Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΣΟΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ: Θα βάλουν σκοπιά τους φαντάρους και στην κρεβατοκάμαρα των Στρατιωτικών;

Ανοιχτή επιστολή-Νέος Βέγγος-Θυρωρός ο Στρατιώτης του Π.Καμμένου και του Δ.Βίτσα!
Είμαστε φαντάροι που υπηρετούμε την στρατιωτική μας θητεία στη Μυτιλήνη υπό την "στέγη" της 98 ΑΔΤΕ. 
Στην εν λόγω Μεραρχία φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα μέλημα των ατόμων που διοικούν είναι περισσότερο η προβολή τους στα ΜΜΕ παρά τα ‘άτομα που αποτελούν τη βάση του τερατουργήματος που λέγεται ελληνικός στρατός.
Αποκορύφωμα αυτής της συμπεριφοράς είναι η υπηρεσία σκοπιάς στα ΣΟΑ (Στρατιωτικές Οικίες Αξιωματικών). 
Σύσσωμη η ηγεσία της Μεραρχίας συμπεριλαμβανομένου του Υποστράτηγου κ. Τοπούζη, Υποδιοικητή κ Τρυφονόπουλου και επιτελάρχη κ. Μπικάκη, δέχονται οι φαντάροι να μετατρέπονται σε προσωπικούς υπηρέτες των αξιωματικών και να εκτελούν μια υπηρεσία στην οποία ο "κύριος σκοπός" είναι να ανοίγουν μια γκαραζόπορτα σε όποιο θέλει να εισέλθει στις ΣΟΑ. 
Αν οι εν λόγω κύριοι επιθυμούν στρατιώτες για να τους πλένουν τα αυτοκίνητα και να κουβαλάνε τα ψώνια, τότε να υποβάλουν μόνοι τους την παραίτηση τους.
Σε αντίθετη περίπτωση, ακόμα και τώρα, ας βρουν το θάρρος και ας καταργήσουν μια "σκοπιά παγκάκι" που τείνει να γίνει ρεζίλι και ντροπή για τους απανταχού στρατιωτικούς της χώρας.
Αλήθεια, ο Στρατός των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει πρόβλημα επάνδρωσης και πρέπει να κάνει αύξηση της στρατιωτικής θητείας; Χρειάζονται δηλαδή περισσότερους φαντάρους και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να κάνουν τους Υπηρέτες τους;
Το ΓΕΣ τι θα κάνει; Αυτές είναι οι διαταγές του;
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ  
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437

1 σχόλιο:

  1. Θα διαφωνήσω με τον ρατσιστικό όρο "Φιλιπινέζες" κατά τα άλλα πιστεύω οι αξιωματικοί είναι βολεμένοι δημόσιοι υπαλλήλοι και οι στρατιώτες είναι το δωρεάν εργατικό δυναμικό...φανταστείτε έχουμε και αριστερή κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή