Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΤΟΥΡΚΙΑ:Ο χάρτης των συλλήψεων στρατιωτικών διοικητών! Ο Ερντογάν “τάζει” θανατική ποινή

Σε κατάσταση αποσύνθεσης η Τουρκία,μοιάζει με τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης στο οποίο η συντριπτική πλειοψηφία κρατουμένων είναι στρατιωτικοί.
Ο χάρτης είναι αποκαλυπτικός.
Δείχνει τους στρατιωτικούς σχηματισμούς των οποίων οι διοικητές έχουν συλληφθεί!
 Όπως φαίνεται δεν πρέπει να ΄χουν μείνει και πολλές που δεν είδαν το διοικητή τους με χειροπέδες!

Ακολουθεί η λίστα με τους πλέον υψηλόβαθμους κατηγορούμενους στρατιωτικούς:
Θανατική ποινή τάζει ο Ερντογάν!

Οι συλλήψεις συνεχίζονται και ο Ερντογάν αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο πολλοί από τους κατηγορούμενους να βρεθούν αντιμέτωποι με την ποινή του θανάτου.Σε συγκέντρωση οπαδών του ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι θα επανεξετάσει το ζήτημα της επαναφοράς της θανατικής ποινής στην Τουρκία, η οποία καταργήθηκε επίσημα το 2004 στο πλαίσιο της υποψηφιότητας για την ένταξη της Άγκυρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ ο Ερντογάν είπε:

«Ως κυβέρνηση και ως Κράτος, εμείς γνωρίζουμε και ακούμε αυτό το αίτημα που είναι δικό σας. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε αυτό το αίτημα» απάντησε ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους σε υποστηρικτές του που φώναζαν συνθήματα υπέρ της εκτέλεσης των πραξικοπηματιών.

«Πιστεύω ότι η κυβέρνησή μας θα συζητήσει με την αντιπολίτευση και μια απόφαση αναμφίβολα θα ληφθεί» πρόσθεσε ο ίδιος σε μια ομιλία που εκφώνησε στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Ερντογάν απάντησε στους πολίτες που φώναζαν «θέλουμε την θανατική ποινή» μετά την κηδεία θυμάτων της απόπειρας πραξικοπήματος.

«Στη Δημοκρατία, η απόφαση, είναι αυτό που θέλει ο λαός» πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος.

«Δεν μπορούμε να καθυστερήσουμε αυτήν την απόφαση καθώς σε αυτήν την χώρα εκείνοι που διαπράττουν ένα πραξικόπημα εναντίον του Κράτους υποχρεωτικά θα πληρώσουν το τίμημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου