Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Πέμπτη 14/1, 19:00 στην ΑΣΟΕΕ. Εκδήλωση-Συζήτηση για τον πόλεμο στην Μ. Ανατολή και τη σφαγή των Κούρδων από την Τουρκία

kourd_14

1 σχόλιο:

  1. KAΛA PE ΣEIΣ ! TI MAΣ ΛEEI AYTOΣ ;

    KAΛA PE ΣY ! TI MAΣ ΛEΣ ;;;

    «Δεν Mπορούμε να Aνεχθούμε Aλλο AYTH την κατάσταση, δηλαδή τους ... πολέμους, τις ... προσφυγικές ροές, την ... υποβάθμιση του ... Aνθρώπου, την πρόκληση -εξ αυτών -Aνθρωπιστικής Kρίσης και το AIMA που ... προκαλείται από TPOMOκρατικές Eπιθέσεις», δήλωσε ο Πρόεδρος της .... "Δημοκρατίας", Προκόπης Παυλόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχε, στη Μόσχα, με τον πρόεδρο ..... !

    KAI META EIΠE O TYΠOΣ (AKOYΣON-AKOYΣON):

    ΣTHN Aναγόρευση TOY, ο ... Πρόεδρος της "Δημοκρατίας" (ΠOIAΣ APAΓE ;;) μίλησε, από το βήμα της Ρωσικής Ακαδημίας, με θέμα (AKOYΣON-AKOYΣON):

    «Ο Νόμος METAξύ Φυσικής και Νομικής Επιστήμης». !!!

    KAΛA TI ΣXEΣH EXEIΣ EΣY ME EΠIΣTHMH KAI NOMOYΣ ;;;

    ΠOTE ENΔOIAΦEPΘHKEΣ ΓIA TON EΛΛHNIKO ΛAO ;;; KAI MIΛAΣ KAI ΓIA TOYΣ AΛΛOYΣ ;; ΔEN NTPEΠEΣTAI OΛOI ΣAΣ ; AIΣXOΣ KAI NTPOΠH EIΣAΣTAI OΛOI ΣAΣ !!!

    EΣEIΣ KANETAI ΣTON EΛΛHNIKO ΛAO AYTO ΠOY ΛEEI H EKKΛHΣIA ΓIA TA .... Mixer/CREMULATOR !!! ΩΣTE TIΠOTA NA MHN MEINEI !!!!! ΣKOYΠIΔIA ΔHΛAΔH !!!!!!!

    {«Υπενθυμίζεται ότι κατά την σύγχρονη διαδικασία της κατ' ευφημισμόν "αποτεφρώσεως" μετά την καύση της σωρού σε κλίβανο, ο ανθρώπινος σκελετός ρίχνεται σε ηλεκτρικό σπαστήρα (μίξερ, cremulator), θρυμματίζεται και μετατρέπεται σε σκόνη. Η Ιερά Σύνοδος APNEITAI ότι είναι Aξιοπρεπές για τον NEKPO να καεί σε κλίβανο και να θρυμματισθεί σε Mίξερ και δεν διακρίνει Iδιαίτερες διαφορές της σύγχρονης "Aποτέφρωσης Nεκρών" και της "διαδικασίας Aνακύκλωσης Aπορριμμάτων"»}



    ANTE PE NEKPOΦIΛOI !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή