Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΟΞΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-Η Γερμανία ανακοίνωσε εντατικούς ελέγχους στα σύνορα



Η κρατική τρομοκρατία επελαύνει.

Καλλιεργούν Ανασφάλεια, μουσουλμανοφοβία και λαμβάνουν μέτρα. Πρέπει όλοι να ενωθούμε... Πρέπει όλοι να νοιώσουμε ότι βρισκόμαστε στο στόχαστρο... Πρέπει όλοι να δεχτούμε ότι ο Στρaτός στους δρόμους είναι κανονικότητα... Πρέπει όλοι να πούμε ΝΑΙ στην αφαίρεση των δικαιωμάτων μας... Στο δίλημμα ασφάλεια ή δημοκρατία-δικαιώματα, η Ε.Ε. το ΝΑΤΟ και οι κυβερνήσεις απαντούν με προληπτικούς πολέμους, ένταση των επεμβάσεων, δόγματα Πολέμου και Καταστολής.


Ήδη η καθεστωτική προπαγάνδα διαδίδει ότι η γερμανική αστυνομία ξεκινά άμεσα εντατικούς ελέγχους στα σύνορά της με τη Γαλλία.  Η ανακοίνωση έγινε λίγες ώρες μετά από το μακελειό στη Νίκαια. Στην ίδια γραμμή και η Ιταλία η οποία θα ενισχύσει τους ελέγχους σε τρία σημεία οδικής διέλευσης στα σύνορά της με τη Γαλλία και στη σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ των δύο χωρών στη Βεντιμίλια έπειτα από την επίθεση με φορτηγό στη Νίκαια, δήλωσε σήμερα ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Αντζελίνο Αλφάνο. “Ο μηχανισμός ασφαλείας μας είναι επί το έργον”, έγραψε ο Αλφάνο στο Twitter.

Όλοι όμως κάνουν να ξεχνούν ότι οι επιθέσεις σημειώνονται στις χώρες που ο Στρατός τους φρουρεί την καθημερινότητα μας.  Το λέμε ξανά: γυρνάμε την πλάτη στην κρατική τρομοκρατία, στους φασίστες, στον Κρανιδιώτη και σε όλους τους ρατσιστές και εθνικιστές. Γιατί είναι γνωστός ο ένοχος, είναι γνωστή η αιτία. Η πολιτική των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, της διάλυσης κρατών, του μοιράσματος και ξαναμοιράσματος του κόσμου για τα συμφέροντα των πολυεθνικών, οι κυβερνήσεις πλασιέ όπλων, αυτοί που έφεραν την καπιταλιστική κρίση, αυτοί που εξέθρεψαν την μουσουλμανική τρομοκρατία δίπλα στην επίσημη κρατική τρομοκρατία, έφεραν το φονικό μέσα στις καπιταλιστικές μητροπόλεις, και τώρα απαιτούν νέους τρομοκρατικούς πολέμους! Ο Γάλλος Πρόεδρος Ολάντ ακολούθησε το εγκληματικό πρότυπο του Ισπανού Ανθάρ! Να πεταχτεί αυτός και η πολιτική του στον κάλαθο της ιστορίας: τα γαλλικά ιμπεριαλιστικά εγκλήματα σε Μέση Ανατολή και Αφρική (θυμίζουμε επέμβαση σε Μάλι, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Σομαλία, Λιβύη κλπ) έφεραν το έγκλημα στο Παρίσι.


Image
Το ελληνικό κράτος και οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι συνυπεύθυνες στα εγκλήματα. Δίνουν βάσεις -Σούδα, Άραξο, Άκτιο, Καλαμάτα-, συμμετέχουν σε στρατιωτικές δυνάμεις σε όλες τις βάρβαρες ιμπεριαλιστικές εκστρατείες και εντείνουν τον πόλεμο εναντίον των προσφύγων-μεταναστών.





Εμπλέκουν τον λαό μας στους βάρβαρους πολέμου, μας φέρνουν πιο κοντά στον κίνδυνο εκδίκησης.

Η πραγματική εκδίκηση του κόσμου της εργασίας είναι ο αγώνας ενάντια στην αστική και ιμπεριαλιστική πολιτική, η ανατροπή των κυβερνήσεων της άγριας αντεργατικής επίθεσης- της στυγνής κρατικής τρομοκρατίας-των πολεμικών τυχοδιωκτισμών, η Διάλυση του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.


ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου