Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Αποδοκιμασίες και γιουχαρίσματα σε Μάρδα και Φάμελλο (Βίντεο)


Παρ’ όλες τις κυβερνητικές προσπάθειες να διασπαστεί το αγροτικό κίνημα και να εκφυλιστεί, οι εξελίξεις δείχνουν ότι όχι μόνο οι αγρότες είναι ενωμένοι αλλά προγραμματίζουν κλιμάκωση του αγώνα τους  με 24ωρους αποκλεισμούς δρόμων αν η κυβέρνηση δεν αποσύρει το σχέδιο της για το ασφαλιστικό και δεν συγκροτηθεί διακομματική επιτροπή που θα δώσει λύση στα αιτήματά τους.
Όπως παρακολουθούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε την αποφασιστικότητα των αγροτών να μην υποχωρήσουν στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς που τους εξαθλιώνουν, την γνώρισαν πολύ καλά σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας και ο κοινοβουλευτικός  εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος στην Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκη.
Σε εκδήλωση του Σύριζα τα κυβερνητικά στελέχη εισέπραξαν αποδοκιμασίες και γιουχαρίσματα από τους αγρότες που χαρακτήρισαν την εκδήλωση θαρασύτατη και προκλητική.  Οι θέση των αγροτών που είναι στα μπλόκα ξεκάθαρη: Δεν κάνουμε καμία συζήτηση, κανένα διάλογο , ούτε καν με τον πρωθυπουργό αν δεν αποσυρθεί το φορολογικό και ασφαλιστικό. 

Οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να εντείνουν τον αγώνα τους με χαρακτηριστικό ότι σήμερα ο δρόμος των Τεμπών είναι κλειστός από τις 12 το μεσημέρι μέχρι της 6 το απόγευμα ενώ αύριο αποφασίζουν για 12ωρους ή και 24ωρους αποκλεισμούς.
Αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας αύριο θα μετακινήσουν τρακτέρ στο κόμβο Πλατυκάμπου για να κόψουν την κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Επίσης αγρότες στην Κρήτη έστησαν μπλόκο στον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουπλή και τη συνοδεία του που κινούνταν προς τα Αμιρά για να μετάσχουν στα εγκαίνια του Μουσείου Ολοκαυτώματος της Βιάννου! Του πρόβαλλαν τα αιτήματα τους και τους ζήτησαν να τα μεταφέρει στην κυβέρνηση.


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου