Slider

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

ΥΙΟΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ, Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ-ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ!!!

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ: ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΗ ΒΙΑ... ΑΠ' ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ...
ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΙΚΕΣ «ΣΥΓΓΕΝΕΙΕΣ» ΤΟΥ ΟΞΥΘΥΜΟΥ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΥ
Κoλλητός των αδελφών Κασιδιάρη ο υιός Μπαλτάκου

«Πού είναι ο Κασιδιάρης, φέρτε μου τον Κασιδιάρη», φώναζε ο γιος του Π. Μπαλτάκου την ώρα που ορμούσε ως ταύρος εν υαλοπωλείω στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, την περασμένη Τετάρτη. Εβριζε χυδαία, χτυπούσε όποιον έβρισκε μπροστά του και χρειάστηκε η παρέμβαση αστυνομικών υπαλλήλων για να ηρεμήσουν και να «φυγαδεύσουν» τον βατραχάνθρωπο εκτός Βουλής.

ΕΘΝΟΣ 6/4/2014
Πολιτικός παράγων που είναι σε θέση να γνωρίζει τις σχέσεις της οικογένειας Μπαλτάκου με την οικογένεια Κασιδιάρη υποστηρίζει ότι διατηρούσαν φιλικές σχέσεις και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Γιώργος-Δημήτρης Μπαλτάκος ζητούσε να δει τον υπόδικο χρυσαυγίτη βουλευτή. «Ηταν φίλια τα "πυρά" που δέχτηκε ο πρώην γενικός γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου και αυτό ήταν που ενόχλησε τόσο πολύ τον γιο», τονίζει η ίδια πηγή.

Οι δύο πλευρές φέρονται να είχαν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση, γεγονός που φάνηκε και από τη χαλαρή κουβέντα που κάνουν στο βίντεο. Ομως, μετά τη δημοσιοποίηση της συνομιλίας του Τ. Μπαλτάκου με τον Ηλ. Κασιδιάρη διαταράχθηκαν αυτές οι σχέσεις και πλέον είναι ορκισμένοι εχθροί.

Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται και η συμπεριφορά του υιού Μπαλτάκου στο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, από τη στιγμή της «επίθεσης» στη Βουλή. Εικονίζεται σε έξαλλη κατάσταση στους διαδρόμους του πρώτου ορόφου της Βουλής και ακούγεται να φωνάζει στους χρυσαυγίτες βουλευτές «τον πατέρα μου ρε, την οικογένειά μου;», ζητώντας εξηγήσεις για τις πράξεις τους, νιώθοντας «προδομένος».
Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος-Δημήτρης Μπαλτάκος φέρεται να είναι γνώριμος και του Αλέξανδρου Κασιδιάρη, αδελφού του βουλευτή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το χαρακτηριστικό που τους ενώνει είναι η «αρρώστια» τους για τις Ενοπλες Δυνάμεις. Ο Αλ. Κασιδιάρης είναι ανθυπολοχαγός των Ειδικών Δυνάμεων, ενώ ο γιος του Μπαλτάκου βατραχάνθρωπος της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών (ΜΥΑ).

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, οι δύο πλευρές -ο υιός Μπαλτάκου και οι αδερφοί Κασιδιάρη δηλαδή- διατηρούσαν μέχρι τα πρόσφατα γεγονότα αγαστές σχέσεις: έβγαιναν συχνά μαζί, διασκέδαζαν σε κοινές παρέες και περνούσαν ώρες συζητώντας για τον στρατό, τις ασκήσεις και το μποξ.

Ο σκληρός
Γνώριμος του σκληρού πυρήνα της «Θύρας 13» του Παναθηναϊκού είναι ο γιος Μπαλτάκου. Μάλιστα, φέρεται να έχει συμμετάσχει σε αρκετά επεισόδια σε ποδοσφαιρικούς αγώνες της αγαπημένης του ομάδας, ενώ ο φακός τον έχει συλλάβει στο γήπεδο ΟΑΚΑ να κρατά καπνογόνο κατά τη διάρκεια γενικευμένης σύρραξης με φιλάθλους αντίπαλης ομάδας. Συχνή ήταν και η παρουσία του στον κεντρικό σύνδεσμο του Παναθηναϊκού επί της Λ. Αλεξάνδρας και γνωστά σε αρκετούς τα έργα και οι ημέρες του στις πράσινες κερκίδες. Εξάλλου, ο πατέρας του υπήρξε νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ
Ο μπαμπάς φρόντισε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του
Ουιός Μπαλτάκου είχε βρεθεί ξανά στο μάτι του κυκλώνα, όταν στα τέλη του περασμένου έτους είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας σκάνδαλο παράτυπης εισαγωγής του στο Λιμενικό Σώμα.
Από τη σειρά εγγράφων και καταγγελιών που είχε δημοσιοποιήσει η εφημερίδα «Παραπολιτικά» -που δεν είχαν διαψευστεί- αποκαλυπτόταν ότι είχε παρέμβει πολιτικά ο Τ. Μπαλτάκος για τον διορισμό του γιου του. Επίσης υποστηριζόταν ότι δεν είχε τηρηθεί ούτε η υποχρεωτική τριετής παραμονή στην παραμεθόριο, μετά την αποφοίτηση του Δ. Μπαλτάκου από τη Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών (ΜΥΑ).
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο υιός Μπαλτάκος είχε παιδικό του όνειρο να γίνει βατραχάνθρωπος. Στην ηλικία των 24 ετών, αφού είχε αποφοιτήσει από το Πολιτικό της Νομικής και είχε τελειώσει το μεταπτυχιακό του σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ, συμμετείχε στον διαγωνισμό για τους δόκιμους σημαιοφόρους του Λιμενικού Σώματος. Ωστόσο, στις γραπτές εξετάσεις και συγκεκριμένα στο μάθημα του Διοικητικού Δικαίου είχε βαθμολογηθεί με 8, γεγονός που τον άφηνε εκτός Λιμενικού Σώματος. Ζήτησε αναβαθμολόγηση του γραπτού του, αλλά και πάλι απορρίφθηκε.
Οι προσφυγές
Στη συνέχεια προσέφυγε στο Τριμελές Διοικητικό Εφετείο Πειραιά για να ακυρώσει την εις βάρος του απόφαση και τελικά πέτυχε με δικαστική απόφαση να επανεξεταστεί το γραπτό του, παρόλο που προηγούμενες παρόμοιες αιτήσεις είχαν απορριφθεί.

Μάλιστα, είχε αποφασιστεί και ο προσωρινός διορισμός του, προκαλώντας την αντίδραση του τότε υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, ο οποίος είχε ζητήσει την ανάκληση της προσωρινής διαταγής. Η τρίτη αναβαθμολόγηση του γραπτού του Δ. Μπαλτάκου ήταν και η φαρμακερή, αφού κατάφερε τελικά να πάρει το πολυπόθητο 10άρι και μάλιστα από τους ίδιους βαθμολογητές που τον είχαν απορρίψει, όπως είχε επισημάνει η εφημερίδα «Παραπολιτικά».
Οι αδελφοί Κασιδιάρη σε μία από τις εξορμήσεις τους. Συχνά στην παρέα τους ήταν και ο γιος του πρώην γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου.
Ομως, η τοποθέτηση του υιού Μπαλτάκου ως δόκιμου στο Λιμενικό Σώμα είχε προκαλέσει την αντίδραση δεκαπέντε ατόμων που ήταν επιλαχόντες και οι οποίοι είχαν παρακαμφθεί. Για να λυθεί το «πρόβλημα» των διαμαρτυρόμενων, είχε αποφασιστεί η πρόσληψη και των δεκαπέντε επιλαχόντων στο Λιμενικό, με δύο διατάξεις που είχαν χαρακτηριστεί «φωτογραφικές».

Η δικηγόρος που είχε χειριστεί την υπόθεση του υιού Μπαλτάκου είχε καταγγελθεί ότι αργότερα αποσπάστηκε στο γραφείο του πρώην γενικού γραμματέα της κυβέρνησης στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά και στη Βουλή ως επιστημονική του συνεργάτιδα.

ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Ο γιος Μπαλτάκου συναναστρεφόταν με χρυσαυγίτες και σε σχολές πολεμικών τεχνών στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου