Slider

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016

Γίνονται καψόνια στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων; Χέζουν οι αρκούδες στο δάσος; Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ 21 ΕΙΔΗ ΚΑΨΟΝΙΩΝ

Προσθήκη λεζάντας
Τρανή επιβεβαίωση της μακρόχρονης και συστηματικής προσπάθειας του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ να αποκαλύψει και να σταματήσει της βαρβαρότητα των καψονιών στο σύνολο του Ελληνικού Στρατού, όπως επίσης και στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, υπερασπίζοντας τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, αποτελούν οι πολύ πρόσφατες καταγγελίες.
Γιατί την ίδια ώρα που τα μιλιταριστικά σαιτ θριαμβολογούσαν και έβγαζαν εθνικιστικά λογύδρια για το τελευταίο εκπαιδευτικό ταξίδι των σπουδαστών της ΣΣΕ, κάποιοι τριτοετείς Ευέλπιδες ανέλαβαν να γαλουχήσουν τους νεώτερους συναδέλφους τους στο πνεύμα της Σχολής και τους υπέβαλαν σε άγρια καψόνια με περισσή παλιανθρωπιά.


Βλέπεις, με την πλήρη κάλυψη των αξιωματικών και των διοικητών, συχνά, σπουδαστές των μεγαλύτερων ετών προβαίνουν σε αυτή την ανήκουστη χυδαιότητα και βαρβαρότητα. Το ακόμη χειρότερο είναι ότι αυτοί που τώρα είναι θύματα των καψονιών, το αμέσως επόμενο έτος θα αναλάβουν να πράξουν τις ίδιες ή ακόμη χειρότερες πράξεις εις βάρος σπουδαστών του μικρότερου έτους. Αυτή είναι η εκπαίδευση στη θρασυδειλία...

Όλοι αυτοί είναι συνάδελφοι και είναι σίγουροι ότι η επιβεβαίωση της τραυματισμένης προσωπικότητας τους με λίγη δόση δοτής εξουσίας θα συμβαδίσει με την σκληραγώγηση των υπολοίπων, οι οποίοι, αν είναι έτοιμοι να υποστούν όλες αυτές τις ασχήμιες, ε τότε, είναι ικανοί να φέρουν τον τίτλο του Εύελπι και αύριο του Έλληνα Αξιωματικού! 

Και φυσικά, να αποκαλυφθούν οι πράξεις τους, ε, τότε δε θα υπάρξει κανείς να τους υπερασπιστεί!

Όμως κάτι φαίνεται να αλλάζει και οι προσπάθειες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ πιάνουν τόπο.

Έτσι λοιπόν τα αστικά τους δικαστήρια μπορεί να καταδικάζουν τον Νίκο Αργυρίου, μέλος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ σε 2χρονη φυλάκιση γιατί καταγγείλαμε τα καψόνια, με το πρόσχημα ότι καψόνια δεν γίνονται πια στο "δημοκρατικό" στρατό των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά μετά τις τόσες καταγγελίες κάτι φαίνεται να αλλάζει στα Επιτελεία.

Ο αρχηγός ΓΕΣ Β.Τελλίδης μόλις πληροφορήθηκε ότι τριτοετείς σπουδαστές ξύπνησαν τα ξημερώματα πρωτοετή και τον ανάγκασαν σε καψόνια ζήτησε από τον διοικητή της Σχολής υποστράτηγο Δημήτριο Αλεβίζο την παραδειγματική τιμωρία αυτών που παρενέβησαν τον κανονισμό.
Επειδή όμως πολλές φορές δόθηκαν τέτοιου είδους υποσχέσεις, για να ακολουθήσουν ΕΔΕ συγκάλυψης, μέσω αφόρητων πιέσεων που ασκήθηκαν από αξιωματικούς στα θύματα των καψονιών, το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ όχι μόνο θα παρακολουθήσει το γεγονός αλλά τίθεται στη διάθεση των σπουδαστών και των γονιών τους.
Επίσης, για να έχουμε όλοι μια εικόνα του τι συμβαίνει στην Σχολή Ευελπίδων, να η λίστα με τα καψόνια που συστηματικά γίνονται εκεί:
Η λίστα με τα 21 καψόνια στις Στρατιωτικές Σχολές
Η μακρά λίστα των 21 κατηγοριών βαναυσοτήτων που έχει στη διάθεσή της η Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων, είναι η εξής:

1. Ελικόπτερο: στέκεσαι όρθιος, με τα χέρια τεντωμένα και γυρίζεις ολοένα πιο γρήγορα γύρω από τον εαυτό σου, μέχρι να ζαλιστείς και να πέσεις. 

2. Υποβρύχιες κάμψεις: στο εστιατόριο κατά τη διάρκεια του πρωινού-μεσημεριανού-βραδινού διατάζεσαι να πέσεις κάτω από το τραπέζι και να πάρεις κάμψεις, ενώ σε ακολουθεί και όποιος κάθεται μαζί σου στο τραπέζι, για υποστήριξη.

3. Αζιμούθιο: με το δείκτη ακουμπισμένο στο έδαφος κάνεις κύκλους γύρω από αυτό γρήγορα μέχρι να ζαλιστείς και να πέσεις κάτω.

4. Σκουλήκια: άσκηση κατά την οποία μπαίνεις στον υπνόσακο και κάνεις έρπυση κανονική και ανάποδη.

5. Βούδας: βαθύ στατικό κάθισμα ακουμπώντας την πλάτη στον τοίχο ή στο φωριαμό (ντουλάπα) με ενωμένα τα πόδια.

6. Βούδας με έκταση των χειρών κρατώντας αντικείμενα π.χ. καρέκλα, στρώμα κρεβατιού, πυροσβεστήρα, όπλο κάνοντας γκαζάκια, δύο ξιφολόγχες με τις άκρες των δεικτών, Μ-71 γεμάτο με τις άκρες των δεικτών από τα κλιψάκια. 

7. Βούδας κάτω από τη βιβλιοθήκη.

8. Βούδας κάτω από τη βιβλιοθήκη με έκταση των χειρών κρατώντας αντικείμενα (βλέπε παραπάνω).

9. Επιτόπιο τροχάδην με τα χέρια στην έκταση κρατώντας αντικείμενα π.χ. καρέκλα.

10. Στήριξη με τους δείκτες στο φωριαμό με κάμψη του κορμού σε στάση γέφυρας (πλάτη γυρισμένη στο φωριαμό). 

11. Στήριξη του σώματος με το κεφάλι και τα πόδια με τα χέρια πίσω από την πλάτη.

12. Θέση κάμψεων με ελαφρά σηκωμένο το άνω μέρος του κορμού και δαγκώνοντας το γραφείο.

13. Κάμψεις με γροθιές και τα πόδια υπερυψωμένα.

14. Τρέξιμο στους διαδρόμους με τα χέρια στην έκταση κρατώντας αντικείμενα π.χ. πυροσβεστήρας.

15. Λαγουδάκια με τα χέρια σε έκταση κρατώντας αντικείμενα π.χ. πυροσβεστήρας.

16. Έρπυση πάνω κάτω στους διαδρόμους.

17. Χειροβάδιση πάνω κάτω στους διαδρόμους.

18. Χειροβάδιση και έρπυση στην σκάλα.

19. Τρέξιμο με τα χέρια τεντωμένα πάνω από το κεφάλι κρατώντας αντικείμενα.

20. Τρέξιμο από θάλαμο σε θάλαμο φορώντας κράνος και έχοντας το κεφάλι ακουμπισμένο στο έδαφος.

21. «Ασκήσεις» φορώντας την στολή της Κορέας! Στολή Κορέας - φοράς όλα τα ρούχα που σου έχουν χορηγηθεί!
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com 

5 σχόλια:

 1. ΟΙ ΦΛΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΕ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΟΤΙ ΦΑΓΑΝ ΘΕΣΗ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑ 22 ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΟΚΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΛΑΤΖΑ ΓΙΑ 15 ΕΥΡΩ ΤΟ ΩΧΤΑΩΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δίκε μου με τέτοια ορθογραφία πως πήρες μεταπτυχιακό;; Πως θα δουλευες σε γραφείο έτσι;; Ή θα απαντούσες σε greeklish??καλή κ ή λαντζα μη νομίζεις... δουλειά καλη ειναι κ αυτή κ μάλιστα από τις καλές αν είσαι κ σε κάποιο εστιατόριο ή ξενοδοχείο... αααα κ οι ευέλπιδες που κατηγορεις εκτός από τα κανόνια κάνουν κ λαντζα κ καθαριότητες κ αποψιλωσεις κ ότι άλλο χρειάζεται..για να είναι οι ιμπεριαλιστες αξιωματικοί του μέλλοντος.

   Διαγραφή
  2. Μεταπτυχιακό από τα Lidl κι εσύ σύντροφε;; 100 φορές την πρόταση " Δεν θα ξανακάνω παρέα με τον Φίλη και τον Καρανίκα" κι άλλες 50 μετά " Θα μάθο ωρθωγραφοία πρην τα 40 μου " !!!

   Διαγραφή
  3. είμαι υπερ των ευέλπιδων και το μεταπτυχιακο που εχω είναι στα οικονομικά οποτε ασχολουμε κατα κυριο λογο με οικονομία και αριθμους

   Διαγραφή
 2. Δε καταλαβαίνεις τι λες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή