Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ-ΑΓΡΙΟ «ΧΩΣΙΜΟ» ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΤΟ 305 ΣΠΤΧ ΣΤΟ ΣΤΡ.ΚΑΠΟΤΑ! ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ HOT-SPOT!


Πριν λίγες μέρες το Δίκτυο Σπάρτακος και η Επιτροπή Αλληλεγγύης, ανέβασαν μια ανακοίνωση για στρατόπεδα στην Αττική που μπήκαν σε επιφυλακή, για το μεταναστευτικό!

Το ΓΕΣ κατηγορηματικά αρνήθηκε αυτή την αιτία και το παρουσίασε ως κάτι φυσιολογικό. Όμως έχει ο καιρός γυρίσματα....
Μόλις σήμερα, Δευτέρα 29/2, στο Στρατόπεδο Καποτά και συγκεκριμένα στο 305 ΣΠΤΧ ανακλήθηκαν όλες οι άδειες των φαντάρων για το Μάρτη, για να «βοηθήσουν» όλοι στα hot-spot και στην «επίλυση» του μεταναστευτικού!
Συγκεκριμένα, οι φαντάροι έχουν γίνει οι δούλοι για όλες τις δουλειές.
Δεν είναι τυχαίο ότι στο Σχιστό την Κυριακή 28/2, στήσανε σκηνές μέχρι τις 02.00 το χάραμα, αλλά και σήμερα οι φαντάροι που κουβάλαγαν στρώματα έμειναν σχεδόν νηστικοί με ένα άθλιο πιάτο ρύζι. Όταν λένε ότι θα δουλεύουμε με εργασιακές σχέσεις Κίνας, εννοούν ότι θα τρεφόμαστε όπως και οι Κινέζοι!
Σα να μην έφταναν όλα αυτά οι υποχρεωτικές κινήσεις από τα στρατόπεδα, εντός και εκτός Αττικής, για τη μεταφορά πραγμάτων, έχει εξαντλήσει τους φαντάρους και προσθέτει και άλλα οικονομικά βάρη στη θητεία τους (για φαγητό, νερό, δηλαδή τα στοιχειώδη, που ουσιαστικά δεν τα παρέχει ο στρατός).
Αυτή η κατάσταση «πανικού» από το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΘΑ, η στρατιωτικοποίηση του προσφυγικού ζητήματος, έχει ρίξει το βάρος στους φαντάρους, με άγριο χώσιμο και ατέλειωτες υπηρεσίες.
Οι φαντάροι δεν θα γίνουν οι δούλοι του Καμμένου και του ΑΓΕΣ Τελίδη, δεν θα εμπλακούν στο πόλεμο κατά των μεταναστών.
Οι υπαίτιοι είναι το σύστημα και αυτοί που το υπηρετούν, οι πόλεμοι και οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, για να κερδίσουν συμβόλαια μαζί με τις ΗΠΑ-Ε.Ε. και οι Έλληνες εφοπλιστές-εργολάβοι, τραπεζίτες, μεγαλέμποροι, ξενοδόχοι.
Εμείς δεν έχουμε κανένα συμφέρον μαζί τους. Να κάνουν αγγαρείες αυτοί με τα 8,72 που μας πληρώνουν, να φάνε Τσίπρας-Καμμένος-Μουζάλας τις κονσέρβες και να στήσουν αυτοί τις χιλιάδες σκηνές! Να πάνε να ζήσουν αυτοί στις άθλιες εγκαταστάσεις που πετάνε τους πρόσφυγες, στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης που κλείνουν τους μετανάστες, και μετά να μας μιλήσουν για φιλοξενία!
Συνάδελφοι φαντάροι φτάνει πια! Δεν θα γίνουμε εμείς μπαλάκι στα σχέδια τους.
Να αρνηθούμε μαζικά και να πούμε STOP στην εκμετάλλευση. Για να μην ψάχνει στο τέλος κανένας από μας να βολευτεί και να λουφάρει, για να μην καταλήξει κανείς να λέει ότι για το «χώσιμο» στις μονάδες φταίνε οι μετανάστες!
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

2 σχόλια:

  1. Γιατί αποκαλείτε τους στρατιώτες φαντάρους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. em thelate na valete visma kai na ipiretisete dipla sto spiti sas
    loustite to skato tora hahahahahaha!

    ΑπάντησηΔιαγραφή