Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Σύρος πρόσφυγας παρέδωσε στην Αστυνομία Αλεξάνδρειας τσάντα με χρήματα

Σύρος πρόσφυγας που ζει στο camp της Αλεξάνδρειας στο στρατόπεδο 722, βρήκε τσάντα με χρήματα και την παρέδωσε στην Αστυνομία προκειμένου να αναζητηθεί ο ιδιοκτήτης της.
Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή όταν μια νεαρή γυναίκα φορτώνοντας στο αυτοκίνητο τα πράγματά της για να πάει θάλασσα άφησε κατά λάθος την τσάντα της πάνω στο δρόμο της 28ης Οκτωβρίου.
Το ότι ξέχασε την τσάντα στο δρόμο το αντιλήφθηκε μετά από πολλές ώρες, αφού είχε πάει στη θάλασσα και είχε γυρίσει. Θεώρησε λοιπόν ότι κάποιος θα την έχει πάρει και αποκλείεται να την έβρισκε αφού μέσα είχε περίπου 100 ευρώ και άλλα χρήσιμα πράγματα.
Παρ’όλ’αυτά κάποια στιγμή δέχτηκε ένα τηλέφωνο από την αστυνομία της πόλης μας, η οποία την ενημέρωσε ότι ένας Σύρος πρόσφυγας από το camp της Αλεξάνδρειας, βρήκε την τσάντα και την παρέδωσε στην αστυνομία.
Η ταυτότητα μάλιστα της νεαρής γυναίκας βρέθηκε από το Δελτίο Γυμναστηρίου Αλεξάνδρειας που είχε μέσα στην τσάντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου