Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Ποιος παίζει με τη φωτιά; Ρεσάλτο βατραχανθρώπων του ΠΝ σε πλοίο με τουρκική σημαία ανοιχτά της Κρήτης

Πανηγυρίζουν τα μιλιταριστικά σαιτ για τη μεγάλη επιτυχία. 
Όλοι αυτοί που διέδιδαν τα ψέματα περί σχεδίων κατάληψης ελληνικής βραχονησίδας από την Τουρκία παίρνουν το αίμα τους πίσω και καμαρώνουν ως εθνικιστικά κοκόρια. 

Ο λόγος;

"Ρεσάλτο της ΔΥΚ του ΠΝ σε πλοίο με τουρκική σημαία, ανοιχτά της Κρήτης.Μια πληροφορία -μάλλον αμερικανικής προέλευσης- για τον πλου ύποπτου πλοίου νότια της Κρήτης κινητοποίησε το ΠΝ. Το οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα και αποτελεσματικά.
Η Φρεγάτα ΕΛΛΗ έλαβε διαταγή για την παρακολούθηση του πλοίου που φέρει τουρκική σημαία. Οι πληροφορίες ανέφεραν για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.
Πριν από περίπου δυο ώρες η Φρεγάτα ΕΛΛΗ ακινητοποίησε το ύποπτο πλοίο και ομάδα βατραχανθρώπων της ΔΥΚ έκαναν ρεσάλτο και το έψαξαν εξωνυχιστικά. Η πληροφορία περί μεταφοράς ναρκωτικών δεν επιβεβαιώθηκε αφού τα “βατράχια” δεν βρήκαν τίποτα".
Καταρχήν, είναι σε όλους γνωστό ποιοι εφοπλιστές -με διευθύνσεις, ονόματα, ομάδες- κάνουν λαθρεμπόριο όπλων, ναρκωτικών, τσιγάρων και μεταφέρουν πετρέλαιο ακόμη και για το ISIS!
Δεύτερον, αναρωτιόμαστε τι θα έλεγαν όλοι αυτοί που τώρα αναπαράγουν την κυβερνητική προπαγάνδα και την επικίνδυνη πολεμοκαπηλεία του Υπουργείου Άμυνας, αν η κατασταλτική αυτή ενέργεια γινόταν από το Τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό εις βάρος ενός ελληνικού πλοίου.
Φαίνεται λοιπόν ότι η κυβέρνηση και το στρατιωτικό κατεστημένο έχουν αποφασίσει να παίξουν με τη φωτιά.
Ο Ελληνοτουρκικός ανταγωνισμός οξύνεται και έχει επίδικο τόσο το Αιγαίο, όσο και τον έλεγχο της Ανατολικής Μεσογείου.
Μόλις σήμερα αποκαλύφθηκε τον κομβικό ρόλο που παίζει η Ελλάδα στην νέα επέμβαση εναντίον της Λιβύης. Η συμμετοχή της είναι διαπραγματευτικό χαρτί στη διεκδίκηση αναβαθμισμένου ιμπεριαλιστικού ρόλου.
Η ελληνική αστική τάξη είναι αδίστακτη και επικίνδυνη. Πρώτα απ΄όλα για τον λαό μας.
Εμείς καλούμε το εργατικό και αντιπολεμικό κίνημα να είναι σε εγρήγορση.
Για εμάς γίνεται ακόμη μεγαλύτερη η ανάγκη συγκρότησης ενός εργατικού διεθνιστικού εργατικού αντικαπιταλιστικού κινήματος για το μπλοκάρισμα της πολεμικής μηχανής, για να μην συμμετέχουν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, να μην χρησιμοποιηθούν οι βάσεις του θανάτου, να μην δοθεί καμιά διευκόλυνση στους Μισθοφόρους Φονιάδες των ΗΠΑ-Ε.Ε.-Αραβικών κρατών.
Καλούμε φαντάρους και μόνιμο προσωπικό να Αρνηθούν την συμμετοχή τους.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

2 σχόλια:

  1. φασιστες κουφαλες, ερχονται κρεμαλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΚΑΡΙΟΛΙΔΕΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή