑΤΟ: Πραγματοποιεί τη μεγαλύτερη άσκηση υποβρυχίων στην ιστορία του

Image
Η Βορειοατλαντική Συμμαχία (ΝΑΤΟ) πραγματοποιεί τη μεγαλύτερη άσκηση υποβρυχίων στην ιστορία του στη Βόρεια Θάλασσα.
Ναυτικές δυνάμεις από περίπου δέκα χώρες μέλη του ΝΑΤΟ και τη Σουηδία έχουν ξεκινήσει μια μεγάλης κλίμακας άσκηση ανθυποβρυχιακού πολέμου στα ανοικτά των ακτών της Νορβηγίας.

Με την ονομασία Dynamic Mongoose, η ετήσια άσκηση περιλαμβάνει τέσσερα υποβρύχια από τη Γερμανία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία και τις ΗΠΑ, μαζί με 13 πλοία από τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, την Ισπανία, την Τουρκία, καθώς και το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ.

Μετά από απόφαση του Τσίπρα, υφυπουργός δικαιοσύνης ο διοικητής της ΕΥΠ επί Καραμανλή

Yφυπουργός Δικαιοσύνης ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος
Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Μεγαλώνει το κυβερνητικό σχήμα, καθώς, μετά από απόφαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα υφυπουργού Δικαιοσύνης, ανεβάζοντας τον αριθμό των υφυπουργών στην κυβέρνηση σε επτά.
Το κρίσιμο πόστο του υφυπουργού Δικαιοσύνης αναλαμβάνει ο νυν τέταρτος γενικός γραμματέας στο υπουργείο Δικαιοσύνης κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, του οποίου η ορκωμοσία, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr, θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα.

Ποιος βομβαρδίζει ποιον στη Μέση Ανατολή

A man protects himself from dust following a reported barrel bomb attack by Syrian pro-government forces in Aleppo. (Photo: Getty)
Let me try to get this right. The Saudis are bombing Yemen because they fear the Shia Houthis are working for the Iranians. The Saudis are also bombing Isis in Iraq and the Isis in Syria. So are the United Arab Emirates. The Syrian government is bombing its enemies in Syria and the Iraqi government is also bombing its enemies in Iraq. America, France, Britain, Denmark, Holland, Australia and – believe it or not – Canada are bombing Isis in Syria and Isis in Iraq, partly on behalf of the Iraqi government (for which read Shia militias) but absolutely not on behalf of the Syrian government.

Και στη ΠΓΔΜ η Αστυνομία δολοφονεί νέους και εισπράττει την κοινωνική έκρηξη

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ νεαρών διαδηλωτών και δυνάμεων της αστυνομίας σημειώθηκαν αργά το βράδυ χθες Τρίτη μπροστά από το κτίριο της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ, στο κέντρο των Σκοπίων. 
Πάνω από 2.000 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν από το απόγευμα χθες μπροστά στο κτίριο της κυβέρνησης όπου διαμαρτυρήθηκαν, μετά τις αποκαλύψεις, νωρίτερα, της αντιπολίτευσης για την συγκάλυψη, από την κυβέρνηση του Νίκολα Γκρούεφσκι, της υπόθεσης του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου ενός νεαρού από αστυνομικό.

Το μάθατε;;; Ο Μιχαλολιάκος ο … νοσταλγός των αγώνων «114» των συνοδοιπόρων και κομμουνιστών ξεκίνησε «ανένδοτο 114″!!!

https://xyzcontagion.wordpress.com/2013/09/20/mixaloliakos-114-anendotos/
Ο απερίγραπτα υποκριτής Αριος Φύρερ Μιχαλολιάκος πρέπει να βρίσκεται σε πανικό.
Αλλιώς δεν εξηγείται η πλήρης μεταστροφή του, κι από εκεί που έβριζε τη «ψευτοδημοκρατία» και λοιδωρούσε τους Νόμους και το Σύνταγμα, τώρα …
… το πιστεύετε;;;
Τώρα, επικαλείται το ακροτελεύτιο άρθρο 120 του Συντάγματος που λέει «ότι η τήρηση του επαφίεται εις τον πατριωτισμό των Ελλήνων«.
Μιλάμε τώρα, για το ίδιο άρθρο που αντικατέστησε το … 114!!!

Χάος από την πολιτική της Σαουδικής Αραβίας στη Μέση Ανατολή-Υεμένη: Επίθεση Χούτι κατά της Σαουδικής Αραβίας

Image
Οι σιίτες αντάρτες Χούτι εξαπέλυσαν επίθεση με όλμους και ρουκέτες μιας σαουδαραβικής πόλης κοντά στα σύνορα της Υεμένης με τη Σαουδική Αραβία χθες Τρίτη, για πρώτη φορά μετά την έναρξη της εκστρατείας αεροπορικών πληγμάτων εναντίον τους από μια συμμαχία εννέα αραβικών κρατών υπό την ηγεσία του Ριάντ στα τέλη του Μαρτίου, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της συμμαχίας.
Τα πυρά των Χούτι έπληξαν ένα σχολείο θηλέων και ένα νοσοκομείο στη Νατζράν, σε απόσταση περίπου 3 χιλιομέτρων από τα σύνορα των δύο κρατών, δήλωσε ο ταξίαρχος Άχμεντ Ασίρι και πρόσθεσε ότι η επίθεση ώθησε τις αρχές να κλείσουν όλα τα σχολεία στην περιοχή. Δεν είναι γνωστό μέχρι στιγμής εάν υπήρξαν θύματα.

Μεγάλη εκστρατεία ενάντια σε πέτρες στο Στρατόπεδο Ηλιόπουλου στην Κομοτηνή με θύμα τους φαντάρους!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΡΕΣ!!!
Οι συνάδελφοι φαντάροι στο συγκεκριμένο στρατόπεδο είχαν την ατυχία το Υπουργείο Άμυνας να μην λάβει σοβαρά υπόψη του τις συνεχείς καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για τη διοίκηση του Ταξίαρχου Παπαδόπουλου στο ΚΕΤΘ Αυλώνα –κυνήγι αδέσποτων ζώων, εθνικιστική και ρατσιστική προπαγάνδα, τεράστιες ελλείψεις στην σίτιση των νεοσυλλέκτων κλπ-   και τώρα απολαμβάνουν τον νέο διοικητή.
Ο διοικητής Ταξίαρχος Παπαδόπουλος κήρυξε λοιπόν τον πόλεμο στις πέτρες…
Και όπως κάθε πόλεμος, έχει αιτία- την επιθεώρηση που θα γίνει, θύτες-το διοικητή και θύματα-τους φαντάρους. Και φυσικά έχει αντικειμενικούς στόχους- το ΑΞΙΟΜΑΧΟ και υποκειμενικούς- την εξέλιξη της καριέρας των στρατιωτικών! 

ΣΟΒΑΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ-Τουρκία: Συνέχεια στο αντάρτικο αποφάσισε το PKK

Αφού η Τουρκία δεν προχώρησε στα συμφωνηθέντα, αναγκαία βήματα για να επιτευχθεί ειρήνη, το Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (PKK) αποφάσισε να μην καταθέσει τα όπλα, σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος του KCK, του πολιτικού σκέλους της οργάνωσης.
«Συνάντηση για την επίτευξη συμφωνίας κατάθεσης των όπλων δεν υπάρχει στην ατζέντα μας, καθώς, αυτή την στιγμή, η διαδικασία δεν προχωρά και δεν έχουν γίνει τα αναγκαία βήματα», δήλωσε ο Μπεσέ Χοζάτ, ένας εκ των ηγετών του εκτελεστικού συμβουλίου του KCK, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό του ΡΚΚ, που εκπέμπει από την Ευρώπη.

Νέα μαχητικά Su-30SM καταφθάνουν στην Κριμαία

Νέα μαχητικά Su-30SM καταφθάνουν στην ΚριμαίαΣτο χώρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούν φωτογραφίες του επόμενου νεόδμητου μαχητικού πολλαπλών χρήσεων Su-30SM που κατασκευάστηκαν στο εργοστάσιο αεροπορίας της Irkut Corporation στο Ιρκούτσκ Αεροπορίας (IAP), το οποίο προορίζεται να καταλήξει στη Ναυτική Αεροπορίας του Ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού επί τη βάσει ενός συμβολαίου τον Δεκέμβριο του 2013, που προβλέπει την παράδοση των πέντε από αυτά τα αεροσκάφη.

Το κίνημα "Δεν πληρώνω" για τα πέρι μείωσης διοδίων (Βίντεο)

 Τι απαντά το κίνημα "Δεν πληρώνω" στον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Σπίρτζη περί μείωσης διοδίων.
Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ μετέδωσαν σε όλους τους τόνους την είδηση ότι "Τα διόδια μειώνονται". Πόσο αληθινή είναι αυτή η "είδηση";
Ο Βασίλης Παπαδόπουλος εξηγεί γιατί μας δουλεύουν ψιλό γαζί και πως και αυτή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ υπηρετεί τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων σε βάρος της τσέπης του λαού και των συνταγματικών δικαιωμάτων του.

Τουρκία: Διαδηλώνεις; Είσαι τρομοκράτης

Κατηγορίες απήγγειλε δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης σε βάρος 24 ατόμων που συνελήφθησαν την 1η Μαΐου καθώς επιχείρησαν να εορτάσουν την Εργατική Πρωτομαγιά στην εμβληματική πλατεία Ταξίμ.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η αστυνομία συνέλαβε 336 διαδηλωτές σε πολλές περιοχές της Κωνσταντινούπολης, όπου ξέσπασαν ταραχές μεταξύ του πλήθους και των δυνάμεων επιβολής της τάξης.

Συρία: Η Διεθνής Αμνηστία καταγγέλλει τα “εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας” στο Χαλέπι

Οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις διαπράττουν “εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας” βομβαρδίζοντας αδιακρίτως την πόλη του Χαλεπίου, κατήγγειλε σήμερα η Διεθνής Αμνηστία, η οποία καταδικάζει επίσης τα “εγκλήματα πολέμου” που διαπράττουν οι αντάρτες.

Τι γίνονται τα αεροπλανοφόρα όταν "πεθάνουν"; Δείτε το βίντεο

Image
Τι γίνονται τα αεροπλανοφόρα όταν “πεθάνουν”; Επιστρέφουν εκεί που ναυπηγήθηκαν. Το πρώτο πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο στον κόσμο, το USS Enterprise (CVN 65), έφθασε στο ναυπηγείο όπου είχε “χτιστεί” πριν από 60 χρόνια! Έξι ρυμουλκά το μετέφεραν στο σημείο όπου θα συνεχιστεί η διαδικασία αδρανοποίησής του. Πόσο θα κοστίσει αυτή η διαδικασία; 745 εκατομμύρια δολάρια!
Αφού αδρανοποιηθούν οι οκτώ αντιδραστήρες του το ιστορικό αεροπλανοφόρο θα διαλυθεί.

Είναι ο Γιάννης Πανούσης ο Έλλην δικαστής Ντρεντ; (PHOTOS) Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δικάζει και καταδικάζει πιο γρήγορα κι από τον ακροδεξιό ίσκιο του

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο, η κοινωνία των Ελ παρακολουθεί σοκαρισμένη τις εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας ενός τετράχρονου κοριτσιού από τον πατέρα του.
20150505082057_img_69281430814413 (1)
http://luben.tv/politix/56531

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ "ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ" ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ:Σε γερμανική εταιρία τα περιφερειακά αεροδρόμια. Κλείνει άμεσα η συμφωνία

Σύμφωνα με πηγή του ΤΑΙΠΕΔ που επικαλείται το Reuters η Αθήνα θα οριστικοποιήσει άμεσα τη συμφωνία για τη διαχείριση περιφερειακών αεροδρομίων
Η Ελλάδα θα οριστικοποιήσει "άμεσα" μια συμφωνία ύψους 1,2 δισεκ. ευρώ με την Fraport για την παραχώρηση του δικαιώματος λειτουργίας και διαχείρισης των περιφερειακών αεροδρομίων και θα ανοίξει και πάλι τις προσφορές για ένα πλειοψηφικό πακέτο στο λιμάνι του Πειραιά, δήλωσε σήμερα στοReuters ένας ανώτερος αξιωματούχος του ΤΑΙΠΕΔ.