Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Συρία - Χαλέπι: Οι κυβερνητικές δυνάμεις έχασαν τον έλεγχο σημαντικού στρατιωτικού κέντρου

Image
Μια συμμαχία των ανταρτών κατάφερε να θέσει υπό τον πλήρη έλεγχό της ένα στρατηγικής σημασίας στρατιωτικό κέντρο των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων στο Χαλέπι, σε μια από τις πιο σημαντικές ανατροπές που σημειώνονται στο πεδίο των μαχών στην πρώην οικονομική πρωτεύουσα της Συρίας.
Στο Χαλέπι, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Συρίας, δεν έχουν σημειωθεί σημαντικές αλλαγές από τότε που διαιρέθηκε, τον Ιούλιο του 2012, μεταξύ των τομέων που ελέγχουν οι αντάρτες στα ανατολικά και των συνοικιών που ελέγχουν οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις στα δυτικά.

ISIS teens execute 25 soldiers in Syria’s Palmyra


An ISIS fighter reads out a death sentence in front of 25 Syrian soldiers in the site of the amphitheater in Palmyra, Syria (Video grab)
Staff writer, Al Arabiya News
Saturday, 4 July 2015

Why the case for a UK arms boycott of Israel is now unanswerable


521 childen were killed a further 3,374 injured in the carnage of Israel's 50-day assault on Gaza in Summer 2014.
David Wearing 05 July 2015.
Britain must quit acting as Israel's accomplice and put the lives of occupied and besieged Palestinians before UK arms dealers' profits

Στα σκουπίδια της ιστορίας...Παραιτήθηκε ο Σαμαράς από πρόεδρος της ΝΔ

Ο Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε την παραίτησή του από την ηγεσία της ΝΔ. Την ανακοίνωση την έκανε κατά την διάρκεια της δήλωσής του για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Ο κ.Σαμαράς ανακοίνωσε ότι παραδίδει το κόμμα στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο οποίος και θα αναλάβει την ηγεσία στη μεταβατική περίοδο μέχρι να προκύψει νέα ηγεσία .

Ο κ.Σαμαράς επισήμανε ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ενδέχεται αν θέσει σε αμφισβήτηση την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και επί της ουσίας δήλωσε απαισιόδοξος για τις εξελίξεις.

ΟΧΙ ΡΕ ΟΧΙ...ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ!

Οι οπαδοί ψηφίζουν ΟΧΙ, οι πρόεδροι ΝΑΙ...
ΚΑΙ Η ΘΥΡΑ 7 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΧΙ

Και ο λιγούρης του Δήμου Αθηναίων θέλει να γίνει Πρωθυπουργός του "ΝΑΙ"!

Με χρήματα των δημοτών προπαγανδίζει το ΝΑΙ ο Καμίνης

ΚαμίνηςΤα δίκτυα επικοινωνίας αλλά και τους υπαλλήλους του Δήμου Αθηναίων χρησιμοποιεί τις τελευταίες ώρες ο Καμίνης για να προωθήσει το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα.
Η ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου χρησιμοποιείται για την προώθηση των προσωπικών μηνυμάτων του Δημάρχου ενώ οι υπάλληλοι από το γραφείο του έχουν αναλάβει να στέλνουν δελτία Τύπου.

o ρουφιάνος του χημειου '85 Γιαννης Τσαμουργκέλης αυτη τη στιγμη στη ΝΕΤ



Μέσω των βολεμενων της ΝΕΡΙΤ η Ερτ στηρίζει ανοιχτά ναι!! 

Αυτη τη στιγμη στην εκπομπη "πρωινη ενημερωση" της ΝΕΤ, παρουσιαζεται ο καθηγητης οικονομικων σπουδων του πανεπιστημιου αιγαιου κκ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΓΚΕΛΗΣ.
Με κουστουμι και γκριζο μαλι μας πουλαει αναλυση για την ελληνικη οικονομια και για "τη σημερινη νεολαια που φοβαται για το μελλον".
Ελα ομως που ο κυριος αυτος που δηθεν κοπτεται για το μελλον της ελληνικης νεολαιας, ειναι ο ιδιος που το 1985 ως φοιτητης της ΠΑΣΠ, ψηφισε στο πρυτανικο συμβουλιο υπερ της αρσης του ασυλου του υπο καταληψη χημειου. Ακολουθησε αγρια καταστολη. Για τους νεοτερους υπενθυμιζουμε οτι το χημειο κατεληφθη σε ενδειξη διαμαρτυριας για τη δολοφονια του 15χρονου Μιχάλη Καλτεζα. 

Εκατοντάδες στρατευμένοι λένε «Όχι».

Εκατοντάδες στρατευμένοι λένε «Όχι».
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Η μαζική εξόρμηση στο Πεντάγωνο την Τετάρτη 1/7, αποτέλεσε την κορύφωση της καμπάνιας του Δικτύου Σπάρτακος, ενάντια σε παλιά και νέα Μνημόνια. Εκατοντάδες φαντάροι από 50 μονάδες λένε το δικό τους «Όχι».
Στις απειλές, εκβιασμούς, τρομοκρατία, καλλιέργεια ανασφάλειας, προπαγάνδα των ΜΜΕ, στους διεθνείς τοκογλύφους, σε ΕΕ-ΔΝΤ που απαιτούν επιπλέον μέτρα-φόρους, συντάξεις και μισθούς 300 ευρώ, φοροασυλία για το κεφάλαιο, νέο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Δίπλα τους, ο αστικός κόσμος της διαπλοκής και διαφθοράς, της μίζας, του πελατειακού κράτους και των σκανδάλων. Οι Σαμαροβενιζέλοι, αυτοί που προκάλεσαν την χρεωκοπία, μαζί με ΛΑΟΣ και ΔΗΜΑΡ, που μας τα πήραν όλα. Επιβάλλοντας το βάναυσο αστυνομικό κράτος έκτακτης ανάγκης του κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού.

οι Φαντάροι λένε "ΟΧΙ" Δαγκωτό

Στους Στρατηγούς των άθλιων ΝΑΙ, που πάντα βαράνε προσοχή και κοιτάνε την πάρτη τους...

Στη δολοφονική συμμορία των Ε.Ε.-ΔΝΤ-Ελλήνων και ξένων Τοκογλύφων...

Στα Παλιά και Νέα Μνημόνια...

Κείμενο απάντηση στην αηδία των "ΝΑΙ" που πάντα λένε οι Στρατηγοί-μαλιστάνθρωποι!

Γράφει ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ
Οδεύοντας προς το δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου 2015, μέρος της συμπαθούςκοινωνικής ομάδος του τίτλουεξέφρασε επωνύμως την στήριξή της στο ΝΑΙ σε όλα. 

Στους υπογράφοντες την στήριξη, «φιγουράρουν» αρκετοί πρώην αρχηγοί. Η επιχειρηματολογία τους έχει ως κεντρική ιδέα, ότι η Ελλάδα ιστορικά και πολιτισμικά ανήκει στην Ευρώπη και η συμμετοχή μας στην ΕΕ και το ευρώ θωρακίζει την ασφάλεια της χώρας μας.

Σωσίβια θανάτου πουλάνε Τούρκοι επιχειρηματίες σε μετανάστες!

ImageΤο κύμα μεταναστών από διάφορες χώρες που πλήττει μέσω Τουρκίας τα ελληνικά νησιά αποκαλύπτει και το εγκληματικό όργιο κερδοσκοπίας που έχει αναπτυχθεί στα τουρκικά παράλια όχι μόνο με τα υψηλά κόμιστρα που ζητούν οι ''δουλέμποροι'' διακινητές, αλλά και με τον ''εξοπλισμό'' που τους προμηθεύουν, δήθεν για βοήθεια!
Σύμφωνα με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ τουρκικών ΜΜΕ Σύριοι, που καταφεύγουν στην Τουρκία λόγω του εμφυλίου στη χώρα τους και επιθυμούν να περάσουν στα ελληνικά νησιά τους πωλούνται ''σωσίβια'' γιλέκα τα οποία κατασκευάζονται λαθραία στη Σμύρνη, για να τα χρησιμοποιούν στην περίπτωση που ναυαγήσει το σκάφος τους και πέσουν στη θάλασσα. 

40 ΜΑΤατζήδες και 20 ασφαλίτες προστάτευσαν τον ΣΚΑΙ από…30 πολίτες (δείτε βίντεο κι από MEGA)

MEGA
Πολίτες διαμαρτύρονται έξω από τις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΙ για την απαράδεκτα υποκειμενική στάση του ενόψει δημοψηφίσματος και μάλιστα την παραμονή του.
Για τον λόγο αυτό ζητούν την παρέμβαση Εισαγγελέα.
Η αστυνομία δρώντας ως σεκιούριτι του κ. Αλαφούζου, διέκοψε την κυκλοφορία κι απέκλεισε την περιοχή με κλούβες... 40 ματατζήδες και 20 ασφαλίτες απέναντι σε 30 πολίτες που πήγαν για ειρηνική διαμαρτυρία!!!

Η τρομοκρατία τους είναι πιο βαθιά από το Ναι και το Όχι.

tromokratiaθα ψηφίσω Όχι με βαριά καρδιά και το μαχαίρι στο λαιμό
Γράφει ο Χρήστος Μανούκας
Η τρομοκρατία τους είναι πιο βαθιά από το Ναι και το Όχι.
Το ίδιο θα πρέπει να είναι και η απάντηση μας.
Παρακολουθώντας της τελευταίες ημέρες τον βόθρο των καναλιών όπου μονότονα επαναλαμβάνεται η τρομοκρατία των αφεντικών, δεν μπορεί κανείς παρά να ανησυχεί στην απουσία σοβαρής και σταθερής απάντησης στα συγκεκριμένα που θέτουν. Γιατί αλίμονο αν η απάντηση στο ερώτημα «Θα κλείσουν οι τράπεζες», «Θα κλείσουν τα μαγαζιά», «Θα κλείσουν οι παραγωγικές μονάδες»,»Θα φύγουν οι επενδυτές» αφεθεί στα χέρια των ανθρώπων που ακόμη κι αν καλούν στο Όχι στο δημοψήφισμα απαντούν με τα ίδια κριτήρια,δηλαδή πως «Θα μείνουν ανοιχτά όλ” αυτά» υπονοώντας με σαφήνεια πως θα μείνουν, όχι μόνο ανοιχτά,αλλά και στις ίδιες απάνθρωπες καπιταλιστικές σχέσεις που διέπουν την λειτουργία τους,που τσακίζουν τις ζωές μας.

Ο Δ. Δανίκας ξεπέρασε και το αφεντικό του. τον χρυσαυγίτη με .. πολιτικά Θέμο Αναστασιάδη

Του Γ. Γ.
Ο Δημήτρης Δανίκας είναι ένα ναυάγιο της ταξικής πάλης, που θα έγραφε και ο «Ριζοσπάστης», ο οποίος αφού για χρόνια σιτίστηκε και έγινε ευρύτερα γνωστός από τις στήλες του οργάνου της Κ.Ε του ΚΚΕ και τα μικρόφωνα του ραδιοφωνικού σταθμού 902 … βρήκε τον δόμο του.
Ανέβηκαν οι «μετοχές» του στην δημοσιογραφική πιάτσα με αντίκρισμα να προσφέρει τις «πολύτιμες» υπηρεσίες του για μεγάλο διάστημα στον ΔΟΛ και να καταλήξει σήμερα να μας «διαφωτίζει» από το «Πρώτο Θέμα».
Αυτός ο λακές, το τσιράκι του «κομιστή», για να βγάλει το παντεσπάνι του δεν διστάζει, ο αχρείος, να χρησιμοποιήσει λεξιλόγιο  που θα το ζήλευε και ο Βορίδης καθώς και οι ομοτράπεζοι του «τσεκουράτου» νεοδημοκράτη βουλευτή.
«Να ξεκουμπιστεί» και να φύγει, συνιστά στον Αλέξη Τσίπρα, σήμερα στα γραφόμενα του και μάλιστα «όσο πιο σύντομα τόσο το καλύτερο!», συμπληρώνει
«Λογική» εκ μέρους του η παρότρυνση. Αν εδραιωθεί μια διαφορετική κυβέρνηση απ’ αυτές που είχαμε τις τελευταίες δεκαετίες δεν πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο ότι ξαναβγεί «λάδι» το αφεντικό του όταν ξαναβρεθεί να αντιμετωπίσει δικαστικές περιπέτειες.

Ένα ναρκοθετημένο δημοψήφισμα.

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤης Βασιλικής Σιούτη
Το δημοψήφισμα της Κυριακής είναι μία διαδικασία ναρκοθετημένη εκ των προτέρων, στην οποία ο ελληνικός λαός καλείται να απαντήσει εάν εγκρίνει κάτι με το οποίο δεν συμφωνεί ή εάν το απορρίπτει για να πάει σε κάτι που δεν γνωρίζει. Είναι ένα δημοψήφισμα στο οποίο οι επιλογές είναι στην πραγματικότητα μη επιλογές και είναι πραγματικά πολύ θλιβερό το πώς φτάσαμε εδώ μετά από μία σειρά οδυνηρών υποχωρήσεων και λαθών χωρίς κανείς να πατήσει εγκαίρως φρένο.

Φοβερό SPOT της ERTOpen για το δημοψήφισμα #ΟΧΙ


https://www.youtube.com/watch?v=eH8qOIqiCjo

Μήνυμα αλληλεγγύης απ’ το Ντονμπάς προς τον ελληνικό λαό: Λέμε «ΟΧΙ» σε φασισμό, ιμπεριαλισμό, ΔΝΤ!


SOLIDARITYANTIFASCISTUKRAINE.WORDPRESS.COMΟ Αλεξέι Μαρκόφ, πολιτικός κομισάριος της Εθελοντικής Κομμουνιστικής Μονάδας που μάχεται στο Ντονμπάς της Αν. Ουκρανίας, στα πλαίσια της ταξιαρχίας «Φάντασμα», στέλνει μήνυμα αλληλεγγύης προς τον ελληνικό λαό για το αυριανό δημοψήφισμα.

Υπάρχει ορισμός του Παλιάτσου; Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κλαίει μπροστά στην κάμερα, όλη η υφήλιος σπαράσσει...

Το κλάμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου σκίζει στα δύο την ψυχή και του πιο σκληρου αντιμνημονιακου LUBEN.TV

Ιδού οι 18 γνωστοί επιχειρηματίες της Ελλάδας που χρωστούν 11 δισ ευρώ στο Δημόσιο

Βαριά ονόματα του πλούτου στη χώρα μας, είναι κυριολεκτικά βουτηγμένοι στα χρέηΣύμφωνα με άρθρο του planetnews, αρκετοί από αυτούς μάλιστα, βρίσκονται σε άσχημη οικονομική θέση, καθώς οι επίτροποι, που έχουν τοποθετηθεί στις τράπεζες, κατ’ εντολή της τρόικας, έχουν «παγώσει» προς το παρόν, τις αναχρηματοδοτήσεις δανείων. Δείτε τι αποκαλύπτουν οι ισολογισμοί, για τα «θαλασσοδάνεια» μερικών εκπροσώπων του επιχειρηματικού κατεστημένου της χώρας μας.
Η λίστα με τα ονόματα, όπως τη δημοσιεύει το blog:

ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ «ΟΧΙ»

galop-01Άλλη μια διαδικτυακή έρευνα προθέσεων δείχνει συντριπτικά αποτελέσματα υπεροχής του «Όχι». Από την άλλη πλευρά οι εταιρίες δημοσκοπήσεων «καταλήγουν» στο «ντέρμπι», αφού πρώτα πέρασαν από το στάδιο υπεροχής του «Όχι», συνέχισαν με το «Ναι» να έχει μικρό προβάδισμα, είδαν τη τεράστια αναντιστοιχία των προβλέψεων τους με αυτές που γίνονται στο διαδίκτυο ή πανεπιστημιακά ιδρύματα και κατέληξαν στο συμπέρασμα του βολικού «ντέρμπυ» … και βλέπουμε. Αναπάντητη παραμένει και η καταγγελία από το «Κουτί της Πανδώρας» περί στημένων δημοσκοπήσεων. http://www.inred.gr/estisan-dimoskopiseis-yper-tou-nai/