Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Στις 30 Μαρτίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η Δίκη του  ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καθώς η σημερινή εκδίκαση στο Β’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας της μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση που αναβλήθηκε εξαιτίας της Αποχής των Δικηγόρων που αγωνίζονται ενάντια στο αντιασφαλιστικό έκτρωμα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και σήμερα ο τότε διοικητής της μονάδας, διαμέσου του δικηγόρου του κράτησε μια ακραία προκλητική στάση καθώς έθεσε ζήτημα διαρκούς αδικήματος –επειδή η ανάρτηση της συγκεκριμένης καταγγελίας των φαντάρων δεν έχει «κατέβει», όπως δήλωσε! Φυσικά η έδρα δεν έκανε δεχτό το αίτημα του δικηγόρου, ο οποίος πιστεύουμε ότι χρειάζεται να ξαναδιαβάσει τους νόμους πριν επιστρέψει στη δικαστική αίθουσα. To Κίνημα των Φαντάρων δε μπορεί να χτυπηθεί με τέτοιου είδους τερτίπια! 
Σε κάθε περίπτωση, η επόμενη δικαστική μάχη θα μας βρει πιο δυνατούς, καλύτερα προετοιμασμένους, με ένα ακόμη ισχυρότερο κίνημα  αλληλεγγύης.
Φυσικά μέχρι τότε, τόσο το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, όσο και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ κλιμακώνουμε την αγωνιστική μας προσπάθεια για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και το φασισμό, εντείνοντας την προσπάθεια μας κατά του νομοσχεδίου Καμμένου-Βίτσα της μαύρης εργασίας των στρατιωτών, με τα ολέθρια αποτελέσματα εις βάρος του συνόλου της νεολαία και των εργαζομένων.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Τηλ. Επικ. 6932955437 Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου