Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-.Υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού πιάστηκε ως ύποπτος ληστειών σε σπίτια!


ImageΜια απίστευτη ιστορία φέρνει έρχεται στο φως της δημοσιότητας σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr πριν από λίγες ημέρες, πιάστηκαν μετά από σήμα του κέντρου για τρεις εύσωμους δράστες που έκαναν απόπειρα εισβολής σε σπίτι στα Ανω Λιόσια.
Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τους αντιλήφθηκε και τράπηκαν σε φυγή, εντοπίστηκαν από την ΟΠΚΕ της περιοχής, ενώ εξακολουθούσαν να κινούνται στους γύρω δρόμους και κατεύθυνση προς Ζεφύρι, με την εντύπωση που αποκόμισαν οι αστυνομικοί, να είναι πως αναζητούσαν τον επόμενο στόχο.
Στο σήμα των αστυνομικών υπάκουσαν και όπως όπως γράφει το bloko.gr στο σχετικό δημοσίευμα, προέκυψε, στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρία άτομα, που προσομοίζαν στα χαρακτηριστικά που δόθηκαν στο μεταξύ από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποίο λίγο νωρίτερα είχαν αποπειραθεί να εισβάλουν.

Από τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι επέβαιναν δύο Ρομά και η έκπληξη προήλθε από την παρουσία του τρίτου άνδρα ο οποίος όταν βγήκε από το αμάξι δήλωσε την ιδιότητα του (υπαξιωματικός του Πολεμικου Ναυτικού) και λέγοντας στους αστυνομικούς πως είναι συνάδελφος τους, για να πετύχει προφανώς ευμενή μεταχείριση. 

Η μοίρα τους "σφραγίστηκε" όταν κατά την διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκαν κουκούλες (full face) γάντια και διαρρηκτικά εργαλεία στο αυτοκίνητο. Αμέσως μετά την ανακάλυψη οι ύποπτοι αποπειράθηκαν να επιτεθούν στους αστυνομικούς αλλά σε ελάχιστα δευτερόλεπτα βρέθηκαν στο έδαφος με φορεμένες τις χειροπέδες και έγινε προσαγωγή τους στο τμήμα.

Εκεί ακολούθησε διεξοδικός έλεςγχος στο αυτοκίνητο και βρέθηκε και ένα όπλο κρότου λάμψης.

4 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    1ον είναι λάθος ο τίτλος… γιατί δεν διευκρινίζει αν είναι σχολής η εποπ
    2ον και εγώ θέλω να μπω στο στρατό τι σημαίνει δηλαδή ότι είναι κλεφτείς έμπορος και απατεώνας ?αυτά που γράφετε προσβάλουν και όλα τα υπόλοιπα στελέχη που είναι νομοταγής οικογενειάρχες πολίτες
    3ον αυτό είναι λάθος επειδή κάποια στελέχη είναι τομάρια να τσουβαλιάζετε όλα τα υπόλοιπα στελέχη που είναι σωστά μου θυμίζει κάτι ζώα που επειδή ποιήσαν ένα Αλβανό να κλέβει κολάν την ρετσινιά σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ-ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΤΗ ΜΑΦΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον κακό σου τον καιρό μαλάκα. Οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων είναι παλικάρια και καλοί Έλληνες και σε αυτούς εμπιστεύεται η πατρίδα για να φυλάτουν την ελευθερία της και την ελευθερία των πολιτών. Επίσης είναι γνωστό το μίσος των άπλυτων αριστεροφασιστών σαν την μούρη σου προς κάθε τι που είναι υπέρ της πατρίδος. Μπες στον βόθρο σου σκουλικι και μην ξεμυτίσεις άλλη φορά.

      Διαγραφή
  3. Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος και είναι αδικο επιδη 10 μαλασμένα στελέχη κάνουν ότι κάνουν να βάζεις όλα τα στελέχη τν ειδικών δυνάμεων στο ίδιο τσουβάλι αυτό που Κάνεις είναι η ηλίθια λογικοί ένας Αλβανός κλεφτείς όλοι οι Αλβανοί κλέφτες ένα λαμογιο ειδικοδιναμιτης όλοι λαμογια Επίσης και εγώ θέλω να μπω λαμογιο κλεφτής απατεώνας δεν είμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή