Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Πώς συνεργάζονται Μαφία και Ισλαμικό Κράτος-Στην Ελλάδα στους λαθρεμπόρους εφοπλιστές που συνεργάζονται με το ISIS χαρίζουν ομάδες και γήπεδα

Μήπως σχεδιάζεται καμιά επιχείρηση του ΝΑΤΟ και του Ευρωστόλου του Αντιστράτηγου Κωσταράκου στα χωρικά ύδατα της Ιταλίας;
Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγει κανείς αν ακολουθήσει την προπαγάνδα και την υποκριτική προσέγγιση για το προσφυγικό ζήτημα που προβάλλουν οι Νατοϊκοί και Ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές καθώς ως πρόσχημα της επέμβασης στην Λιβύη δείχνουν τους διακινητές. Πρόσφατα, την επέκταση της στρατιωτικής επιχείρησης της Ε.Ε στη νότια κεντρική Μεσόγειο εντός των χωρικών υδάτων στη Λιβύη, ζήτησαν Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία από τους εταίρους στην Ε.Ε εάν υποβληθεί σχετικό αίτημα από τη νέα κυβέρνηση εθνικής ενότητας στην Τρίπολη.
Στόχος είναι να ανασχεθεί ενδεχόμενο νέο κύμα μεταναστών και προσφύγων και να εφαρμοστεί το εμπάργκο όπλων που έχουν επιβάλει τα Ηνωμένα Έθνη.
Σύμφωνα όμως με νέα στοιχεία όλα δείχνουν ότι το Ισλαμικό Κράτος συνεργάζεται με την ιταλική μαφία σε παράνομες δραστηριότητες. Αυτά υποστηρίζει ο αρχηγός της ιταλικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, Φράνκο Ρομπέρτι (Franko Roberti), ο οποίος μίλησε στο πρακτορείο Reuters.Ο Ρομπέρτι αναφέρει ότι γίνεται από κοινού διακίνηση παράνομων προϊόντων όπως λαθρεμπόριο πετρελαίου και λαθραία διακίνηση έργων τέχνης. Εκτός από αυτά, οργανώνονται απαγωγές για λύτρα, εκβιασμοί, ενώ υπάρχει και κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, το λαθρεμπόριο ξεκινάει από την Ιταλία και επεκτείνεται στο Μαρόκο, μέσω της Τυνησίας, καταλήγοντας στην ανατολική Λιβύη. «Το Ισλαμικό Κράτος έχει υπό την κατοχή του την περιοχή της Λιβύης, και ελέγχει και τις ακτές του Κόλπου της Σύρτης. Η ιταλική μαφία αντίστοιχα, είναι δικτυωμένη στις ευρωπαϊκές χώρες. Με τέτοιους τρόπους η διεθνής τρομοκρατία καταφέρνει να αυτοχρηματοδοτείται από τις παράνομες δραστηριότητες της», αναφέρει συγκεκριμένα ο Ρομπέρτι στο Reuters.
Φυσικά, οι Ιταλοί μαφιόζοι δεν είναι οι μόνοι. Σειρά δημοσιευμάτων έχει αποδείξει την εμπλοκή Ελλήνων εφοπλιστών με το ISIS. Λαθρεμπόριο όπλων και καυσίμων είναι μερικές από τις δραστηριότητες τους.
Αλλά στην Ελλάδα για αυτές τις δραστηριότητες δεν πας φυλακή. Αντίθετα σου χαρίζουν ποδοσφαιρική ομάδα και δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για να φτιάξεις γήπεδο και να κονομάς τρελά φράγκα.
Αυτό είναι το νέο ήθος στην εξουσία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Αυτή είναι η αστική ανάπτυξη που προπαγανδίζουν.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου