Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

Πέμπτη 14/4: Εκδήλωση με αφορμή την καταδίκη του Σπάρτακου

Την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 19,30 μ.μ. πραγματοποιείται εκδήλωση συζήτηση "Με αφορμή την καταδίκη της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ: η επίθεση του κράτους και η αντεπίθεση του κινήματος"

Την συζήτηση θα ανοίξουν μέλος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, η μαχόμενη δικηγόρος Αντωνία Λεγάκη και ο Μάκης Μακρής από τον Συντονισμός σωματείων Φοιτητικών Συλλόγων και συλλογικοτήτων για το προσφυγικό/μεταναστευτικό ζήτημα

Σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι να ακολουθήσει ένας διάλογος μεταξύ των διωκόμενων αγωνιστών και κινημάτων, των διαφόρων συνιστωσών του κινήματος που βρέθηκαν και θα βρεθούν στο στόχαστρο του κρατικού αυταρχισμού και της αστικής δικαιοσύνης, αλλά και του συνόλου του κινήματος.

Ώστε από κοινού να βγάλουμε συγκεκριμένα συμπεράσματα που θα συμβάλλουν στην οργάνωση της κοινής πάλης για το αντιπάλεμα της αστικής πολιτικής, της κρατικής τρομοκρατίας και της διαμόρφωσης όρων αλληλεγγύης και πολιτικής στήριξης   των διωκόμενων αγωνιστών και κινημάτων.

Η συζήτηση αυτή αποκτά άλλα χαρακτηριστικά την εποχή της Στρατιωτικοποίησης των κοινωνιών, της έντασης του πολέμου κατά των μεταναστών, των νέων Μνημονίων και των σχεδιαζόμενων νέων ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων.  

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ  
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos.blogspot.com
τηλ. επικ. 6932955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου