Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Πληρώνει το ΥΠΕΘΑ ιδιωτικές εταιρείες για να ταίζουν τους πρόσφυγες, μωρά παιδιά, κατσαρίδες


O ΥΕΘΑ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ;  ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

Δημοσιεύουμε την σχετική καταγγελία από το σάιτ  stratiotikathemata.blogspot.gr  για δύο λόγους: Αφενός γιατί ολοένα συχνότερα φασιστικά-εθνικιστικά μιλιταριστικά σαιτ προβάλλουν εικόνες πεταμένων συσκευασιών τροφίμων από Στρατόπεδα Συγκέντρωσης για να παραπλανήσουν και να προπαγανδίσουν ότι δήθεν οι μετανάστες είναι ακατάδεχτοι και πετούν γεύματα που θα μπορούσαν να δοθούν στους δοκιμαζόμενους άνεργους-άστεγους-φτωχούς συμπολίτες μας.


Αφετέρου γιατί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι Υπουργοί Άμυνας Π.Καμμένος και Δ.Βίτσας πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για τις συμβάσεις, συχνά απευθείας αναθέσεις σε εταιρείες εστίασης που ξανά και ξανά προσφέρουν χαλασμένο φαγητό.

Διαβάζουμε λοιπόν:  "Δημοσιογράφος μετά από τη σημερινή επίσκεψη στον οργανωμένο χώρο προσφύγων του δήμου Κυλλήνης, στη Μυρσίνη: Συνάδελφοι ας κάνει κάποιος ρεπορτάζ την άθλια, κατάπτυστη εταιρία κέτερινγκ που τα μασάει από το ελληνικό δημόσιο, ελέω ΕΕ, και ταΐζει σαπάκια και κατσαρίδες τα μωρά παιδιά. Είναι τραγικό να παίρνουν 60.000 το μήνα για τρία γεύματα και 250 άτομα, και να τους σερβίρουν φαγητό που αρνείται σκύλος να το φάει. Με το ένα τρίτο των χρημάτων στηνόταν δημοτική επιχείρηση και έφτιαχνε καθημερινά φρέσκο φαγητό για όλους τους ανθρώπους. Και δημιουργούνταν και θέσεις εργασίας".

Εμείς θεωρούμε ότι κοινός πρέπει να είναι ο αγώνας για όλους τους εργαζόμενους. Να αναγνωριστούν τώρα όλα τα δικαιώματα σε πρόσφυγες-μετανάστες. Η αντιμεταναστευτική συμφωνία Ε.Ε.-Τουρκίας πρέπει να καταργηθεί, να κλείσουν τα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης και να ανοίξουν τα σύνορα. Η Ε.Ε. και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι οι πραγματικοί εχθροί για τους εργαζόμενους στη χώρα μας και τους πρόσφυγες-μετανάστες.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

3 σχόλια:

  1. Θα ήθελα τις απόψεις σας πάνω στο θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε φασισταριά του σπαρτακου γιατί σβήσατε τις αναρτήσεις για την τρομοκρατία των μουσουλμάνων στην Γαλλία ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά και την κτηνώδη τρομοκρατική επίθεση στην Γαλλία από μουσουλμάνους δεύτερης και τρίτης γενιάς καθίσταται σαφές πλέον ότι η ενσωμάτωση των μουσουλμάνων στις ευρωπαϊκές κοινωνίες είναι αδύνατη. Άρα η λύση είναι οι αμιγείς εθνικές κοινωνίες πράγμα που επιβάλλεται από την στοιχειώδη ανάγκη της αυτοπροστασίας. Μήπως θα πρέπει να σκεφτόμαστε την άμεση επιστροφή των μουσουλμάνων στις χώρες τους; Μήπως ταΐζουμε το φίδι που θα μας φάει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή