Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΣΤΟΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝΑ ΕΒΡΟΥ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΧΩΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ «ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ», ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ


To Σάββατο 16/1 οι φαντάροι στο στρατόπεδο Δελλαγραμάτικα στον Προβατώνα του Έβρου είχαν έξοδο και με λεωφορείο που έβαλε η μονάδα θα πήγαιναν στην Αλεξανδρούπολη για την έξοδο τους.

Το λεωφορείο όμως γέμισε από μόνιμο προσωπικό και κατέβασαν 5 συναδέλφους μας οι οποίοι τελικά δεν βγήκαν με την δικαιολογία ότι είχαν και την επόμενη μέρα έξοδο(;)….

Αλήθεια, γιατί το μόνιμο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό που αμείβεται για αυτό που επέλεξε να κάνει μετακινείται ΔΩΡΕΑΝ και οι φαντάροι με την ξεφτίλα αμοιβή των 8,7 ευρώ μηνιαίως ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ; 

Στο ερώτημα γιατί δεν βάζουν ακόμη ένα λεωφορείο για να καλύψει τις ανάγκες του στρατοπέδου η απάντηση ήταν ότι και ένα που βάζουμε είναι παράνομο και τόσα λεφτά δεν υπάρχουν .
Την ίδια στιγμή όμως που τα στελέχη αναπαράγουν αυτό το άθλιο επιχείρημα ότι λεφτά για τους φαντάρους δεν υπάρχουν, ήμασταν μάρτυρες μια άσκησης (με πραγματικά πυρά ) με τεράστιο κόστος αφού κάθε μέρα επ;i μία εβδομάδα έβγαζαν τα άρματα για την εκτέλεση της.
Και σαν να μην φτάνει όλο αυτό, επειδή θα υποδεχόμασταν την Δευτέρα τον διοικητή της 1ης στρατιάς όλοι οι φαντάροι έτρωγαν ατελείωτες ώρες χωσίματος και αγγαρείας για να καθαριστεί το στρατόπεδο και να δείχνει ευπρεπές. 
Τόσες ώρες αγγαρείες που για να βγουν, μέχρι και μία ημέρα της εκπαίδευσης των ΣΠΕΝ ακύρωσε η διοίκηση του στρατοπέδου …

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Τηλ. Επικ. 6932 955437 http://diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο: