Slider

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016

Ο Χρυσαυγίτης Χαπακωμένος Φουσκωτός είναι Φυγόστρατος και Παρτάκιας!


Μια πολύ διαφορετική εικόνα από αυτή που πλασάρουν οι θρασύδειλοι φασίστες αποδεικνύει έρευνα του ΓΕΕΘΑ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα «Χρυσαυγίτες φυγόστρατοι και ανυπότακτοι» του ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ (15/10/2013): 
«Ξέρετε τι ανακάλυψε μια έρευνα που έγινε αυτές τις ημέρες στις Ένοπλες Δυνάμεις; Ένα ποσοστό μελών της Χρυσής Αυγής (κυρίως μέλη ταγμάτων εφόδου, από το Πέραμα, τη Χαλκίδα, την Κόρινθο και αλλού) πέτυχαν αναβολή ή απαλλαγή από τις στρατιωτικές υποχρεώσεις τους.
Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, όλοι αυτοί που εμφανίζονται με στρατιωτικές στολές, μπρατσωμένοι και με στρατιωτικό βήμα, πουλώντας δήθεν πατριωτισμό στους δρόμους, έκαναν τα πάντα για να αποφύγουν τη στρατιωτική θητεία. Ορισμένοι κατάφεραν με χαρτί ψυχιάτρου να βγουν... ψυχασθενείς ή ότι πάσχουν από κατάθλιψη, ενώ άλλοι βγήκαν Ι-5, πάλι με ιατρικές γνωματεύσεις. 
*** Η ανακάλυψη αυτή έγινε κατόπιν έρευνας που πραγματοποίησε το ΓΕΕΘΑ, το οποίο τώρα καλεί όλους αυτούς που είναι ανυπότακτοι και φυγόστρατοι να περάσουν και πάλι από ιατρικές εξετάσεις και, αν διαπιστωθεί ότι είπαν ψέματα, τότε όχι μόνο θα στρατευθούν πάραυτα αλλά θα ασκηθεί και ποινική δίωξη εναντίον τους, όπως θα ασκηθεί ποινική δίωξη και εναντίον όσων χορήγησαν τέτοια ιατρικά πιστοποιητικά-μαϊμού. Υπάρχουν, μαθαίνω, περιπτώσεις όπου χορηγήθηκαν πιστοποιητικά για ψυχικές διαταραχές ώστε να πάρουν αναβολή ή ακόμη και απαλλαγή από τον στρατό υπογεγραμμένα από έναν γιατρό ο οποίος διαπίστωσε την ίδια πάθηση! 
Ήδη, όπως πληροφορούμαι, το θέμα χειρίζεται προσωπικά ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωσταράκος». 
Είναι όλοι αυτοί οι φασίστες που βυσματώνονται, που «γλύφουν κατουρημένες ποδιές» για να γλυτώσουν τον Στρατό, που προσπαθούν να σώσουν το τομάρι τους την ώρα που δεκάδες χιλιάδες συνάδελφοι φαντάροι λιώνουν στην σκοπιά και στην αγγαρεία. 
Όλοι αυτοί οι ατομιστές που νοιάζονται μόνο για την πάρτη τους και επιτίθενται στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, το οποίο καθημερινά αναπτύσσει συνδικαλιστική δράση για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των φαντάρων, παίρνει θέση και εναντιώνεται στον εθνικισμό-ρατσισμό-φασισμό και στις αποστολές καταστολής πλήθους του Στρατού. Ουσιαστικά, αποδεικνύεται όλη η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ των Χρυσαυγιτών και των Λοιπών Υπερπατριωτών-Φασιστών, που ενώ απαιτούν “Αίμα Και Τιμή”, κάνουν Λούφα, “την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια από τον Στρατό”. 
Αποδεικνύεται ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί Φασιστικό αντίγραφο των αστικών κομμάτων εξουσίας. Βουτηγμένη στο Ρουσφέτι και στο Βόλεμα των δικών της παιδιών. Υπερασπιστής των Εφοπλιστών, των Τραπεζιτών και των Καναλαρχών. Που Υπερασπίζει το κλείσιμο της ΕΡΤ και τις χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων. 
Αλλά οι Χρυσαυγίτες, είτε είναι ΕΠ.ΟΠ., τεμπέληδες που παρακάλεσαν τους πολιτικούς των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για να τους βάλουν στον Στρατό και να αράξουν, χώνοντας τους φαντάρους, είτε είναι Στρατηγοί που ποτέ δεν έφεραν αντίρρηση στους πολιτικούς τους προϊσταμένους, οι οποίοι δεν ήξεραν τίποτε για το πάρτυ με τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων. Μια σιωπή που ανταμείφτηκε με τις καλύτερες μεταθέσεις στο εξωτερικό και να αμείβονται με δυο και τρεις μισθούς. Είναι όλοι το ίδιο. Φιλοτομαριστές, παρτάκηδες, διαπλεκόμενοι, έτοιμοι να πουληθούν σε όποιον δίνει τα περισσότερα. 
Τώρα που μας τελείωσε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τρέχουν πίσω από το Φύρερ των ΝΑΖΙ για να τους βγάλει ευρωβουλευτές και να πληρώνονται με 17000 ευρώ μηνιαίως. ΑΙΜΑ-ΑΤΙΜΙΑ-ΚΟΝΟΜΑ για την πάρτη τους… 
Θυμίζουμε την σχετική καταγγελία μας την Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2013, για το φυγόστρατο Χρυσαυγίτη από την Σπάρτη που προκάλεσε την παρέμβαση του Υπουργείου Άμυνας και οδήγησε το ΓΕΣ σε σχετικό πόρισμα που μας δικαίωσε:
 «”Καραμπινάτος” Ανυπότακτος Και Με Μήνυση ”Στην Πλάτη Του” Από Το Στρατολογικό Γραφείο Αθήνας Προέκυψε Από Την Έρευνα Που Διέταξε Η Αν.Υπουργός Φώφη Γεννηματά. Ο Φερόμενος Ως Χρυσαυγίτης Που Πήρε Τον Περασμένο Μάιο Νέα Αναβολή Από Το ΚΕΕΜ Σπάρτης Κάνοντας, Σύμφωνα Με Καταγγελία Του Δικτύου Φαντάρων Σπάρτακος, Φασαρία. Μάλιστα το πόρισμα που συνέταξε το ΓΕΣ για το περιστατικό αναφέρει ότι του έχει επιβληθεί και πρόστιμο 6.000 ευρώ για παραβίαση της αναβολής που είχε πάρει, ενώ όταν παρουσιάστηκε τον Μάιο έφερε στο χέρι τατουάζ με το σήμα της Χρυσής Αυγής». 
Και μετά η Χρυσή Αυγή κοπανιόταν με άρθρα για να αποδείξει ότι δεν είναι φυγόστρατοι, ενώ τραγικοί οπαδοί της, που είχαν πάρει αναβολή, παρουσιάζονταν στο ΚΕΝ Αυλώνα, με μπλουζάκια της δολοφονικής συμμορίας, για να αποδείξουν ότι πάνε στον στρατό!

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
Diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ, ΑΠΟΛΥΤΑ, ΛΕΒΕΝΤΕΣ MΟΥ, ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΛΑΣΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΣΦΑΓΕΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΙΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣIA!!! ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!!
    Κατ'αρχήν, ο ΔΗΘΕΝ "ακροδεξιός" Σερίφης είναι ο διάσημος David Clarke, Μαύρος κι ο ίδιος, εκλεγμένος κατ' επανάληψη σε γενικές λαϊκές ψηφοφορίες στην επαρχία με πρωτεύουσα το Μilwaukee, με 40% Μαύρους και 22% άλλες μειονότητες (κυρίως ισπα-νόφωνους)!!! Ο αστυνομικός που πυροβόλησε και σκότωσε τον ένοπλο Μαύρο, που απειλούσε τους αστυνομικούς κι ήταν γνωστός κακοποιός της περιοχής με ποινικό μητρώο, ήταν επίσης ... Μαύρος, όπως κι περισσότεροι αστυνομικοί της περιοχής! Μαύροι ρατσιστές ... ΔΗΘΕΝ αριστεροί των τρομοκρατικών οργανώσεων Black Lives Matters και New Black Panthers (τις οποίες χρηματοδοτεί κι ελέγχει ο "φιλάνθρωπος" χαζαροεβραίος, ρουφιάνος της Γκεστάπο από 14 ετών, οπαδός της παγκόσμιας εωσφορικής δικτατορίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων / Νέας Εποχής, κι αχυράνθρωπος των Ρόθτσιλντ, Μεγαλοαπατεώνας George Soroz) έχονται από άλλες πόλεις ως ΔΗΘΕΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ για να κάψουν τις γειτονιές και τα μαγαζιά των ΝΤΟΠΙΩΝ μαύρων (ως Δήθεν Βολεμένων Προδοτών της «Φυλής» τους), όπως έχουν κάνει με σχέδιο στις περισσότερες πόλεις των ΗΠΑ τα τελευταία δύο (2) χρόνια, ώστε να «Αναγκαστεί» να κηρύξει δικτατορία (έκτακτη ανάγκη) ο αριστερός, Μαύρος (όχι όμως απόγονος σκλάβων, αλλά δουλεμπόρων της Ανατολικής Αφρικής), κρυπτομοφυλόφιλος, κρυπτομουσουλμάνος πρόεδρος Ο-μπάμια!!! Αυτοί οι κατευθυνόμενοι Τρομοκράτες ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ και ΔΕΡΝΟΥΝ αθώους ανθρώπους, περαστικούς, στους δρόμους!!! Αυτούς τους Συμπολίτες και Ψηφοφόρους του (... ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;?;) θέλει να προστατέψει ο Μη-Αριστερός, Μη-Εγκληματίας, Μη-Πουλημένος στην Εβραιομασονική Τραπεζοφασιστική Μαφία, Όχι «Yes Man» κι άρα ΣΥΜΦΩΝΑ με τη Κόκκινη "ΜΑΥΡΗ" (= εντελώς ψεύτικη) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ αποκαλούμενος "ακροδεξιός", λεβέντης Σερίφης !!! Nα πλύνετε το στόμα σας με σαπούνι για τον πασίγνωστο και σεβαστό στην Αμερική, ηρωϊκό αγωνιστή της ανθρώπινης ελευθερίας κι αξιοπρέπειας, Μαύρο Σερίφη David Clarke, κοπρόσκυλα ερυθροφασίστες, πραγματικοί ρατσιστές φονιάδες των λαών υπέρ των Αφεντικών Τραπεζιτών!!!

    ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑLΑ "ΜΑΟ". ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ!!! ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
    Η είδηση έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις παγκοσμίως από Οργανώσεις Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αλλά και της Διεθνούς Αμνηστίας αλλά θα πρέπει να σας ενημερώσω, σαν κάτοικος της Βενεζουέλας που έχουν δει τα μάτια του πολλά, ότι αυτοί που εξεπλάγησαν λιγότερο με αυτή την είδηση είναι οι ίδιοι οι Βενεζολάνοι. Προεδρικά διατάγματα σαν το συγκεκριμένο που καταλύουν κάθε έννοια Συνταγματικότητας, Δημοκρατίας, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κοινής λογικής και σοβαρότητας δεν είναι είδηση πια για τους κατοίκους της υπό κατάληψη χώρας αλλά ούτε και για μένα. Είναι η πραγματικότητα, η καθημερινότητα και η αιτία της καταστροφής αντί της προόδου μιας χώρας που θα μπορούσε να είναι Βασίλισσα αλλά κατάντησαν ζητιάνα. Για όσους δεν γνωρίζουν την είδηση αλλά και για να σας δώσω να καταλάβετε ότι η "τρύπα του λαγού" πηγαίνει πιο βαθιά από ότι αρχικά φαίνεται πάμε να δούμε τι είναι το Προεδρικό Διάταγμα No. 9855, που εκδόθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως παρακάμπτοντας ακόμα μια φορά, αντισυνταγματικά, την μεγάλη πλειοψηφία του Κοινοβουλίου. Με το διάταγμα απευθύνεται έκκληση για τη δημιουργία ενός «μεταβατικού καθεστώτος εργασίας» προκειμένου να δοθεί νέα ώθηση στον τομέα των γεωργικών προϊόντων και των τροφίμων. Το διάταγμα αναφέρει ότι η κυβέρνηση πρέπει να κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για την επίτευξη των στρατηγικών επιπέδων αυτάρκειας και δηλώνει ότι οι εργαζόμενοι μπορούν να μετακινούνται αναγκαστικά από τις δουλειές τους για να εργαστούν σε χωράφια στον γεωργικό τομέα αλλά και οπουδήποτε αλλού χρειάζεται στον τομέα τροφίμων για περίοδο 60 ημερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή