Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΤΩΡΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Image
Ο πολιτικός και διανοούμενος της συντηρητικής παράταξης Παναγιώτης Κανελλόπουλος άφησε το ιστορικό του αποτύπωμα με δύο ρήσεις που αποκρυσταλλώνουν πλήρως τον μεταπολεμικό-εμφυλιοπολεμικό αστικό κόσμο, το ήθος, τις αξίες και την πρόσδεση στους Προστάτες που εξασφάλισαν την εξουσία του από τον εξεγερμένο λαό.

Υποδεχόμενος τον αμερικανό στρατηγό Τζέιμς Βαν Φλιτ, του είπε, παρουσιάζοντας το στρατιωτικό άγημα: «Στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας», ενώ αποκάλεσε το κολαστήριο της Μακρονήσου «Νέο Παρθενώνα».


Πέρασαν όμως χρόνια πολλά από τότε.
Τώρα έχουμε συγκυβέρνηση καθεστωτικής αριστεράς και ακροδεξιάς που υπογράφει Μνημόνια, θέλει να επιβάλλει την πλήρη κατάργηση εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, είναι ο πιο πιστός σύμμαχος των Αμερικανών ιμπεριαλιστών και του κράτους δολοφόνου Ισραήλ.

Και το πιστοποιεί κάθε στιγμή. Τώρα πια δεν έχουν πρόβλημα τις βάσεις του ολέθρου από όπου εκστρατεύουν οι Μισθοφόροι των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και κάθε Συμμαχίας Προθύμων Φονιάδων να τις επιθεωρούν όχι μόνο Στρατηγοί αλλά και οι εκπρόσωποι των πιο αποκρουστικών, αντιδραστικών και μισαλλόδοξων ελληνοαμερικανικών και αμερικανο-εβραικών οργάνωσεων.

Αυτά τα καθάρματα, που φέρουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης ιδίως για το αιματοκύλισμα των λαών της Μέσης Ανατολής επισκέφτηκαν το Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων.
Κι όχι μόνο. Μέχρι τις 19 του μήνα θα επισκεφθούν μονάδες στην Κρήτη και συγκεκριμένα το Πεδίο Βολής Κρήτης και την 115 Πτέρυγα Μάχης.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου «ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, συναντήθηκε στο ΓΕΕΘΑ με τους επικεφαλής των Ελληνο - Αμερικανικών Οργανώσεων American Hellenic Institute (AHI) και American Hellenic Educational Progressive Association (AHEPA) καθώς και Αμερικανο – Εβραϊκών Οργανώσεων, οι οποίοι επισκέπτονται την Ελλάδα από τις 14 έως 19 Ιανουαρίου 2016 στο πλαίσιο περιοδείας τους σε Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψη τους στο ΓΕΕΘΑ ενημερώθηκαν επί θεμάτων που άπτονται του περιβάλλοντος ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής».
Εμείς απαντούμε με ενίσχυση του Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
Με πρωτοβουλίες εργατικής διεθνιστικής αλληλεγγύης.
Με το σύνθημα ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ/ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ.
Με πρόταση Πανελλαδικής κινητοποίησης ενάντια στις βάσεις το Μάρτιο, στην επέτειο της εισβολής στο Ιράκ και διεκδικούμε τον συντονισμό της πάλης με τους Τούρκους-Κούρδους συναγωνιστές.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου