Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΓΟ… Χώσιμο ατελείωτο, έξοδο ποτέ και μπόλικη σπατάλη!

Νεώτερη παρέμβαση από τον Λαγό κάνει λόγο για μονάδες που τρέχουν μόνιμα για τα πάντα. Οι φαντάροι βγαίνουν μόνο όταν έχουν άδεια. Άπειρη σπατάλη χρημάτων μιας και πρέπει να εντυπωσιαστεί ο καινούργιος Ταξίαρχος.
Διοικητές που λένε στα πάντα «Ναι», πάντα όμως εις βάρος του προσωπικού.
Γενικά, καλά περνά ο κόσμος εκεί πάνω… 
Θυμίζουμε την πρόσφατη ανακοίνωση μας: 
Ρατσιστικό Παραλήρημα Ανώτερου Στρατιωτικού στην Απονομή ΣΠΕΝ στον Λαγό 
Ακραία ρατσιστική προπαγάνδα καταγράφει η επιστολή καταγγελίας συναδέλφων φαντάρων που υπηρετούν στον Έβρο.
Πριν το Πάσχα λοιπόν και στην απονομή ΣΠΕΝ στον Λαγό,Διοικητής Πυροβολαρχίας εμπλούτισε τον επίσημο λόγο του με ακραίες ρατσιστικές εκφράσεις και στερεότυπα που πλέον όχι μόνο απαρτίζουν το εμετικό ρεπερτόριο της ναζιστικής δολοφονικής συμμορίας μπράβων και προστατών της νύχτας, αλλά επίσης, σειράς μιλιταριστικών σαιτ και όχι μόνο. 
Ο ανώτερος αξιωματικός έκρινε σκόπιμο να ενημερώσει τους φαντάρους ότι οι Σύριοι πρόσφυγες είναι λαθρομετανάστες. Με ύφος δέκα καρδιναλίων και βεβαιότητα αμέτρητων πανεπιστημιακών τίτλων, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι είναι οικονομικοί οι λόγοι της μετανάστευσης τους και όχι ο πόλεμος. Επίσης, υποστήριξε ότι στόχος τους είναι να πάνε στη Γερμανία να κάνουν ζωάρα –αντί να κάτσουν εδώ και να απολαύσουν τη φιλοξενία που προσφέρει το ελληνικό κράτος, η Ε.Ε. και ο Στρατός στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης, παρέα με τα φίδια και τους σκορπιούς, στις άνετες, δροσερές και ευάερες σκηνές!- θα τόνιζε κάποιος κακεντρεχής… 
Επίσης, ο εν λόγω αξιωματικός που φαίνεται ότι έχει εντρυφήσει στο προσφυγικό ζήτημα και γνωρίζει καλά τις συνθήκες που επικρατούν στη Μέση Ανατολή, τόνισε ότι αν ήταν πρόσφυγες οι Σύριοι, θα ζητούσαν να μείνουν στα γειτονικά κράτη –ας του εξηγήσει κάποιος ότι Ιορδανία-Λίβανος έχουν κλείσει τα σύνορα, ενώ οι συνθήκες στην Τουρκία είναι κτηνώδεις. Πρόσφατα, διεθνείς οργανισμοί κατήγγειλαν το καθεστώς Ερντογάν ότι δολοφόνησε πρόσφυγες στα σύνορα! 
Η ρατσιστική προπαγάνδα του ουσιαστικά ήρθε να ενισχύσει το τελικό του συμπέρασμα που επεσήμανε ότι «ο στρατός πρέπει να βοηθά μόνο τους πρόσφυγες». 
Και αυτή η καταγγελία όμως ουσιαστικά έρχεται να επισημάνει ότι αφενός δρουν φασιστικοί πυρήνες στον Ελληνικό Στρατό –με χαρακτηριστικά τα επεισόδια στην Χιο, όπου στο πογκρόμ συμμετείχαν και στρατιωτικοί, αφετέρου, πλέον ο εκφασισμός που καλλιεργείται από το επίσημο κράτος και την κυβέρνηση αγκαλιάζει και τα στελέχη του Ελληνικού Στρατού. 
ναι μια πραγματικότητα που συνυπάρχει με τις δραματικές συνθήκες ζωής προσφύγων-μεταναστών στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης, τη μετατροπή του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων σε διαχειριστές τους και Ανθρωποφύλακες δυστυχισμένων συνανθρώπων μας που εγκλημάτησαν 
παίρνοντας το δρόμο της προσφυγιάς εξαιτίας των εμφύλιων πολέμων και των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, για τις οποίες φέρει ευθύνη και το ελληνικό κράτος. 
Εμείς καλούμε τους φαντάρους να αντιδράσουν μαζικά και δυναμικά. Να καταγγείλουν όλες αυτές τις απάνθρωπες και παράνομες ενέργειες. 
Τους καλούμε να Αρνηθούν την προσφορά οποιαδήποτε υπηρεσίας στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης που θα πρέπει να κλείσουν άμεσα. Πρέπει όλοι μας να απαιτήσουμε να ικανοποιηθούν όλα τα δικαιώματα προσφύγων-μεταναστών. 
Να αρνηθούμε την προσφορά οποιαδήποτε υπηρεσίας σε ΝΑΤΟ-Ε.Ε., να απαιτήσουμε την επιστροφή των στρατευμάτων από το εξωτερικό. 
Να Μπλοκάρουμε τη Μηχανή του Πολέμου. 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου