Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Έλιωσαν τους φαντάρους της 33ης ΜΚ Ταξιαρχίας στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης



Οι πρόσφυγες δεν αποτελούν απειλή για τη χώρα ούτε συντρέχει νόμιμος λόγος άμυνας της χώρας έναντι των προσφύγων. Αντιθέτως, αποτελεί καθήκον για τις πολιτικές αρχές της χώρας, η παροχή ασύλου στους πρόσφυγες και η προστασία της ζωής, της υγείας και της ασφάλειάς τους. Καθήκον στο οποίο η Ελλάδα έχει δεσμευτεί συνυπογράφοντας διεθνείς συνθήκες που αποτελούν πλέον διεθνές δίκαιο υποχρεωτικό για όλες τις χώρες που συνυπέγραψαν. Στο δε ελληνικό Σύνταγμα, ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν απόλυτης προτεραιότητας υποχρέωση της πολιτείας και θεμέλια λίθος του δημοκρατικού πολιτεύματος.

3 σχόλια:

  1. αγαπητε στρατιωτη πρωτον δεν εισαι σε θεση να κρινεις αν ειναι στρατιωτικη απειλη οι προσφυγες και δευτερον εχεις ορκιστει στον στρατιωτικο ορκο.πραγμα που πρεπει να τηρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτη υποχρέωση στις δημοκρατίες είναι η τήρηση του Συντάγματος. Αυτός είναι ο ανώτερος όρκος. Μην το ξεχνάς!

      Διαγραφή
  2. Ναι ειλικρινα δεν εχω πλεον ουτε την υπομονη ,ουτε την αντοχη ,αλλα κυριως ουτε την προθεση να δινω συγχωροχαρτι στον καθε ενα που γραφει ετσι....μια αποψη....ειτε σαν προβοκατορας , ειτε σαν....αντε να μην χαρακτηρισω,και χαλασουμε τις καρδιες μας!!Αν ανωνυμε των 4.17 μ.μ ο στρατιωτης , δεν ειναι σε θεση να κρινει μια στρατιωτικη απειλη....μικρο το κακο!! Το δραμα ειναι πως αυτοι που εχουν υποχρεωση, και καθηκον να κρινουν....σφυριζουν κλεφτικα,λειτουργου βλαφτικα για το συνολο του λαου,και μας παιζουν κορωνα -γραμματα για εκδικητικα χτυπηματα,λειτουργουν σαν χουντα χωρις να λαμβανουν υποψη τον λαο και.....αλλαζουν κουστουμιες ,αναλογα με τα κιλα τους!! Αυτη ειναι η βασικη δυστυχια αγαπητε!! Οσο για τον ορκο, που πρεπει να τηρει ο καθε φανταρος....εε μην το ζοριζουμε το πραγμα !! Ας ξεκινησουμε με τους ορκους που εδωσαν , με καν και καν δεσποταδες....καν και καν αρχοντες ,και τα ξευτιλισαν ολα...και οσο για τα απλα φανταρια και τους ορκους τους......εδωσε απαντηση η ανθρωποτητα , χρονια πολλα πισω!!Δεν υποχρεουνται να υλοποιησουν διαταγες παρανομες και ανομες των ανωτερων τους!! Αμα θελεις ...αυτες τις εννοιες να αναλυσουμε....''ανωτερων και κατωτερων''' επι ρεαλιστικης βασης ομως!! Αντε καλημερες ,και οδηγιες σε αλλους! Οχι σε αυτους που λιωνουν!! Να εχουμε και μια ενσυναισθηση σε ποιους μιλαμε .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή