Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ: ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗ ΒΥΣΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ

Οι Υπουργοί Άμυνας Καμμένος-Βίτσας ψήφισαν ολόκληρο νόμο για τη θητεία στοχεύοντας όπως μας είπαν στην εξαφάνιση του βύσματος. 
Μάλιστα, μια από τις πρώτες ενέργειες του Π.Καμμένου ήταν να ζητήσει λίστα από τον τότε ΑΓΕΣ Μανωλά, με 1300 βύσματα των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, για να τα στείλει σε μονάδες της παραμεθορίου. 

Επίσης, κατάντησαν την κατ΄ εξαίρεση μετάθεση ουσιαστική τιμωρία καθώς οι δικαιούχοι φαντάροι χώνονται μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο αφού στέλνονται στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης, στις μονάδες των αστικών κέντρων που δεν έχουν κόσμο και στ ΚΑΑΥ-Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις για να κάνουν τα γκαρσόνια στους στρατιωτικούς.

Τώρα γίνεται χαμός –που εντείνεται- με τα ρουσφέτια των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τα οποία φεύγουν μαζικά από τον Έβρο.
Για να καλύψουν όμως αυτό το διεφθαρμένο σύστημα πελατειακών σχέσεων, με Υπουργική Απόφαση που υπέγραψε την Πέμπτη (09/06/2016) ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας, μεταβιβάζεται η αρμοδιότητα για τις μεταθέσεις των οπλιτών θητείας, στους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων (ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ)!
Δηλαδή, αντί να φτιάξουν ένα αδιάβλητο σύστημα μεταθέσεων με κοινωνικά κριτήρια και λαμβάνοντας υπόψη το βαθμό δυσκολίας της τοποθέτησης σε ακριτική μονάδα της παραμεθορίου, με χρήση της πληροφορικής και ανοικτή πρόσβαση όλων σε όλα τα δεδομένα ώστε να υπάρχει κοινωνικός έλεγχος.
Ουσιαστικά κρύβουν τη βυσματοκρατία πίσω από τους επιτελείς, οι οποίοι δύσκολα θα πουν όχι στις υποδείξεις των Υπουργών.
Εμείς απαιτούμε ΙΣΟΤΗΤΑ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Να μειωθεί άμεσα η στρατιωτική θητεία.
Πρέπει τώρα να εξαφανιστούν οι κοινωνικές διακρίσεις και αυτό είναι ζήτημα πάλης ενός κινήματος μέσα και έξω από τον Στρατό. 
Πρέπει τώρα ο Στρατός να παύσει να μας εκμεταλλεύεται εργασιακά-οικονομικά και να αναλάβει το Υπουργείο Άμυνας το κόστος της υποχρεωτικής στράτευσης που μας επιβάλλει. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. Καλησπέρα είχα κάνει κατ εξαίρεση και 4 ημέρες πριν μου ήρθε ειδοποίηση ότι ακυρώθηκε. Έχω μητέρα που έκανε εγχείριση καρδιάς, μακροχρόνια άνεργη και διαζευγμένη. Τι μπορώ να κάνω αφού ο στρατός δεν μου έδωσε σημασία στο πρόβλημα μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προσκομισε τα απαρετιτα δικαιολογιτικα ξανα και αν δεν γινει τπτ εχεις το δικαίωμα βαση 20-1 να απευθινθησ στους ανοτερους σου και αν παλι δεν γινει τιποτα βγεσ στα καναλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ.....Κανε παλι τα δικαιολογιτικα σου,κανε αναφορα στο ΓΕΣ να το πεις στον υπευθυνο στο στρατολογικο γραφειο της μοναδας σου.Σου μιλαω σαν παθόν.Τελικα μου ηρθε η κατ'εξαιρεση μετα απο 4 μηνες.Παντρεμενος με παιδι.Βεβαια ο Ανθυπολοχαγος που ηταν υπευθυνος στη δικια μου μοναδα (στο στρατολογικο γραφειο) ηταν πολυ καλος και αυτος ετρεξε την υποθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή