Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Αποφυλακίζονται 38000 κρατούμενοι στην Τουρκία για να αποσυμφορηθούν οι φυλακές!

stratiotes_kratoumenoiΗ Τουρκία θα αποφυλακίσει περίπου 38.000 κρατούμενους που έχουν καταδικαστεί για αδικήματα που διαπράχθηκαν πριν από την 1η Ιουλίου, άρα πριν από το αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μποζντάγ, προφανώς για να αποσυμφορηθούν οι τουρκικές φυλακές.
Το μέτρο της πρόωρης αποφυλάκισης υπό δικαστική επιτήρηση “δεν είναι αμνηστία” και “αφορά τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν πριν από την 1η Ιουλίου”, εξαιρουμένων των δολοφονιών, των τρομοκρατικών ενεργειών, των πληγμάτων στην κρατική ασφάλεια, της παραβίασης κρατικών μυστικών ή του λαθρεμπορίου ναρκωτικών, ανακοίνωσε ο υπουργός με μια ομοβροντία 19 μηνυμάτων στο Twitter.

“Ως αποτέλεσμα αυτού του μέτρου, περίπου 38.000 άνθρωποι θα αποφυλακιστούν σε ένα πρώτο στάδιο”, ανέφερε ο υπουργός, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν και άλλα κύματα πρόωρων αποφυλακίσεων.

Το μέτρο αποκλείει στην πράξη όλους εκείνους που φυλακίστηκαν για ανάμιξη στο αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου, υποκινητή του οποίου θεωρεί η Άγκυρα τον πρώην ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, που ζει αυτοεξόριστος στις ΗΠΑ.

Η ανακοίνωση αυτή γίνεται καθώς η καταστολή των υποστηρικτών του στους θεσμούς και σε όλους τους τομείς της τουρκικής κοινωνίας είχε ως αποτέλεσμα να φυλακιστούν περίπου 35.000 άνθρωποι, από τους οποίους οι 11.600 έχουν ήδη αποφυλακισθεί, σύμφωνα με τούρκους αξιωματούχους.

Ο Τύπος έκανε λόγο τις τελευταίες ημέρες για μεγάλη συμφόρηση των τουρκικών φυλακών λόγω των συνεχιζόμενων διώξεων. Το μέτρο που ανακοινώθηκε σήμερα μοιάζει να έχει σκοπό να δημιουργηθεί χώρος στα σωφρονιστικά καταστήματα για πρόσωπα που φυλακίστηκαν στο πλαίσιο των διώξεων σε πανεθνικό επίπεδο, αν και ο υπουργός δεν έδωσε καμία εξήγηση για αυτές τις μαζικές πρόωρες αποφυλακίσεις.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

6 σχόλια:

  1. Εύκολη υπόθεση για τους Τούρκους. Θα μας τους στείλουν σαν πρόσφυγες και θα τους ξεφορτωθούν μια και έξω. Πολλαπλό το κέρδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε τι αχαρακτήριστα γράφει πάλι οι ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ των ΑΝΕΛ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσείς οι ανεγκέφαλοι /αλληλέγγυοι θα τους βοηθήσετε ως αναξιοπαθούντες πρόσφυγες

      Διαγραφή
  3. ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑLΑ "ΜΑΟ". ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ! ( ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗΣ GEORGE SOROZ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ!!! ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ;? ΓΙΑ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ(;), ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!!! )

    Η είδηση έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις παγκοσμίως από Οργανώσεις Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αλλά και της Διεθνούς Αμνηστίας αλλά θα πρέπει να σας ενημερώσω, σαν κάτοικος της Βενεζουέλας που έχουν δει τα μάτια του πολλά, ότι αυτοί που εξεπλάγησαν λιγότερο με αυτή την είδηση είναι οι ίδιοι οι Βενεζολάνοι. Προεδρικά διατάγματα σαν το συγκεκριμένο που καταλύουν κάθε έννοια Συνταγματικότητας, Δημοκρατίας, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κοινής λογικής και σοβαρότητας δεν είναι είδηση πια για τους κατοίκους της υπό κατάληψη χώρας αλλά ούτε και για μένα. Είναι η πραγματικότητα, η καθημερινότητα και η αιτία της καταστροφής αντί της προόδου μιας χώρας που θα μπορούσε να είναι Βασίλισσα αλλά κατάντησαν ζητιάνα. Για όσους δεν γνωρίζουν την είδηση αλλά και για να σας δώσω να καταλάβετε ότι η "τρύπα του λαγού" πηγαίνει πιο βαθιά από ότι αρχικά φαίνεται πάμε να δούμε τι είναι το Προεδρικό Διάταγμα No. 9855, που εκδόθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως παρακάμπτοντας ακόμα μια φορά, αντισυνταγματικά, την μεγάλη πλειοψηφία του Κοινοβουλίου. Με το διάταγμα απευθύνεται έκκληση για τη δημιουργία ενός «μεταβατικού καθεστώτος εργασίας» προκειμένου να δοθεί νέα ώθηση στον τομέα των γεωργικών προϊόντων και των τροφίμων. Το διάταγμα αναφέρει ότι η κυβέρνηση πρέπει να κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για την επίτευξη των στρατηγικών επιπέδων αυτάρκειας και δηλώνει ότι οι εργαζόμενοι μπορούν να μετακινούνται αναγκαστικά από τις δουλειές τους για να εργαστούν σε χωράφια στον γεωργικό τομέα αλλά και οπουδήποτε αλλού χρειάζεται στον τομέα τροφίμων για περίοδο 60 ημερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατ'αρχήν, ο ΔΗΘΕΝ "ακροδεξιός" Σερίφης είναι ο διάσημος David Clarke, Μαύρος κι ο ίδιος, εκλεγμένος κατ' επανάληψη σε γενικές λαϊκές ψηφοφορίες στην επαρχία με πρωτεύουσα το Μilwaukee, με 40% Μαύρους και 22% άλλες μειονότητες (κυρίως ισπα-νόφωνους)!!! Ο αστυνομικός που πυροβόλησε και σκότωσε τον ένοπλο Μαύρο, που απειλούσε τους αστυνομικούς κι ήταν γνωστός κακοποιός της περιοχής με ποινικό μητρώο, ήταν επίσης ... Μαύρος, όπως κι περισσότεροι αστυνομικοί της περιοχής! Μαύροι ρατσιστές ... ΔΗΘΕΝ αριστεροί των τρομοκρατικών οργανώσεων Black Lives Matters και New Black Panthers (τις οποίες χρηματοδοτεί κι ελέγχει ο "φιλάνθρωπος" χαζαροεβραίος, ρουφιάνος της Γκεστάπο από 14 ετών, οπαδός της παγκόσμιας εωσφορικής δικτατορίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων / Νέας Εποχής, κι αχυράνθρωπος των Ρόθτσιλντ, Μεγαλοαπατεώνας George Soroz) έχονται από άλλες πόλεις ως ΔΗΘΕΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ για να κάψουν τις γειτονιές και τα μαγαζιά των ΝΤΟΠΙΩΝ μαύρων (ως Δήθεν Βολεμένων Προδοτών της «Φυλής» τους), όπως έχουν κάνει με σχέδιο στις περισσότερες πόλεις των ΗΠΑ τα τελευταία δύο (2) χρόνια, ώστε να «Αναγκαστεί» να κηρύξει δικτατορία (έκτακτη ανάγκη) ο αριστερός, Μαύρος (όχι όμως απόγονος σκλάβων, αλλά δουλεμπόρων της Ανατολικής Αφρικής), κρυπτομοφυλόφιλος, κρυπτομουσουλμάνος πρόεδρος Ο-μπάμια!!! Αυτοί οι κατευθυνόμενοι Τρομοκράτες ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ και ΔΕΡΝΟΥΝ αθώους ανθρώπους, περαστικούς, στους δρόμους!!! Αυτούς τους Συμπολίτες και Ψηφοφόρους του (... ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;?;) θέλει να προστατέψει ο Μη-Αριστερός, Μη-Εγκληματίας, Μη-Πουλημένος στην Εβραιομασονική Τραπεζοφασιστική Μαφία, Όχι «Yes Man» κι άρα ΣΥΜΦΩΝΑ με τη Κόκκινη "ΜΑΥΡΗ" (= εντελώς ψεύτικη) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ αποκαλούμενος "ακροδεξιός", λεβέντης Σερίφης !!! Nα πλύνετε το στόμα σας με σαπούνι για τον πασίγνωστο και σεβαστό στην Αμερική, ηρωϊκό αγωνιστή της ανθρώπινης ελευθερίας κι αξιοπρέπειας, Μαύρο Σερίφη David Clarke, κοπρόσκυλα ερυθροφασίστες, πραγματικοί ρατσιστές φονιάδες των λαών υπέρ των Αφεντικών Τραπεζιτών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σύμφωνα με τη Διεθνή Συνθήκη για τους Πρόσφυγες, όσοι προέρχονται από ασφαλή χώρα, όπως η Τουρκία, δεν θεωρούνται πρόσφυγες, αρά παρανόμως εισελθόντες!!! Για να θεωρηθούν πρόσφυγες, πρέπει να καταγραφούν εντός της πρώτης ασφαλούς χώρας εισόδου (Τουρκία) από την Ύπατη Αρμοστεία Προσφύγων του ΟΗΕ !!! Για να εισέλθουν και διαμείνουν προσωρινά σε άλλη χώρα, πρέπει να υπάρχει Διεθνής Συμφωνία της χώρας 2ης υποδοχής με την Ύπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες του ΟΗΕ, εγκεκριμένη ομόφωνα κι από τα 15 μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας!!! ΆΡΑ, ΟΣΟΙ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΟΙ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ ΤΟΥ Ο.Η.Ε ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΓΕΝΗ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ (ΓΛΩΣΣΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΩΝ ΚΙ ΑΣΘΕΝΩΝ, ΕΙΔΟΣ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ, ΚΛΠ) ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΜ ΗΜΕΡΙΣΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ, ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗΣ, ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ, ΚΑΙ, ΚΥΡΙΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ "ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ" ("ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ") ΚΙ ΕΝΕΧΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ ΚΑΘ' ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ!!! ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ) ΑΣΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ (ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ) ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!! ΕΤΣΙ, π.χ. ΟΙ 8 ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ (ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ) ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΣΥΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ) ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή