Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Πραξικόπημα στην Τουρκία τώρα γίνεται! 40000 υπό κράτηση και λουκέτο σε 4262 εταιρείες!

yildirimΣυνολικά 40.029 πρόσωπα έχουν τεθεί υπό κράτηση στην Τουρκία στο πλαίσιο των ερευνών για την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου και περίπου οι μισοί από αυτούς έχουν συλληφθεί επίσημα, δήλωσε σήμερα ο τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ.
Κατά τη διάρκεια ομιλίας του που αναμεταδόθηκε απευθείας από την τουρκική κρατική τηλεόραση, ο Γιλντιρίμ ανέφερε ότι 20.355 πρόσωπα έχουν επισήμως συλληφθεί καθώς τα βαρύνουν υποψίες ότι ενέχονταν στην απόπειρα, την οποία η Άγκυρα επιρρίπτει σε οπαδούς του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν.
Ακόμη, ο Γιλντιρίμ δήλωσε ότι 79.900 πρόσωπα απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους στον κρατικό μηχανισμό εν μέσω των διωγμών μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στις τάξεις του στρατού, της αστυνομίας, του δικαστικού σώματος και της δημόσιας διοίκησης. Κατά τον τούρκο πρωθυπουργό, έκλεισαν 4.262 εταιρείες και θεσμοί που συνδέονται με τον Γκιουλέν.
Ο Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος ζει αυτοεξόριστος στην Πενσιλβάνια από το 1999, διαψεύδει ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με το αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα, το οποίο καταδίκασε. Η Τουρκία αξιώνει την έκδοσή του από τις αρχές των ΗΠΑ. Η Ουάσινγκτον λέει ότι θα προχωρήσει στην έκδοση μόνο εάν της παρουσιαστούν πειστικά αποδεικτικά στοιχεία.
ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

3 σχόλια:

  1. ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΕ ΤΩΝ ΑΝΕΛ, ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ…
    Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΡΩ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ, ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ!!! ΑΠΛΩΣ, ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙΕΙ (ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ) ΒΙΒΛΙΑ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!! ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ, Ή ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, ΝΑ ΤΗ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ Ν' ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ!!! Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ, ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ (ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΣ;?) ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ: Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, Ή ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΜΒΩΝΟΣ (ΤΟΝ "ΦΑΣΙΣΤΑ" ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΙΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΞΥΒΡΙΣΕ ΣΚΑΙΟΤΑΤΑ ΑΥΤΗ ΕΔΩ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ, ΠΩΣ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΌΜΩΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΟΠΩΣ Η ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΚ);? ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ, ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΟΙ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ", ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΕΙ ΤΟ (ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ) "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ" (ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ) ΚΟΜΜΑ!!!
    Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ;? Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ/"ΙΑΒΕΡΙΚΗ" ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ;? ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Θ' ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ, ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ, Ή ΜΙΑ ΣΤΥΓΝΗ ΚΙ ΑΙΣΧΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ/"ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ"!!! ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΕ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΙ ΑΥΣΤΗΡΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ, ΟΣΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ", ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ, ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ/ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΙΚΗ, ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΗ (ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΧΘΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ), ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΩΞΗ!!! ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ 'ΧΤΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΧΘΟ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙΤΕ ΟΤΙ, ΚΑΠΟΤΕ, ΤΟ "ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΡΙΚΟ" ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΤΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ!!! ΚΑΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ (ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΟΛΑΪΚΑ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ "ΙΣΧΥΡΟΥ" ΗΓΕΤΗ "ΣΩΤΗΡΑ", ΚΕΝΡΩΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ) ΜΥΑΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή