Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας των πλούσιων τσάτσων που γλυτώνουν την υποχρεωτική στράτευση

Ποιος να το έλεγε ότι η πρώτη φορά κυβέρνηση καθεστωτικής αριστεράς-ακροδεξιάς των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα ακολουθούσε  πιο ταξική και κοινωνικά άδικη πολιτική ακόμη και από τα διεφθαρμένα αστικά κόμματα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, υλοποιώντας μάλιστα τον νόμο του Κώστα Ήσυχου, στελέχους της ΛΑΕ, που τον εμπνεύστηκε όταν ήταν υπεύθυνος για τα σχετικά ζητήματα στον ΣΥΡΙΖΑ!
Έτσι λοιπόν με υπουργική απόφαση που υπέγραψε την Πέμπτη (09/06/2016) σε εφαρμογή των διατάξεων του Ν.4361/2016, υλοποιείται η μείωση της υποχρεωτικής θητείας για κατοχύρωση της δυνατότητας εξαγοράς του υπολοίπου θητείας, όσων είναι άνω των 35 ετών.
Ειδικότερα εφαρμόζεται η μείωση της υποχρεωτικής θητείας από 45 σε 20 μέρες (ένοπλη θητεία) και από 3 μήνες σε 40 ημέρες (εναλλακτική θητεία).
Το θέμα βέβαια αφορά όσους είναι άνω των 35 χρόνων και έχουν την οικονομική δυνατότητα να την εξαγοράσουν. Η ρύθμιση αφορά τους οικονομικά ισχυρότερους.
Όλους αυτούς που είχαν τα φράγκα να πάνε να σπουδάσουν στο εξωτερικό και μετά τις πολυετείς σπουδές τους, βρήκαν καλές θέσεις εργασίας στην αλλοδαπή, αλλά αρνούνται να υπηρετήσουν όπως τα φτωχόπαιδα.
Όλους αυτούς βολεύουν οι Υπουργοί Άμυνας Πάνος Καμμένος και Δημήτρης Βίτσας.
Ουσιαστικά δηλαδή, την ώρα που μετατρέπουν την υποχρεωτική στράτευση σε εργασιακό κάτεργο και φορολογούν την λαϊκή οικογένεια φορτώνοντας της το κόστος της υποχρεωτικής στράτευσης, απαλλάσσουν τους γόνους των πλουσίων!
Όχι μόνο αυτό, αλλά κυνηγούν με το πρόστιμο τον 6000 ευρώ όσους έφυγαν μετανάστες στο εξωτερικό λόγω της ανεργίας και της ανέχειας που προκαλούν τα μνημόνια τα οποία ψηφίσουν όλοι μαζί και τους θέτουν το εκβιαστικό δίλημμα ή χάνεις την εργασία σου για να υπηρετήσεις ή «τρως πρόστιμο»!       
Εμείς απαιτούμε ΙΣΟΤΗΤΑ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Πρέπει τώρα να εξαφανιστούν οι κοινωνικές διακρίσεις και αυτό είναι ζήτημα πάλης ενός κινήματος μέσα και έξω από τον Στρατό.   
Πρέπει τώρα ο Στρατός να παύσει να μας εκμεταλλεύεται  εργασιακά-οικονομικά και να αναλάβει το Υπουργείο Άμυνας το κόστος της υποχρεωτικής στράτευσης που μας επιβάλλει.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου