Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Τουρκία: 64 χιλιάδες κάτοικοι μετανάστευσαν από την πόλη Σιρνάκ- λόγω στρατιωτικού νόμου


Η πόλη Σιρνάκ της Τουρκίας, μετά τους βομβαρδισμούς
Σύμφωνα με έκθεση που παρουσιάστηκε στο Ντιγιαρμπακίρ, από τη συνεχιζόμενη απαγόρευση της κυκλοφορίας στην πόλη Σιρνάκ, την έχουν εγκαταλείψει 64 χιλιάδες άνθρωποι κουρδικής καταγωγής, που στην ουσία εκτοπίστηκαν, σημειώνει το τούρκικο δημοσίευμα.
Η έκθεση που συντάχθηκε από οργάνωση για τη μετανάστευση του Ντιγιαρμπακίρ, σημειώνει ότι από τις 14 Μαρτίου που έχει επιβληθεί ο στρατιωτικός νόμος στην πόλη και έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία των πολιτών, οι κάτοικοι αναγκάσθηκαν να την εγκαταλείψουν.
Η οργάνωση αναφέρει ότι είναι απαραίτητες τουλάχιστον 5.000 σκηνές για τους εκτοπισμένους κατοίκους, ενώ υπάρχουν άλλοι οι οποίοι έχουν φτιάξει αυτοσχέδιες σκηνές που έχουν στήσει στο ύπαιθρο.
Η κατάσταση είναι δραματική για τους κατοίκους που βλέπουν τα σπίτια τους να έχουν καταστραφεί ολοσχερώς και σε περίπτωση που σταματήσει η σύγκρουση των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας με τους Κούρδους αυτονομιστές, η κατάσταση τους είναι αδύνατο να βελτιωθεί στο άμεσο μέλλον.

6 σχόλια:

  1. "Ιερός" πόλεμος (τζιχάντ) της κυβέρνησης κατά της Eκκλησίας: Διώκει ποινικά τον θαρραλέο Μητροπολίτη της Χίου για «ρατσισμό»!
    ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΥΠΕΒΑΛΕ Ο Γ.Γ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΑΡΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ «ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ», ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΟΡΟΥ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"
    Μηνυτήρια αναφορά κατά του Μητροπολίτη Χίου, κ. Μάρκου, κατέθεσε ο Γενικός Γραμματέας ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΩΝ Ανθρωπίνων ΨΕΥΤΟ-Δικαιωμάτων, Κωστής Παπαϊωάννου, στην Εισαγγελία κατά του ρατσισμού και στην Εισαγγελία Χίου!
    Αφορμή γι' αυτή την πρωτοφανή εξέλιξη είναι δημοσιεύματα, όπου φέρεται ο Μητροπολίτης να χρησιμοποιεί τη λέξη «λαθρομετανάστες» σε ομιλία του, μ' αποτέλεσμα να κατηγορείται αυτή τη στιγμή, για υποκίνηση μίσους, ενώ ανώνυμοι κύκλοι της Ελλαδικής Εκκλησίας δήλωσαν «Η κυβέρνηση ποινικοποιεί την αντίθετη άποψη και στέλνει στη Δικαιοσύνη όσους δεν συμφωνούν μαζί της για το "προσφυγικό" ζήτημα».
    Οι ίδιοι κύκλοι μιλούν για υπερβολική ευαισθησία που «κρύβει άλλες προθέσεις» κατά του ιεράρχη! Έτσι, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις στήριξης από κυβερνητικά στελέχη και, περιέργως, τη δικαστική ανοχή για τις επιθέσεις κατά εκκλησιών, η παραπομπή του Μητροπολίτη Χίου στη Δικαιοσύνη θεωρείται ότι, προσβάλλει πλέον με τρόπο οργανωμένο το "θρησκευτικό συναίσθημα του ελληνικού λαού" και δημιουργεί κλίμα αντικληρικαλισμού. = ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΑΡΘΡΟ 3)! ΕΤΣΙ, ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΙΤΟΙ (ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ) ΘΑ ΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ (ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΚΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ "ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΌΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ "ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ" ΚΙ ΑΡΑ ΧΑΙΡΕΙ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΕΠΙΒΟΥΛΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ "ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ": ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ, ΠΑΠΙΚΟΙ=ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΟΙ).
    Από την άλλη, ο ίδιος ο Μητροπολίτης περιορίστηκε σε γραπτή ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει «Ἐξ ἀ­φορ­μῆς δη­μο­σι­εύ­μα­τος το­πι­κῆς Ἐ­φη­με­ρί­δος, τό ὁ­ποῖ­ο μέ φέρ­νει νά εἶ­πα: "ὅ­τι δέν ὑ­πάρ­χουν πρό­σφυ­γες, ἀλ­λά εἶ­ναι ὅ­λοι λα­θρο­με­τα­νά­στες", θά ἤ­θε­λα νά ἐ­νη­με­ρώ­σω γιά τήν ἀ­κρί­βεια τῆς ἀ­να­φο­ρᾶς μου: Ἐ­τό­νι­σα ὅ­τι, γιά μᾶς οἱ ἄν­θρω­ποι αὐ­τοί εἶ­ναι εἰ­κό­νες τοῦ Θε­οῦ, τούς ὁ­ποί­ους συμ­πο­νοῦ­με καί συμ­πα­ρι­στά­με­θα. Στή συ­νέ­χεια ἔ­κα­να μιά φι­λο­λο­γι­κή ἑρ­μη­νεί­α τῆς λέ­ξε­ως «λα­θρο­με­τα­νά­στης», τήν ὁ­ποί­α δέν πρέ­πει νά ἐ­νο­χο­ποι­οῦ­με, κι ἀ­νέ­φε­ρα καί τό πε­ρι­ε­χό­με­νο τῆς λέ­ξε­ως «πρό­σφυ­γας», σύμφωνα με τό δι­ε­θνές δί­και­ο (Συνθήκη του 1951). Γιά τη θέ­ση μου ἀ­πέ­ναν­τι στό φαι­νό­με­νο αὐ­τό πα­ρα­πέμ­πω:
    α) Σέ ὅ­σα ἀ­νέ­φε­ρα στόν κ. Πρω­θυ­πουρ­γό κα­τά τήν συ­νάν­τη­σή μας στό Μέ­γα­ρο Μα­ξί­μου το Νο­έμ­βριο τοῦ 2015, γιά τά ὁ­ποῖ­α ἔ­δει­ξε τήν ἱ­κα­νο­ποί­η­σή του.
    β) Στό δη­μο­σί­ευ­μα politischios.gr τῆς 27.10.2015 «Ἀ­νοί­γουν τά κε­λιά τῶν ἐκ­κλη­σί­ων γιά τούς πρό­σφυ­γες».
    γ) Στό δη­μο­σί­ευ­μα τῆς imchiou.gr «Δι­α­κο­νί­α τῆς Ἱ­ε­ρᾶς Μη­τρο­πό­λε­ως Χί­ου, Ψα­ρῶν καί Οἰ­νουσ­σῶν γιά τούς πρό­σφυ­γες» (Δε­κέμ­βριος 2015) καί
    δ) Στό δη­μο­σί­ευ­μα τῆς era-aegean.gr "συμ­πα­ρά­στα­ση στό Γ. Κου­τσο­δόν­τη ἀ­πό τό Μη­τρο­πο­λί­τη Χί­ου" (8.6.2016). "Ἡ με­λέ­τη όλων αὐ­τῶν θά δεί­ξει τήν ἀ­λή­θεια τῶν πραγ­μά­των".
    Μόλις, προχθές ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος είχε δηλώσει:
    «Οι πολιτικοί μας έχουν κατεβάσει τα παντελόνια και προσκυνούν, έχουν παραδώσει τη χώρα» ήταν ένα από τα ξεσπάσματα οργής κι αγανάκτησης του Μητροπολίτη Μάρκου στο Πυργί. Καλούσε, μάλιστα, και τον λαό να φωνάξει δυνατά την αντίθεση του στους βουλευτές που υπερψήφισαν τη δημιουργία ισλαμικού σουνιτικού τεμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα ο ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ των ΝΑΕΛ υπερασπίζει και τους ΝΑΖΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ
      ΕΣΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΚΡΙΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΖΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
      ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΔΟΣΗ ΤΩΝ 8 ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
      ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΕ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΠΕΙΑΣΕΣ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20 Αυγούστου 2016 - 11:44 π.μ. - 10:56 π.μ.
      ΚΟΛΗΣΕ Η ΚΑΣΕΤΑ;? ΚΟΙΤΑ ΦΙΛΤΑΤΕ, ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗΣ... ΠΑΛΙ, Ο ΙΔΙΟΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ!!! ΕΥΤΥΧΩΣ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΪΖΕΙ ΚΙ, ΕΤΣΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΑΣ... "ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΙ"!!!

      Ανώνυμος20 Αυγούστου 2016 - 11:01 π.μ.
      ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΕ ΤΩΝ ΑΝΕΛ...

      Ανώνυμος20 Αυγούστου 2016 - 11:39 π.μ.
      ΚΑΗΜΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ, ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ Μ@Λ@ΚΙ@Σ ΣΟΥ!!! ΟΝΤΩΣ ΚΟΛΗΣΕ Η ΚΑΣΕΤΑ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑ ΤΑ ... ΦΑΡΜΑΚΑ!!! Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Η ΜΟΝΗ ΔΡΑΣΤΙΚΗ=ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΑ (ΗΛΕΚΤΡΟ)ΣΟΚ!!!

      Διαγραφή
  2. Σύμφωνα με τη Διεθνή Συνθήκη για τους Πρόσφυγες, όσοι προέρχονται από ασφαλή χώρα, όπως η Τουρκία, δεν θεωρούνται πρόσφυγες, αρά παρανόμως εισελθόντες!!! Για να θεωρηθούν πρόσφυγες, πρέπει να καταγραφούν εντός της πρώτης ασφαλούς χώρας εισόδου (Τουρκία) από την Ύπατη Αρμοστεία Προσφύγων του ΟΗΕ !!! Για να εισέλθουν και διαμείνουν προσωρινά σε άλλη χώρα, πρέπει να υπάρχει Διεθνής Συμφωνία της χώρας 2ης υποδοχής με την Ύπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες του ΟΗΕ, εγκεκριμένη ομόφωνα κι από τα 15 μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας!!! ΆΡΑ, ΟΣΟΙ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΟΙ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ ΤΟΥ Ο.Η.Ε ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΓΕΝΗ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ (ΓΛΩΣΣΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΩΝ ΚΙ ΑΣΘΕΝΩΝ, ΕΙΔΟΣ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ, ΚΛΠ) ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΜ ΗΜΕΡΙΣΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ, ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗΣ, ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ, ΚΑΙ, ΚΥΡΙΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ "ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ" ("ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ") ΚΙ ΕΝΕΧΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ ΚΑΘ' ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ!!! ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ) ΑΣΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ (ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ) ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!! ΕΤΣΙ, π.χ. ΟΙ 8 ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ (ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ) ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΣΥΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ) ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα ο ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ των ΝΑΕΛ υπερασπίζει και τους ΝΑΖΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ
      ΕΣΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΚΡΙΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΖΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
      ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΔΟΣΗ ΤΩΝ 8 ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
      ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΕ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΠΕΙΑΣΕΣ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20 Αυγούστου 2016 - 11:44 π.μ - 10:56 π.μ.
      ΚΟΛΗΣΕ Η ΚΑΣΕΤΑ;? ΚΟΙΤΑ ΦΙΛΤΑΤΕ, ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗΣ... ΠΑΛΙ, Ο ΙΔΙΟΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ!!! ΕΥΤΥΧΩΣ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΪΖΕΙ ΚΙ, ΕΤΣΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΑΣ... "ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΙ"!!!

      Ανώνυμος20 Αυγούστου 2016 - 11:01 π.μ.
      ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΕ ΤΩΝ ΑΝΕΛ...

      Ανώνυμος20 Αυγούστου 2016 - 11:39 π.μ.
      ΚΑΗΜΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ, ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ Μ@Λ@ΚΙ@Σ ΣΟΥ!!! ΟΝΤΩΣ ΚΟΛΗΣΕ Η ΚΑΣΕΤΑ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑ ΤΑ ... ΦΑΡΜΑΚΑ!!! Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Η ΜΟΝΗ ΔΡΑΣΤΙΚΗ=ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΑ (ΗΛΕΚΤΡΟ)ΣΟΚ!!!

      Διαγραφή