Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΤΡΑ: ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ! Έδιωξαν Υπουργό για να μην τον δουν διαδηλωτές και μιλάνε οι άθλιοι για παρακρατικούς!



Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε και με αφορμή τα όσα είχαν ανακοινωθεί για "μπλόκο" στον υφυπουργός Αναστάσιο Πετρόπουλο, ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να αναβάλει την προγραμματισμένη για σήμερα εκδήλωση με ομιλητή τον Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιο Πετρόπουλο . Μάλιστα ο υφυπουργός ήρθε το μεσημέρι, επισκέφθηκε τα γραφεία του κόμματος έδωσε μία συνέντευξη και έφυγε... άρον άρον μήπως και τον προλάβουν οι αγρότες! Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν σύσκεψη με συμμετοχή και βουλευτών και εκτίμησαν πως ... θα ήταν καλύτερο αν ο υφυπουργός δεν παρίστατο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αγρότες της Δυτικής Αχαϊας είχαν αποφασίσει να μεταφερθούν από το μπλόκο της Πατρών Πύργου στην πλατεία Γεωργίου την ώρα που ο κ.Πετρόπουλος θα μιλούσε σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό στον εμπορικό Σύλλογο. (dete.gr)
Αλλά δεν έμειναν εκεί....
Τα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ μίλησαν για ακραία στοιχεία επίσημα, και παρακρατικούς ανεπίσημα, θυμίζοντας την πιο βρώμικη δεξιά κυβέρνηση!

 Η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αχαίας σχετικά με την αναβολή της σημερινής εκδήλωσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ παλεύει και αγωνίζεται για τα δικαιώματα των πολιτών και προωθεί τον διάλογο με την κοινωνία και την ενημέρωσή της, με δημοκρατικούς και πλουραλιστικούς όρους, για όλα τα μεγάλα και μικρά ζητήματα που την αφορούν. Η σημερινή μας εκδήλωση στον Εμπορικό και Εισαγωγικό Σύλλογο με τον Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσο Πετρόπουλο είχε σκοπό τη συζήτηση – διαβούλευση με τους φορείς της πόλης μας και την ενημέρωση των συμπολιτών μας για τις διατάξεις και προβλέψεις του υπό συζήτηση σχεδίου κοινωνικής ασφάλισης που καθιερώνει κοινούς κανόνες για όλους τους πολίτες με βάση τα εισοδηματικά τους κριτήρια. Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων είναι καλοδεχούμενες και επιβεβλημένες. Το κλίμα όμως πολέμου που δημιουργήθηκε και η προαναγγελία αντισυγκέντρωσης μόνο το διάλογο και τα αιτήματα των εργαζομένων δεν προωθεί.

«Πλήθος ετερόκλητων ανθρώπων, από διαφορετικούς χώρους και μάλιστα με ακραίες καταβολές, ετοιμάζονται σήμερα για δυναμικές κινητοποιήσεις, έξω από το κτίριο που θα μιλήσει ο Υφυπουργός, Τάσος Πετρόπουλος», δήλωσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας, Γιάννης Λάμπρου.

Ενώ στα κοινωνικά δίκτυα, στέλεχος της εκεί Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, βάφτισε ως παρακρατικούς όσους θα διαμαρτύροταν για το φονικό ασφαλιστικό που φέρνουν!




Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2016/01/blog-post_357.html#ixzz3xzpcFI37

3 σχόλια: