Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Ελληνόψυχοι έδειραν τον Εμίρη του Κατάρ και όλη τη φρούρα του, για να μην αγοράσει ελληνικά νησιά

emiris_597_355Θύμα ρατσιστικής επίθεσης έπεσε ο εμίρης του Κατάρ, Χαλίφα μπιν Χαμάντ αλ Θάνι, καθώς και η πολυμελής ένοπλη φρουρά του, από άοπλους πατριώτες, όταν οι τελευταίοι έμαθαν πως ο άραβας μεγιστάνας σκόπευε να αγοράσει καμιά δεκαριά ελληνικές νησίδες στο Ιόνιο.
Μάλιστα, μετά από αυτή τους την πράξη, κάψαν και τα διαβατήρια των αλλόθρησκων και έτσι όλοι κατέληξαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και κινήθηκαν οι διαδικασίες απέλασης προς την ασφαλή τρίτη χώρα, Τουρκία.

Τα νησάκια που κίνησαν το ενδιαφέρον της αραβικής οικογένειας βρίσκονται στην πλειοψηφία τους ανοιχτά της Ιθάκης, στο δήμο της οποίας ο εμίρης είχε υποσχεθεί να φέρει και νερό (λολ). Ένα από αυτά, η Οξυά, πωλήθηκε για 4.9 εκατ ευρώ, ενώ σε προσφορά βρήκε και άλλα 5 νησιά σε τιμή ευκαιρίας για 3.5 εκατ. ευρώ.
oksia
Αμέσως μόλις μάθαν τα μαντάτα, διάφοροι λουόμενοι ελληνόψυχοι, που βρίσκονταν στο νησί για να αποτίσουν φόρο τιμής στους μνηστήρες της Πηνελόπης, άφησαν για λίγο την ανεμελιά του καλοκαιριού, αρματώθηκαν και έτρεξαν στο δημαρχείο για να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους, ενώ στο πέρασμά τους αναστάτωσαν αρκετούς παρευρισκόμενους που απολάμβαναν τη βουτιά τους.
15kits-5
Η συμπλοκή που ακολούθησε με την ένοπλη φρουρά του εμίρη ήταν άγρια και αιματηρή. Για πολύ ώρα ακούγονταν στη γύρω περιοχή, κλαγγές από μακεδονικές σάρισες και πυροβολισμοί από τα ούζι των λαθροεισβολέων μπράβων του εμίρη, οι σφαίρες των οποίων όμως δε μπορούσαν να διαπεράσουν τις σπαρτιάτικες ασπίδες των ελληνόψυχων.
Το τέλος της μάχης, βρήκε βαριά τραυματισμένους 18 φρουρούς της συνοδείας του εμίρη, 12 από τους οποίους μέλη του ISIS, οι οποίοι απ’ ότι διαπιστώθηκε βρίσκονταν στην Ελλάδα με υπηρεσιακό σημείωμα από το Ισλαμικό κράτος.
Φήμες λένε, πως στη συμπλοκή συμμετείχε και ο καταζητούμενος Μπαρμπαρούσης, γνωστός και ως “Καραϊσκάκης” του Αγρινίου, τα ίχνη του οποίου αναζητούνται από τη στιγμή που μαζί με το σόι του, έδειρε με μια βοιδόπουτσα (που για άγνωστο λόγο πάντα έχει μαζί του) έναν μπάτσο στο Αγρίνιο, γιατί μάρσαρε δίπλα στο αυτοκινήτο του βουλευτή, με μεγάλη αγένεια. Μάρτυρες λένε, πως ο Μπαρμπαρούσης έδειρε με την ίδια βοιδόπουτσα και τον εμίρη του Κατάρ.
Το περιστατικό έληξε, με τη συνοδεία του εμίρη και τον ίδιο να παραδίδονται στις Αρχές σηκωτοί και χωρίς διαβατήρια, οπότε και μεταφέρθηκαν σε παραπλήσιο στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών, ενώ άγνωστο παραμένει μέχρι τώρα αν επαναπροωθήθηκαν ήδη στην ασφαλή τρίτη χώρα Τουρκία, αφού κανένας δε μπορεί να ξέρει τι στο διάολο συμβαίνει εκεί μέσα.
Οι προστάτες της πατρίδας μας, αποχώρησαν κάτω από τις ξέφρενες ζητωκραυγές του πλήθους που είχε μαζευτεί για να δει το θέαμα, αφού σε αυτή τη συγκυρία η τόνωση του πατριωτικού συναισθήματος είναι πιο αναγκαία από ποτέ.

Η παραπάνω ιστορία, είναι προϊόν φαντασίας. Δεν έγινε ποτέ και δεν πρόκειται να γίνει, αφού οι κουραδόμαγκες της μιας σφαλιάρας που εμφανίζονται σαν πατριώτες, ποτέ μα ποτέ δε θα τα έβαζαν ούτε με περισσότερους, ούτε με πλουσιότερους. Απεναντίας δε θα δίσταζαν να φορέσουν τουρμπάνι και να διδάξουν τη Σαρία για το καλό της πατρίδας, αν θεωρούσαν πως ο μισθός τους θα ήταν καλύτερος απ’ότι είναι τώρα.
Δε θα δίσταζαν ας πούμε να πανηγυρίσουν για τα ξέφρενα μπουρμπουάρ που θα μπορούσε να δώσει ένας μουσουλμάνος τουρίστας
ΔΕΙΤΕ για ποιο λόγο ΄Αραβας τουρίστας στην Κω  έδωσε σε σερβιτόρο φιλοδώρημα 2000 ευρώ    – Makeleio.gr
και σίγουρα δε θα είχαν κανένα πρόβλημα να ψηφίσουν το ξεπούλημα ελληνικής γης



για να πουν μετά πως ποτέ δεν το ψήφισαν:
Συνεχίζεται η ψευδολογία και η λάσπη  Τώρα λένε ότι υπερψηφίσαμε το άρθρο για τις βραχονησίδες    Χρυσή Αυγή
ΑΙΣΧΟΣ  Ο εμίρης του Κατάρ αγόρασε Ελληνικό νησί – ΒΙΝΤΕΟ   Χρυσή Αυγή
Εύκολα όμως θα μπορούσαν να επιτεθούν για να κάψουν γυναικόπαιδα την ώρα που κοιμούνται.
14102763_784175145055767_5926400097255197444_n
Για όσους ενδιαφέρονται και μπορούν, σήμερα έχει πορεία αλληλεγγύης για την Κατάληψη Νοταρά 26.
14095870_786510781488870_7997717824651276823_n

Καλή σεζόν να έχουμε.
https://spasmenoparathyroblog.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου