Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ Ο ΑΓΕΣ ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΤΟ ΒΥΣΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟ 401 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ;

Πλέον κανείς δε μπορεί να πει ότι δεν γνωρίζει!
Μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής καταγγελίας συναδέλφων φαντάρων από το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο σχετικά με τη βυσματική υπηρεσία στο πόστο Εκκλησία –όπου πάει και αράζει συγκεκριμένος στρατιώτης από τις 8.00 π.μ. έως τις 14.00 μ.μ. όπου και παίρνει το εξοδόχαρτο του καθημερινά, για να πάει να ξεκουραστεί το καμάρι τους!!!- απαιτείται η άμεση παρέμβαση του ΓΕΣ!  
Γιατί δε μπορούν οι υπουργοί Άμυνας Καμμένος-Βίτσας να προπαγανδίζουν ότι καταπολεμούν τα βύσματα, αλλά τα βύσματα να είναι εδώ και να χώνουν όλους τους υπόλοιπους έχοντας την κάλυψη πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας.
Η διαφθορά και το άθλιο πελατειακό κράτος πρέπει να αντιμετωπιστούν.
Είναι ενδεικτικά τα σχόλια πολλών αναγνωστών του diktiospartakos.blogspot.com από τα οποία ξεχωρίζουμε:
1.            18 Απριλίου 2016 - 3:30 μ.μ.
Κατά τα άλλα δεν έχει κόσμο ο στρατός και ήθελαν και αύξηση της θητείας...
2.            Description: http://img1.blogblog.com/img/blank.gif
Ας μην δίνουν άδειες 60ημερων και καμία φορά παραπάνω σε άτομα και μια χαρα θα βγαίνουν οι υπηρεσίες. Διότι στη παραμεθωριο τους παει 20-1 και στο ΓΕΕΘΑ 1-2 σταθερά στη χειρότερη. Χαρακτηριστικό είναι να δουν τις υπηρεσίες του Λόχου Προστασίας του ΓΕΣ έναντι των λόχων Διοικήσεως και Επιτελείου, Αλλα οι καραβαναδες μόνο τα κόμπλεξ τους ξέρουν να βγάζουν σε όσους δεν έχουν κάποιον να τους προστατέψει.
Μιλάμε για νέο ήθος στην εξουσία…

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos.blogspot.com

τηλ. επικ. 6932955437

1 σχόλιο:

  1. Φυσικα και κατακρινουμε την ηθικη των βυσματων....μα και με αυτες τις εμφανισεις ,οπου παει ,με στρατιωτικη περιβολη.....αμαν υπουργε μου!!!!!Καταγελαστοι καταντησαμε ως εθνος!! Τι ζορι και αυτο που τραβατε!!! Βεβαια ειναι ριχτα τα στρατιωτικα πουκαμισα....σκεπαζουν και κρυβουν τα ''πολλα'' μα......!!!!!!!!Αλλου ειναι τα ζορια υπουργε μου!! Δεν εισαστε πιο κοντα στα στρατευμενα νιατα μας ,με το να φορατε στολη!!Εως και ειρωνικο καταληγει το αποτελεσμα!! Και ειναι ντροπη πια!! Φτανει!! Δεν πειθετε κανεναν,μονον μας εξοργιζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή