Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Το Σαββάτο 09/01/2016 στις 18.00 μ.μ. πραγματοποιείται σύσκεψη των φαντάρων που κατατάσσονται με την Σειρά Ιανουαρίου 2016, στη Λέσχη των ΑΝΑΙΡΕΣΕΩΝ, Ιπποκράτους 135 και Δαμάρεως.
Σκοπός της εκδήλωσης δεν είναι μόνο η ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματα των Στρατευμένων.
Αλλά και η ενημέρωση των συναδέλφων για το νέο νομοσχέδιο για τη θητεία και την οργάνωση της πάλης ενάντια του, εντός και εκτός των μονάδων. 
Το νομοσχέδιο για την θητεία έχει ως βασικές του κατευθύνσεις την εργασιακή εκμετάλλευση της στρατευμένης νεολαίας –ενώ παράλληλα αξιοποιείται για την συνολική αντιδραστική αναδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων του συνόλου της εργατικής τάξης, την ενσωμάτωση του προσωπικού στον νέο πολεμικό-κατασταλτικό ρόλο του στρατού όπως ορίζεται από τα δόγματα άμυνας-ασφάλειας για την αντιμετώπιση των ασύμμετρων απειλών και την οργανική ένταξης των στρατευμένων στα πολεμοκάπηλα σχέδια με την ταυτόχρονη διάσταση της έντασης της κρατικής τρομοκρατίας.
Καταλαβαίνουμε όλοι ότι η πάλη των συναδέλφων φαντάρων αποκτά καθοριστική σημασία καθώς εντείνεται ο ευρωπαϊκός πόλεμος κατά των μεταναστών, η προετοιμασία των Ενόπλων Δυνάμεων για να αναλάβουν την καταστολή των κοινωνικών κινημάτων, ενώ η μια άσκηση με το ΝΑΤΟ, τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ και το Κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ διαδέχεται την άλλη.
Την ίδια στιγμή οι περικοπές στα λειτουργικά έξοδα των Ενόπλων Δυνάμεων είναι δραματικές με αποτέλεσμα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος να μην εξασφαλίζουν ούτε τον απαραίτητο ρουχισμό, ένα πιάτο αξιοπρεπές φαγητό, αλλά ούτε τις απαραίτητες συνθήκες υγιεινής.

Τσίπρας-Καμμένος επαναφέρουν τον "πόλεμο κατά της τρομοκρατίας" με πρόσχημα το ζήτημα της Ασφάλειας, αλλά καθημερινά θέτουν σε μεγάλο κίνδυνο την ασφάλεια μας, την σωματική ακεραιότητα και την ίδια την ζωή φαντάρων και μόνιμου προσωπικού καθώς τα ατυχήματα είναι συνεχή. Πολύ περισσότερο που με απίστευτα αδίστακτο τρόπο συνεχίζουν και αυξάνουν τις ασκήσεις με πραγματικά πυρά. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου