Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην Ε.Ε. με αιχμή του δόρατος  την απόπειρα ενοποίησης των κρατών μελών στα ζητήματα άμυνας-ασφάλειας ώστε ο ευρωπαϊκός ιμπεριαλισμός να κατοχυρώσει τη δυνατότητα παγκόσμιας στρατιωτικής παρέμβασης και να σχηματίσει εκείνες τις πολεμικές-κατασταλτικές δυνάμεις που θα υλοποιήσουν τα σύγχρονα δόγματα εναντίον των ασύμμετρων απειλών, στοχοποιώντας τον εσωτερικό εχθρό-αγωνιζόμενο λαό.
Πλέον διασταυρώνονται με το νέο Στρατιωτικό Στρατηγικό Δόγμα των Ενόπλων Δυνάμεων που προβλέπει την πιθανή εφαρμογή "στρατιωτικής ισχύος" και στο πλαίσιο της "επιβολής του νόμου και της ασφάλειας εσωτερικού της χώρας" όπως το παρουσιάζει η ηλεκτρονική εφημερίδα «Δέσμευση» στις 12/6.
Η ανάγνωση της περιγραφής των «εθνικών συμφερόντων», που διακρίνονται σε Συμφέροντα Επιβίωσης, Ζωτικά-Μείζονα-Περιφερειακά ή Δευτερεύοντα, αποκαλύπτει την επιθετικότητα της ελληνικής άρχουσας τάξης σε ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο, εντός και εκτός συνόρων. Ουσιαστικά οι ασύμμετρες απειλές και οι διακρατικές συγκρούσεις συναθροίζονται και με εύλογο τρόπο κατοχυρώνεται η ανάγκη στρατιωτικής υποστήριξης του Μεγαλοιδεατισμού της ελληνικής άρχουσας τάξης, με βασικά επίδικα την ΑΟΖ, την εκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων και τον έλεγχο ενεργειακών-εμπορικών οδών, όπως αυτά επικαλύπτονται από το Ενιαίο Αμυντικό Χώρο Ελλάδας-Κύπρου. Με σαφήνεια καταγράφεται το αντικείμενο του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού και η επιθετικότητα του ελληνικού κράτους έναντι των γειτονικών κρατών και πιο συγκεκριμένα Αλβανίας-ΠΓΔΜ, καθώς πάντα η υπεράσπιση των μειονοτήτων είναι το όχημα για τον παρεμβατισμό και τον επεκτατισμό. Ο ελληνικός στρατός αναλαμβάνει να υπερασπίσει τα Μνημόνια και τους νόμους της Αγοράς, να συμμετάσχει στις βάρβαρες επεμβάσεις των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, ενώ ως «εθνικά» χαρακτηρίζονται και τα οικονομικά συμφέροντα των Ελλήνων επιχειρηματιών (της ημεδαπής και της αλλοδαπής) στο εξωτερικό.
Ποιες είναι όμως οι απειλές που αντιμετωπίζει ο ελληνικός αστικός κόσμος;
«Οι στρατιωτικές απειλές νοούνται οι καταστάσεις που οδηγούν σε ένοπλη σύγκρουση μεταξύ κρατών, ο εμφύλιος πόλεμος, η ένοπλη επέμβαση της διεθνούς κοινότητας. Τα ένοπλα αποσχιστικά κινήματα, οι ασύμμετρες απειλές που εκδηλώνονται με όπλα κλπ. Οι πολιτικές απειλές που στοχεύουν να πλήξουν την οργανωτική σταθερότητα των κρατών ήτοι την πολιτική ή εθνική ιδεολογία του κράτους και τους θεσμούς που εκπροσωπεί. Η πιθανότερη οικονομική απειλή είναι η διαμόρφωση μη ομαλού οικονομικού περιβάλλοντος στη Χώρα για τη λειτουργία της οικονομίας της αγοράς, με προεκτάσεις στην αποτυχία επίτευξης κύριων μακροοικονομικών στόχων και τη δυσλειτουργία βασικών δραστηριοτήτων της οικονομίας, όπως στις μεταφορές, στην ενεργειακή πολιτική, στο εξωτερικό εμπόριο, στον τουρισμό κλπ. Κάποιες που έχουν οπωσδήποτε κάποια  οικονομική διάσταση είναι το οργανωμένο έγκλημα και τα μεταναστευτικά κύματα. Τέλος, η κοινωνική ασφάλεια αφορά στην ικανότητα υποστήριξη ενός πλαισίου παραδεκτών όρων για εξέλιξη των παραδοσιακών γλωσσικών προτύπων της δομής και της θρησκευτικής και εθνικής ταυτότητας των ηθών και εθίμων. Ο Δ’ Ελληνοχριστιανικός Πολιτισμός του Ολοκληρωτισμού είναι εδώ με τον Στρατό Φρουρό…
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μασά τα λόγια της: εχθρός δεν είναι μόνο ο μετανάστης, αλλά όποιος αμφισβητήσει την εφαρμογή των Μνημονίων, όποιος απειλήσει τη λειτουργία της Αγοράς και τις Ιδιωτικοποιήσεις, όποιος κάνει κατάληψη δημόσιου κτιρίου και μπλόκα τους δρόμους. Τότε, τίθεται εκτός «εθνικού πλαισίου» και σύμφωνα με το  νέο Στρατιωτικό Στρατηγικό Δόγμα των Ενόπλων Δυνάμεων προβλέπεται η εφαρμογή "στρατιωτικής ισχύος" και στο πλαίσιο της "επιβολής του νόμου και της ασφάλειας εσωτερικού της χώρας"!
Για την εφαρμογή αυτού του εχθρικού προς τον κόσμο της εργασίας Στρατιωτικού Δόγματος έχουν γίνει ήδη πολλά βήματα. Ο πατερναλιστικός ρόλος του Στρατού που συστηματικά προπαγανδίζεται κρύβει την συμμετοχή του στον Πόλεμο κατά των Μεταναστών. Η κοινωνία και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων πρέπει να διαπαιδαγωγηθούν στον παρεμβατικό ρόλο του Στρατού στην πολιτική και κοινωνική ζωή. Η άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑΣ» που πραγματοποιείται επί κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  είναι ενταγμένη «στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας», στη αντιμετώπιση των «ασύμμετρων απειλών», στον πόλεμο κατά των μεταναστών.
Τέλος, θυμίζουμε την καταγγελία φαντάρων που υπηρετούσαν στο 523 Τ.Π. στην Κοζάνη για την Στρατιωτική Άσκηση με αντικείμενο την «Επανακατάληψη» εργοστασίου στρατηγικού χαρακτήρα, το οποίο έχουν καταλάβει ‘’ταραχοποιοί’’! Φωτογραφίζοντας τη ΔΕΗ και κάθε αντίστοιχη παραγωγική μονάδα που οι Τσίπρας-Καμμένος ξεπουλούν σε Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες. «Συμπτωματικά», η κυβέρνηση προωθεί αλλαγές στο Σύνταγμα  και παράλληλα εφαρμόζει το νέο Μνημόνιο που προβλέπει τεράστιες ιδιωτικοποιήσεις.
Το εργατικό και αντιπολεμικό κίνημα δεν επιτρέπεται να έχει καμιά αυταπάτη για τις βουλές της κυβέρνησης και του κράτους, της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ. Πρέπει τώρα ο κόσμος της εργασίας να αμφισβητήσει και ανατρέψει το σύνολο της αστικής πολιτικής και να σταθεί αντιπαραθετικά στο κράτος του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού. 
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ λαμβάνει πρωτοβουλία ενημέρωσης των εργαζόμενων και της νεολαίας. Καλεί όλους να συμβάλλουν στην ανάπτυξη ενός μαζικού κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό, για την ικανοποίηση των δικαιωμάτων μας.
Οι φαντάροι από την πρώτη στιγμή έχουν στείλει μήνυμα αγώνα: Δεν Πολεμάμε-Δεν Καταστέλλουμε για τα συμφέροντα τους.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com 
Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΠΡΙΝ την Κυριακή 26/6/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου