Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Δίωξη εκπαιδευτικού για διασπορά «ψευδών ειδήσεων»-Στο «ΓΥΨΟ» το Διαδίκτυο: σε ρόλο ΕΣΑ του ίντερνετ η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καθώς προωθείται ο έλεγχος και η λογοκρισία!

Η κυβέρνηση με συντεταγμένο τρόπο επιτίθεται στην ελεύθερη διακίνηση ιδεών και σε κάθε προσπάθεια ανεξάρτητης πληροφόρησης και ενημέρωσης. Από τη μια μεριά η ακροδεξιά συμμορία των ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής και από την άλλη οι δρομολογούμενες ρυθμίσεις της Ε.Ε. και της κυβέρνησης, αναγάγουν την Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σύγχρονη ΕΣΑ του ίντερνετ, σε Ιαβέρη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Εκμεταλλευόμενη η κυβέρνηση την αλήτικη αλλά και τόσο κερδοφόρα δράση των γνωστών σε όλους  αηδιαστικών συγκροτημάτων της καθεστωτικής προπαγάνδας –που πάντα λειτούργησαν και λειτουργούν σε συνεργασία με το βαθύ κράτος, καθώς οι «ειδήσεις» που διαχειρίζονται για να εκβιάσουν προέρχονται είτε από τις μυστικές υπηρεσίες και την Αστυνομία, είτε από το κατεστημένο της αστικής δικαιοσύνης- προωθεί την επιβολή γενικευμένου καθεστώτος λογοκρισίας. 
Η αυταρχική αυτή επίθεση είναι άμεση συνέπεια της εφαρμογής της σκληρής ταξικής της πολιτικής, της εφαρμογής των Μνημονίων, αλλά και των νέων πολεμοκάπηλων κυβερνητικών σχεδιασμών για την αναβάθμιση της θέσης και του ρόλου της ελληνικής άρχουσας τάξης στην Ανατολική Μεσόγειο. Βλέπεις μετά την γενικευμένη κρίση και απαξίωση των καναλιών-ραδιοφώνων-εφημερίδων της διαπλοκής, που αδυνατούν πλέον να αντεπεξέλθουν στον έλεγχο και την χειραγώγησης μας όπως στο πρόσφατο παρελθόν, τίθεται σοβαρό ζήτημα ελέγχου-καταστολής-χειραγώγησης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που αποτελούν όχι μόνο σοβαρή πηγή αντιπληροφόρησης αλλά και σημαντικό κινηματικό εργαλείο!
Ακολουθώντας λοιπόν τις πρακτικές Ερντογάν και των καθεστώτων που κατέστειλαν την Αραβική Άνοιξη, των κυβερνήσεων της «δημοκρατικής» Δύσης, της Ρωσίας, της Κίνας και της Ε.Ε. που καταστέλλουν το διαδίκτυο ακριβώς στο πλαίσιο της εφαρμογής των δογμάτων Πολέμου-Καταστολής τα οποία αντιμετωπίζουν τον κόσμο της εργασίας ως «εσωτερικό εχθρό» και δεν είναι τυχαίο ότι μιλούν και καθορίζουν πολιτικές τους στη βάση του «κυβερνοπολέμου», η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μέσω της εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη αποκάλυψε πρόσφατα, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, την πρόθεση της να επιβάλει τον Νόμο και την Τάξη του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού και στο διαδικτυακό τοπίο. Η κυβερνητική εκπρόσωπος διευκρίνισε πως όλα αυτά θα δρομολογηθούν μετά το πέρας του διαγωνισμού για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας.
Ενώ λοιπόν έχουν απογειωθεί τα κρούσματα αγωγών για υπέρογκη αποζημίωση, στον ελληνικό Τύπο,  με βάση τον νόμο 1178/1981 του οποίου μία αυστηρότατη διάταξη επαυξήθηκε με τον νόμο 2243/30 του 1994, για να γεννηθεί το έκτρωμα του περιβόητου «τυποκτόνου νόμου του Βενιζέλου». Καταγράφεται η 2χρονη καταδίκη μέλους της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ γιατί καταγγέλθηκαν τα καψόνια στον Στρατό με βάση τις παράνομες και κατασκευασμένες υποδείξεις της ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. Έχουμε τον πολλαπλασιασμό των κρουσμάτων λογοκρισίας στο FACEBOOK, τα οποία διαδέχτηκαν τα κατασταλτικά γεγονότα στην Σαντορίνη.
Το δημοσιογραφικό ρεπορτάζ της Ελένης Χάνου στο σαιτ taxydromos.gr αποκαλύπτει τη μήνυση εναντίον  καθηγήτρια Β/θμιας για “διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω διαδικτύου»! Διαβάζουμε λοιπόν:
«Στο επίκεντρο αστυνομικών και εισαγγελικών ερευνών καθηγήτρια στο Βόλο, η οποία κατηγορείται για διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω internet. Για την υπόθεση έχει λάβει γνώση ακόμη και το υπουργείο Παιδείας, ενώ σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει ή έχει ήδη ξεκινήσει ένορκη διοικητική εξέταση από τη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μαγνησίας. Σε βάρος της καθηγήτριας η οποία εμφανίζεται ως υπεύθυνη σύνταξης σε ιστοσελίδα στην οποία φιλοξενούνται άρθρα για που αναλύουν λόγους για τους οποίους οι γονείς δεν πρέπει να εμβολιάζουν τα παιδιά τους, για την κλιματική αλλαγή ακόμη και τους ψεκασμούς, πολίτης κατέθεσε μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Η μήνυση αφορά κυρίως το κομμάτι των εμβολιασμών, με το μηνυτή να καταθέτει την αναφορά του εις βάρος της καθηγήτριας που υπογράφει ως «συγγραφέας, αναλύτρια και ακτιβίστρια» στο Αστυνομικό Τμήμα Πλατύ Ημαθίας. Πηγές αναφέρουν ότι η μήνυση διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας και ότι τέθηκε σε γνώση και του υπουργείου Παιδείας, δεδομένου ότι πρόκειται για εκπαιδευτική λειτουργό και τυχόν εμπλοκή της σε ποινική υπόθεση επισύρει και διοικητικές κυρώσεις».
Έτσι λοιπόν το καθεστώς λογοκρισίας και ελέγχου επεκτείνεται στην επαγγελματική εξόντωση!
Η αναγκαιότητα της εμπεριστατωμένης έρευνας και ανάδειξης των ζητημάτων, της υπεύθυνης ενημέρωσης που πάντα κρίνεται από την Αξιοπιστία που αναγνωρίζει το κοινό, δε μπορεί να γίνει αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης από την κυβέρνηση που για τους δικούς της λόγους προωθεί αυταρχικά και κατασταλτικά μέτρα, στο πλαίσιο τονίζουμε πάντα της επιβολής του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.   
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Η πάλη ενάντια στην κυβέρνηση και την Ε.Ε., στα αντεργατικά μέτρα, την αυταρχική και κατασταλτική θωράκιση του αστικού καθεστώτος εξουσίας, στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς και στις επεμβάσεις του ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ είναι ενιαία.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ Νο1: Αν θέλει να αντιληφθεί κανείς τι σημαίνει «υπεύθυνη ενημέρωση» από την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου-Γεροβασίλη δεν έχει παρά να δει με τη ομοιότητα  -που θυμίζει Χούντα των Συνταγματαρχών- αναπαράχθηκε από σειρά δημοσιογραφικών σαιτ το non paper του Υπουργείου Άμυνας για την αύξηση των στρατιωτικών δυνάμεων σε Μακεδονία και ήπειρο. Λες και άνοιξε το "Κουτί της Πανδώρας" χάθηκαν τα ερωτήματα που έπρεπε να θέσουν τα δημοσιογραφικά και στρατιωτικά σαιτ και το σύνολο των ΜΜΕ για τους λόγους αυτής της απόφασης. Ξαφνικά οι δημοσιογράφοι ξέχασαν τις δεσμεύσεις των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την Αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων που σημαντική παράμετρος της ήταν το κλείσιμο εκατοντάδων άχρηστων στρατοπέδων. Κανείς πλέον στην Μνημονιακή Ελλάδα των Τσίπρα και Καμμένου δεν θέτει ερωτήματα, δεν αποκαλύπτει το σύγχρονο πελατειακό κράτος που στήνεται και δεν παίρνει θέση για την στρατικοποίηση της πολιτικής και κοινωνικής ζωής που προωθείται.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ Νο2:   Άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα κυβερνητικής προπαγάνδας και μάλιστα με μια κρατική διαφήμιση, που κατά κόρον προβάλλει η κρατική ΕΡΤ αποτελεί η παρουσίαση της επένδυσης στο «ΕΛΛΗΝΙΚΟ», όπου αναπαράγονται τα ψέματα του επιχειρηματία, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, τα οποία μέχρι πριν από λίγους μήνες κατέρριπτε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ Νο3: Αλήθεια, θυμάται κανείς τι έγιναν όλα εκείνα τα εμβόλια που είχε προμηθευτεί με τεράστιο κόστος ο τότε Υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος; Ένα σκάνδαλο για το οποίο ποτέ δεν λογοδότησε, αντίθετα σήμερα απολαμβάνει υψηλότατο μισθό και πολιτική θέση στη γραφειοκρατία των Βρυξελών!  
Δεν χρειάζεται επομένως και μεγάλη φαντασία για να συνειδητοποιήσει κανείς για το Διαδίκτυο μπαίνει στο Γύψο και ποιος είναι ο Ολοκληρωτισμός που οικοδομείται.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου