Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ...Το Καραβάνι της ΒΙΟΜΕ και των ΡΟΜΠΕΝ είναι στο δρόμο.

Ζωντανή ενημέρωση απο το Καραβάνι Αγώνα και Αλληλεγγύης
Στείλτε φωτογραφίες ή νέα απο το Καραβάνι στην διεύθυνση protbiometal@gmail.com.
Έδω, στη σελίδα του Σωματείου Εργαζομένων της ΒΙΟΜΕ θα υπάρχει συνεχής και άμεση ενημέρωση απο την εξέλιξη του Καραβανιού Αγώνα και Αλληλεγγύης. στο οποίο συμμετέχουν εργαζόμενοι από τη ΒΙΟΜΕ στη Θεσσαλονίκη και τους ΡΟΜΠΕΝ του Ξύλου στην Πατρίδα Ημαθίας, καθώς και αλληλέγγυοι, διεκδικώντας άμεση λύση για τα αυτοδιαχειριζόμενα εργοστάσια.
Το Καραβάνι ξεκινάει την Πέμπτη 30 Ιουνίου το πρωί από τη Θεσσαλονίκη και μετά απο σύντομες στάσεις σε άλλες πόλεις και μια μεγάλη συνέλευση εργαζόμενων και αλληλέγγυων στο Θέατρο Εμπρός, στην Αθήνα την Πέμπτη στις 20.00, κορυφώνεται με μια διαμαρτυρία διαρκείας στο Υπουργείο Εργασίας, απο την Παρασκευη το πρωί.


Το καραβάνι συμπίπτει με την πάροδο της εξάμηνης αναβολής του πλειστηριασμού του ακίνητου στο οποίο στεγάζεται η ΒΙΟΜΕ, σαφή ένδειξη ότι, παρά τις εξαγγελίες, ούτε αυτή η κυβέρνηση έχει σκοπό να αναγνωρίσει τα δεδομένα του αγώνα και να επιτρέψει στην κοινωνία να πάρει στα χέρια της την παραγωγή και το βιοπορισμό της. Θα βρεί μπροστά της τον ανυποχώρητο αγώνα όσων υπερασπίζονται τις κοινωνικές και εργατικές ανάγκες!
Πέμπτη 30 Ιουνίου, 12.00
Μετά απο 2 στάσεις στη Θεσσαλονίκη, το λεωφορείο του Καραβανιού ξεκινάει. Πολλοί αλληλέγγυοι ταξιδεύουν επίσης με Ι.Χ. αυτοκίνητα.



Πέμπτη 30 Ιουνίου, 14.30
Το Καραβάνι της ΒΙΟΜΕ και των ΡΟΜΠΕΝ είναι στο δρόμο.


Ο εργαζόμενος της ΒΙΟΜΕ Μάκης Αναγνώστου εξηγεί τις προθέσεις των αγωνιστών.

Πέμπτη 30 Ιουνίου, 16.00
Και οι εργαζόμενοι του κατειλημμένου εργοστασίου ΡΟΜΠΕΝ από τη Βέροια στο λεωφορείο του Καραβανιού Αγώνα και Αλληλεγγύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου