Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Έκλεισαν τα κουρδικά πολιτικά γραφεία σε Μόσχα και Τεχεράνη

Ο εκπρόσωπος της περιφερειακής κυβέρνησης του ιρακινού Κουρδιστάν στη Ρωσία, Άσο Ταλαμπανί, δήλωσε ότι το πολιτικό γραφείο των Κούρδων στη Ρωσία, ( στη Μόσχα), έκλεισε λόγω έλλειψης χρηματοδότησης και ότι οι εργασίες του θα εκτελούνται με τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας, δηλαδή με το διαδίκτυο και το τηλέφωνο.
Ως λόγος για το κλείσιμο του γραφείου παρουσιάζεται η οικονομική κρίση που έχει βυθίσει το Κουρδιστάν.
Ωστόσο, πέρα από την πραγματικότητα της κρίσης, η έλλειψη χρημάτων για την διπλωματική εκπροσώπηση των Κούρδων φαίνεται ότι είναι κάτι περισσότερο από μια δικαιολογία.
Από τα 13 γραφεία της Κουρδικής Αυτονομίας στο Ιράκ, στη Ρωσία, τη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία, τις ΗΠΑ, το Ιράν, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Πολωνία, την Αυστρία, τη Σουηδία, το Βέλγιο και την Ελβετία- με το πρόσχημα της έλλειψης χρηματοδότησης έκλεισαν μόνο δύο: στη Ρωσία και το Ιράν.
Η αναστολή της κουρδικής εκπροσώπησης στις χώρες αυτές είναι πιθανόν να σχετίζονται με την προσέγγιση εκ νέου της Τουρκίας με τη Ρωσία και το Ιράν.

2 σχόλια:

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ, ΑΠΟΛΥΤΑ, ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥ GEORGE SOROZ (ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΖΕΦΡΥ, ΓΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ)!!! ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΛΑΣΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΣΦΑΓΕΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΙΜΑΤΙΑ ΤΗΣ "ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" CIA!!! ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!!! ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!!
    Κατ'αρχήν, ο ΔΗΘΕΝ "ακροδεξιός" Σερίφης είναι ο διάσημος David Clarke, Μαύρος κι ο ίδιος, εκλεγμένος κατ' επανάληψη σε γενικές λαϊκές ψηφοφορίες στην επαρχία με πρωτεύουσα το Μilwaukee, με 40% Μαύρους και 22% άλλες μειονότητες (κυρίως ισπα-νόφωνους)!!! Ο αστυνομικός που πυροβόλησε και σκότωσε τον ένοπλο Μαύρο, που απειλούσε τους αστυνομικούς κι ήταν γνωστός κακοποιός της περιοχής με ποινικό μητρώο, ήταν επίσης ... Μαύρος, όπως κι περισσότεροι αστυνομικοί της περιοχής! Μαύροι ρατσιστές ... ΔΗΘΕΝ αριστεροί των τρομοκρατικών οργανώσεων Black Lives Matters και New Black Panthers (τις οποίες χρηματοδοτεί κι ελέγχει ο "φιλάνθρωπος" χαζαροεβραίος, ρουφιάνος της Γκεστάπο από 14 ετών, οπαδός της παγκόσμιας εωσφορικής δικτατορίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων / Νέας Εποχής, κι αχυράνθρωπος των Ρόθτσιλντ, Μεγαλοαπατεώνας George Soroz) έχονται από άλλες πόλεις ως ΔΗΘΕΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ για να κάψουν τις γειτονιές και τα μαγαζιά των ΝΤΟΠΙΩΝ μαύρων (ως Δήθεν Βολεμένων Προδοτών της «Φυλής» τους), όπως έχουν κάνει με σχέδιο στις περισσότερες πόλεις των ΗΠΑ τα τελευταία δύο (2) χρόνια, ώστε να «Αναγκαστεί» να κηρύξει δικτατορία (έκτακτη ανάγκη) ο αριστερός, Μαύρος (όχι όμως απόγονος σκλάβων, αλλά δουλεμπόρων της Ανατολικής Αφρικής), κρυπτομοφυλόφιλος, κρυπτομουσουλμάνος πρόεδρος Ο-μπάμια!!! Αυτοί οι κατευθυνόμενοι Τρομοκράτες ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ και ΔΕΡΝΟΥΝ αθώους ανθρώπους, περαστικούς, στους δρόμους!!! Αυτούς τους Συμπολίτες και Ψηφοφόρους του (... ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;?;) θέλει να προστατέψει ο Μη-Αριστερός, Μη-Εγκληματίας, Μη-Πουλημένος στην Εβραιομασονική Τραπεζοφασιστική Μαφία, Όχι «Yes Man» κι άρα ΣΥΜΦΩΝΑ με τη Κόκκινη "ΜΑΥΡΗ" (= εντελώς ψεύτικη) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ αποκαλούμενος "ακροδεξιός", λεβέντης Σερίφης !!! Nα πλύνετε το στόμα σας με σαπούνι για τον πασίγνωστο και σεβαστό στην Αμερική, ηρωϊκό αγωνιστή της ανθρώπινης ελευθερίας κι αξιοπρέπειας, Μαύρο Σερίφη David Clarke, κοπρόσκυλα ερυθροφασίστες, πραγματικοί ρατσιστές φονιάδες των λαών υπέρ των Αφεντικών Τραπεζιτών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι γραφει παλι ο αρρωστος στημενος εθνικο-σοσιαληστης ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ των ΑΝΕΛ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή