Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Ρωσία: Στη Συρία δοκιμάσθηκαν ρωσικά όπλα τελευταίας τεχνολογίας


Ρώσοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι έχουν παραδώσει σε συναδέλφους τους στη Συρία τελευταίας τεχνολογίας όπλα υψηλής ακρίβειας, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν με επιτυχία κατά των τρομοκρατών.
Αξίζει να σημειωθεί- γράφει το δημοσίευμα- ότι κατά το παρελθόν το ρωσικό πυροβολικό δεν είχε χρησιμοποιήσει καθοδηγούμενα βλήματα.
Ωστόσο, οι Ρώσοι επιστήμονες κατάφεραν να καλύψουν αυτό το κενό.
Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας χρησιμοποιεί τώρα στη Συρία- ως πεδίο δοκιμών- τη νέα τεχνολογία προκειμένου να τελειοποιήσει την τακτική και την αποτελεσματικότητα των διαφόρων συστημάτων πυράς.
Ένα από τα νέα στοιχεία είναι το πολύπλοκο και υψηλής ακριβείας «Κρασνοπόλ».
Αυτό χρησιμοποιεί οβίδες 152 χιλιοστών και έχουν χρησιμοποιηθεί με επιτυχία από τον συριακό στρατό κατά των εξτρεμιστών.
Η ιδιαιτερότητά του είναι ότι το βλήμα έχει επάνω του έναν μετρητή αποστάσεων που προσδιορίζεται με λέιζερ και είναι συνδεδεμένο με ένα σετ πυρομαχικών.
Αυτό εξασφαλίζει ακριβές χτύπημα με πιθανότητα 90%. Η εμβέλεια αυτού του τύπου οβίδων είναι τα 30 χιλιόμετρα.
Η εταιρεία παράγει σήμερα οβίδες διαμετρήματος 152 και 155 χιλιοστών. Τα τελευταία άρχισαν να πωλούνται στην Ινδία και την Κίνα.
Εκτός από το «Κρασνοπόλ» υπάρχει η δυνατότητα δορυφορικής καθοδήγησης.
Με τα όπλα αυτά ο στρατός της Συρίας σημείωσαν υψηλές αποδόσεις, για παράδειγμα ανέκοψαν επίθεση των τρομοκρατών στο Χαλέπι, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν άρματα μάχης, χτυπώντας ακριβώς στα πυροβολεία των εξτρεμιστών.

2 σχόλια:

  1. Σύμφωνα με τη Διεθνή Συνθήκη για τους Πρόσφυγες, όσοι προέρχονται από ασφαλή χώρα, όπως η Τουρκία, δεν θεωρούνται πρόσφυγες, αρά παρανόμως εισελθόντες!!! Για να θεωρηθούν πρόσφυγες, πρέπει να καταγραφούν εντός της πρώτης ασφαλούς χώρας εισόδου (Τουρκία) από την Ύπατη Αρμοστεία Προσφύγων του ΟΗΕ !!! Για να εισέλθουν και διαμείνουν προσωρινά σε άλλη χώρα, πρέπει να υπάρχει Διεθνής Συμφωνία της χώρας 2ης υποδοχής με την Ύπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες του ΟΗΕ, εγκεκριμένη ομόφωνα κι από τα 15 μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας!!! ΆΡΑ, ΟΣΟΙ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΟΙ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ ΤΟΥ Ο.Η.Ε ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΓΕΝΗ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ (ΓΛΩΣΣΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΩΝ ΚΙ ΑΣΘΕΝΩΝ, ΕΙΔΟΣ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ, ΚΛΠ) ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΜ ΗΜΕΡΙΣΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ, ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗΣ, ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ, ΚΑΙ, ΚΥΡΙΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ "ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ" ("ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ") ΚΙ ΕΝΕΧΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ ΚΑΘ' ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ!!! ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ) ΑΣΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ (ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ) ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!! ΕΤΣΙ, π.χ. ΟΙ 8 ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ (ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ) ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΣΥΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ) ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα ο ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ των ΝΑΕΛ υπερασπίζει και τους ΝΑΖΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ
    ΕΣΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΚΡΙΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 8 ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
    ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΕ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΠΕΙΑΣΕΣ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟ.
    ΣΤΗΜΕΝΕ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΕ ΤΩΝ ΑΝΕΛ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή