Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Βούλγαροι ακροδεξιοί παραστρατιωτικοί κυνηγάνε μετανάστες (φωτο)

Βούλγαροι ακροδεξιοί παραστρατιωτικοί κυνηγάνε μετανάστες (φωτο)Βούλγαροι ακροδεξιοί σχημάτισαν παραστρατιωτική πολιτοφυλακή για να φυλάει τα σύνορα της Βουλγαρίας από τους μετανάστες και πρόσφυγες που διοχετεύονται στην Ευρώπη από την Τουρκία.
Οι Βούλγαροι ακροδεξιοί εθελοντές συνοριοφύλακες ονόμασαν την ομάδα τους «Στρατιωτική Ένωση VASSIL LEVSKI».
Ο Βασίλ Λίφσκι είναι εθνικός ήρωας της Βουλγαρίας που αγωνίστηκε για την απελευθέρωσή της από την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Σε ανάρτησή τους οι παραστρατιωτικοί, που υπερηφανεύονται ότι φρουρούν την πατρίδα και τα νότια σύνορα, αναφέρουν μεταξύ άλλων «προτάσεών» τους:

«Εξαιτίας του μεγάλου κύματος μεταναστών που ήδη απειλεί την ασφάλεια, την οικονομία, το δημόσιο και κοινωνικό σύστημα, τις οικονομίες και ολοκληρωτικά την ύπαρξη των ευρωπαϊκών κρατών, και που θα οδηγήσει σε εθνο-θρησκευτική αφομοίωση των ευρωπαϊκών εθνών, όλες οι ευρωπαϊκές χώρες πρέπει να λάβουν τα ακόλουθα μέτρα:

Δημιουργία δικτύων πληροφοριών και παρακολούθησης σε όλα τα προσφυγικά στρατόπεδα, ώστε να μπορεί να δοθεί μια υπηρεσιακή και προληπτική απάντηση σε κάθε αυξανόμενη απειλή και συγκρουσιακή κατάσταση.

Στρατολόγηση πληροφοριοδοτών μεταξύ των κοινοτήτων των μεταναστών και διείσδυσή τους στις γραμμές των εξτρεμιστών ισλαμιστών και των πυρήνων του ISIS στην Ευρώπη.

Δημιουργία δικτύων πληροφοριών στις χώρες καταγωγής των μεταναστών, ώστε να συλλεχθούν πληροφορίες σχετικά με εκείνους που υποκινούν, διατάσσουν και τους βοηθούν να μεταναστεύσουν στην Ευρώπη».


Στα μέσα Απριλίου το γερμανικό Spiegel είχε αναφερθεί σε ακροδεξιούς παραστρατιωτικούς που φρουρούσαν τα σύνορα μαζί με τους άνδρες της Αστυνομίας.

Έγραφε, το Spiegel, ότι διεξάγουν περιπολίες ως αυτόκλητοι φύλακες του νόμου φορώντας στολές παραλλαγής και ενίοτε παρέχουν τις υπηρεσίες τους στον στρατό και την αστυνομία, ενώ συλλαμβάνουν πρόσφυγες με δική τους πρωτοβουλία.


Το Spiegel μάλιστα είχε επισημάνει ότι «μέχρι πρότινος οι βουλγαρικές Αρχές επαινούσαν αυτούς τους αυτόκλητους τιμωρούς, ανάμεσα στους οποίος βρίσκονται και πρώην κατάδικοι, ως «υποδειγματικούς πολίτες». Ο ίδιος ο πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ είχε ευχαριστήσει προσωπικά τους κυνηγούς των προσφύγων».


Μόνο όταν η οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα Βουλγαρική Επιτροπή Ελσίνκι κατέθεσε μήνυση εναντίον του, ο Μπορίσοφ εξήγησε ότι οι δηλώσεις του παρερμηνεύθηκαν.
Απομακρύνθηκε ο επικεφαλής της μεθοριακής αστυνομίας

Ενώ οι παραστρατιωτικοί αναλαμβάνουν να φυλάνε τα βουλγαρικά σύνορα, σε παραίτηση εξαναγκάστηκε τη Δευτέρα ο επικεφαλής της μεθοριακής αστυνομίας της Βουλγαρίας, Αντόνιο Ανγκέλοφ, λόγω εμπλοκής του σε υπόθεση παράνομης διακίνησης μεταναστών.

Τόσο ο Ανγκέλοφ, όσο και ο αναπληρωτής του, Γιότκο Αντρέεφ, «οδηγήθηκαν» σε παραίτηση, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος δημόσιου διαγωνισμού για τη μεταφορά των παράνομων προσφύγων, οι οποίοι τελούν υπό κράτηση.

Νικητής του διαγωνισμού αναδείχθηκε ο Γκρίγκορ Τοσκόφ, ιδιοκτήτης μεταφορικής εταιρείας, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο αστυνομικής έρευνας για παράνομη διακίνηση μεταναστών.

«Αφού δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν μια τέτοια εξέλιξη, οφείλουν να εγκαταλείψουν τη θέση τους» δήλωσε σχετικά, ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας, Μπόικο Μπορίσοφ.

2 σχόλια:

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ, ΑΠΟΛΥΤΑ, ΛΕΒΕΝΤΕΣ MΟΥ, ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΛΑΣΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΣΦΑΓΕΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΙΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣIA!!! ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!!
    Κατ'αρχήν, ο ΔΗΘΕΝ "ακροδεξιός" Σερίφης είναι ο διάσημος David Clarke, Μαύρος κι ο ίδιος, εκλεγμένος κατ' επανάληψη σε γενικές λαϊκές ψηφοφορίες στην επαρχία με πρωτεύουσα το Μilwaukee, με 40% Μαύρους και 22% άλλες μειονότητες (κυρίως ισπα-νόφωνους)!!! Ο αστυνομικός που πυροβόλησε και σκότωσε τον ένοπλο Μαύρο, που απειλούσε τους αστυνομικούς κι ήταν γνωστός κακοποιός της περιοχής με ποινικό μητρώο, ήταν επίσης ... Μαύρος, όπως κι περισσότεροι αστυνομικοί της περιοχής! Μαύροι ρατσιστές ... ΔΗΘΕΝ αριστεροί των τρομοκρατικών οργανώσεων Black Lives Matters και New Black Panthers (τις οποίες χρηματοδοτεί κι ελέγχει ο "φιλάνθρωπος" χαζαροεβραίος, ρουφιάνος της Γκεστάπο από 14 ετών, οπαδός της παγκόσμιας εωσφορικής δικτατορίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων / Νέας Εποχής, κι αχυράνθρωπος των Ρόθτσιλντ, Μεγαλοαπατεώνας George Soroz) έχονται από άλλες πόλεις ως ΔΗΘΕΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ για να κάψουν τις γειτονιές και τα μαγαζιά των ΝΤΟΠΙΩΝ μαύρων (ως Δήθεν Βολεμένων Προδοτών της «Φυλής» τους), όπως έχουν κάνει με σχέδιο στις περισσότερες πόλεις των ΗΠΑ τα τελευταία δύο (2) χρόνια, ώστε να «Αναγκαστεί» να κηρύξει δικτατορία (έκτακτη ανάγκη) ο αριστερός, Μαύρος (όχι όμως απόγονος σκλάβων, αλλά δουλεμπόρων της Ανατολικής Αφρικής), κρυπτομοφυλόφιλος, κρυπτομουσουλμάνος πρόεδρος Ο-μπάμια!!! Αυτοί οι κατευθυνόμενοι Τρομοκράτες ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ και ΔΕΡΝΟΥΝ αθώους ανθρώπους, περαστικούς, στους δρόμους!!! Αυτούς τους Συμπολίτες και Ψηφοφόρους του (... ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;?;) θέλει να προστατέψει ο Μη-Αριστερός, Μη-Εγκληματίας, Μη-Πουλημένος στην Εβραιομασονική Τραπεζοφασιστική Μαφία, Όχι «Yes Man» κι άρα ΣΥΜΦΩΝΑ με τη Κόκκινη "ΜΑΥΡΗ" (= εντελώς ψεύτικη) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ αποκαλούμενος "ακροδεξιός", λεβέντης Σερίφης !!! Nα πλύνετε το στόμα σας με σαπούνι για τον πασίγνωστο και σεβαστό στην Αμερική, ηρωϊκό αγωνιστή της ανθρώπινης ελευθερίας κι αξιοπρέπειας, Μαύρο Σερίφη David Clarke, κοπρόσκυλα ερυθροφασίστες, πραγματικοί ρατσιστές φονιάδες των λαών υπέρ των Αφεντικών Τραπεζιτών!!!

    ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑLΑ "ΜΑΟ". ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ!!! ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
    Η είδηση έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις παγκοσμίως από Οργανώσεις Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αλλά και της Διεθνούς Αμνηστίας αλλά θα πρέπει να σας ενημερώσω, σαν κάτοικος της Βενεζουέλας που έχουν δει τα μάτια του πολλά, ότι αυτοί που εξεπλάγησαν λιγότερο με αυτή την είδηση είναι οι ίδιοι οι Βενεζολάνοι. Προεδρικά διατάγματα σαν το συγκεκριμένο που καταλύουν κάθε έννοια Συνταγματικότητας, Δημοκρατίας, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κοινής λογικής και σοβαρότητας δεν είναι είδηση πια για τους κατοίκους της υπό κατάληψη χώρας αλλά ούτε και για μένα. Είναι η πραγματικότητα, η καθημερινότητα και η αιτία της καταστροφής αντί της προόδου μιας χώρας που θα μπορούσε να είναι Βασίλισσα αλλά κατάντησαν ζητιάνα. Για όσους δεν γνωρίζουν την είδηση αλλά και για να σας δώσω να καταλάβετε ότι η "τρύπα του λαγού" πηγαίνει πιο βαθιά από ότι αρχικά φαίνεται πάμε να δούμε τι είναι το Προεδρικό Διάταγμα No. 9855, που εκδόθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως παρακάμπτοντας ακόμα μια φορά, αντισυνταγματικά, την μεγάλη πλειοψηφία του Κοινοβουλίου. Με το διάταγμα απευθύνεται έκκληση για τη δημιουργία ενός «μεταβατικού καθεστώτος εργασίας» προκειμένου να δοθεί νέα ώθηση στον τομέα των γεωργικών προϊόντων και των τροφίμων. Το διάταγμα αναφέρει ότι η κυβέρνηση πρέπει να κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για την επίτευξη των στρατηγικών επιπέδων αυτάρκειας και δηλώνει ότι οι εργαζόμενοι μπορούν να μετακινούνται αναγκαστικά από τις δουλειές τους για να εργαστούν σε χωράφια στον γεωργικό τομέα αλλά και οπουδήποτε αλλού χρειάζεται στον τομέα τροφίμων για περίοδο 60 ημερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνα με τη Διεθνή Συνθήκη για τους Πρόσφυγες, όσοι προέρχονται από ασφαλή χώρα, όπως η Τουρκία, δεν θεωρούνται πρόσφυγες, αρά παρανόμως εισελθόντες!!! Για να θεωρηθούν πρόσφυγες, πρέπει να καταγραφούν εντός της πρώτης ασφαλούς χώρας εισόδου (Τουρκία) από την Ύπατη Αρμοστεία Προσφύγων του ΟΗΕ !!! Για να εισέλθουν και διαμείνουν προσωρινά σε άλλη χώρα, πρέπει να υπάρχει Διεθνής Συμφωνία της χώρας 2ης υποδοχής με την Ύπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες του ΟΗΕ, εγκεκριμένη ομόφωνα κι από τα 15 μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας!!! ΆΡΑ, ΟΣΟΙ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΟΙ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ ΤΟΥ Ο.Η.Ε ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΓΕΝΗ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ (ΓΛΩΣΣΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΩΝ ΚΙ ΑΣΘΕΝΩΝ, ΕΙΔΟΣ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ, ΚΛΠ) ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΜ ΗΜΕΡΙΣΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ, ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗΣ, ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ, ΚΑΙ, ΚΥΡΙΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ "ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ" ("ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ") ΚΙ ΕΝΕΧΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ ΚΑΘ' ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ!!! ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ) ΑΣΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ (ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ) ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!! ΕΤΣΙ, π.χ. ΟΙ 8 ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ (ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ) ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΣΥΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ) ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή