Slider

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016

Καταγγελία για έλλειμμα πετρελαίου σε δεξαμενές του ΠΝ στα χέρια Καμμένου και εισαγγελέων!

fregata_fourtounaΠριν από περίπου δυο μήνες το Militaire.gr είχε αποκαλύψει την υπόθεση για το έλλειμμα εκατοντάδων χιλιάδων λίτρων πετρελαίου σε υπηρεσία του ΠΝ. Κανείς δεν το διέψευσε, αντιθέτως το ΓΕΝ όπως πληροφορηθήκαμε άρχισε να ερευνά την υπόθεση η οποία ενδέχεται να έχει ιστορία αρκετών χρόνων.

Στις 12 Ιουλίου, στο Militaire.gr  λάβαμε ένα e-mail ,το οποίο είχε ταυτόχρονα αποδέκτες τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο,την Εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς, τον Εισαγγελέα του Ελεγκτικού Συνεδρίου και τον Εισαγγελέα του Ναυτοδικείου Πειραιά. Το εκτενές κείμενο είναι “καταγγελία για απώλεια δημοσίου πετρελαίου και πιθανή συγκάλυψη”.
Δημοσιεύουμε ένα μέρος του, στο οποίο περιγράφονται γεγονότα με στοιχεία. Δεν δημοσιεύουμε  όσα αφορούν σε πιθανές ευθύνες προσώπων, γιατί αυτές δεν είναι δουλειά μας ούτε να τις εντοπίσουμε, ούτε και να τις αποδώσουμε. Αυτά είναι δουλειά των υπολοίπων αποδεκτών της καταγγελίας. Όπως προαναφέραμε η συγκεκριμένη υπόθεση ενδέχεται να μην αφορά ένα πρόσωπο ή μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Συνεπώς δεν μπορεί να κατηγορηθεί κανείς χωρίς ακλόνητες αποδείξεις.
Να επισημάνουμε ότι οι πληροφορίες του Militaire.gr αναφέρουν ότι η ΕΔΕ που έχει γίνει, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η υπόθεση πρέπει να ελεγχθεί σε βάθος 15ετίας.
Το εκτεταμένο απόσπασμα της καταγγελίας που έχει στα χέρια του ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και οι αρμόδιοι Εισαγγελείς. Είναι ικανό νομίζουμε να περιγράψει πως έχει το θέμα. Τα υπόλοιπα προφανώς θα προκύψουν από την έρευνα που θα γίνει. Κι εδώ είμαστε να τα δημοσιεύσουμε:
Αποδέκτες:  (1) Αξιότιμος κ. ΥΕΘΑ
                      (2) Αξιότιμη κ. Εισαγγελέας Εγκλημάτων Διαφθοράς
                      (3) Αξιότιμος κ. Εισαγγελέας Ελεγκτικού Συνεδρίου
                      (4) Αξιοτιμος κ. Εισαγγελέας Ναυτοδικείου Πειραιά
                      (5) Αξιότιμος κ. Π. Καρβουνόπουλος (ιστοσελίδα www.militaire.gr)


12 Ιουλίου 2016

Καταγγελία για απώλεια δημοσίου πετρελαίου και πιθανή συγκάλυψη

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ.

Πριν από μερικές βδομάδες η έγκριτη ιστοσελίδα www.militaire.gr δημοσίευσε άρθρο πουδεν διαψεύστηκε, σύμφωνα με το οποίο σε Υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού βρέθηκε σοβαρότατο έλλειμμα στον φόρτο πετρελαίου που υπολογίζεται ότι ανέρχεται σε 284.000 λίτρα. Η υπηρεσία αυτή ονομάζεται Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ). Θα προσπαθήσω με τη καταγγελία που κρατάτε στα χέρια σας να βοηθήσω να αποκοκτήσετε πλήρη εικόνα της κατάστασης αλλά και της σοβαρότητάς της, με την ελπίδα ότι θα ενεργήσετε κατά κρίση και αρμοδιότητα επειδή οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι τελούνται άδικες και αξιόποινες πράξεις εις βάρος της Πατρίδας και του Ελληνικού Δημοσίου.

Επιβεβαιωμένα Γεγονότα – Σύντομο Ιστορικό
1.         Τον Ιανουάριο 2016 στο πλαίσιο καθιερωμένων ετησίων ελέγχων του φόρτου καυσίμων του Πολεμικού Ναυτικού σε Βάσεις ανά την Ελλάδα, διαπιστώθηκε στην ΥΝΤΕΛ πολύ σημαντικό έλλειμμα πετρελαίου το οποίο υποτυπώθηκε με το πρωτόκολλο μεστοιχεία φακέλου 993/001/16, σχέδιο 045 και ημερομηνία 20 Ιανουαρίου 2016. Το έγγραφο αυτό δεν φέρεται να στάλθηκε στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ) αλλά με κάποιον τρόπο μαθεύτηκε στο ΓΕΝ. Το πρωτόκολλο βασίστηκε στις διαπιστώσεις τριμελούς επιτροπής (Πρόεδρος και δύο μέλη) αποτελούμενη από στελέχη που υπηρετούν στην ΥΝΤΕΛ. Επικεφαλής για το κλείσιμο των βιβλίων και τον λογιστικό έλεγχο ήταν ένα τέταρτο στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού που δεν υπηρετεί στην ΥΝΤΕΛ, Υποπλοίαρχος που προερχόταν από πολεμικό πλοίο.
2.         Τον Μάρτιο 2016 και μάλλον επειδή το πρωτόκολλο με το έλλειμμα είχε μαθευτεί με κάποιο τρόπο, η ΥΝΤΕΛ συνέταξε έγγραφο προς ΓΕΝ με στοιχεία φακέλου 614/008/16, σχέδιο 221 και ημερομηνία 23 Μαρτίου 2016το οποίο διέψευδε κατηγορηματικά το έλλειμμα που είχε βεβαιώσει δύο μήνες πριν η επιτροπή ελέγχου. Για να αποδειχτεί ότι έλλειμμα δεν υπάρχει, η Διοίκηση της ΥΝΤΕΛ προέβηκε και σε λεπτομερή ανάπτυξη για το που βρέθηκε τελικά το πετρέλαιο είχε δηλωθεί ως ελλειματικό και κατέληγε στο συμπέρασμα ότι τελικά το έλλειμμα δεν ξεπερνάει τα 5.000 λίτρα. Επίσης διευκρινιζόταν ότι η ποσότητα αυτή φέρεται να έχει διαρρεύσει εκτός δεξαμενής πετρελαίου από υποτιθέμενη παλιά ρωγμή στο εσωτερικό της.
3.         Πρωϊνές ώρες της Τρίτης 24 Μαίου 2016, η Φρεγάτα Θεμιστοκλής έδεσε στην ΥΝΤΕΛ για ανεφοδιασμό πετρελαίου, έχοντας ζητήσει 240.000 λίτρα για κάλυψη αναγκών. Απέπλευσε νωρίς το απόγευμα της ίδιας μέρας έχοντας λάβει μόνο 90.000 λίτραπετρελαίου, το οποίο αναφέρθηκε με εκπομπή σήματος με στοιχεία 241721 May 16. Από τηλεφωνική ενημέρωση που έκανε το ΓΕΝ (Κέντρο Επιχειρήσεων) και που επιβεβαίωσε και η Φρεγάτα, η αιτιολογία της ΥΝΤΕΛ για την αδυναμίας παροχής της συνολικής ποσότητας που είχε αιτηθεί ήταν ότι δεν υπήρχε άλλο πετρέλαιο στη δεξαμενή πετρελαίου της ΥΝΤΕΛ.
4.         Η ΥΝΤΕΛ είναι υποχρεωμένη να ενημερώνει σε προκαθορισμένα διαστήματα ως προς τα υπόλοιπα πετρελαίου που κατέχει. Η ενημέρωση αυτή γίνεται προς αρμόδιο γραφείο της Διοίκησης Διοικητικής Μέριμνας Ναυτικού (ΔΔΜΝ) κάθε πρωί τηλεφωνικά, κάθε βδομάδα και κάθε μήνα με αποστολή συγκεντρωτικής αναφοράς καυσίμων προς το ΓΕΝ. Σε όλες τις ενημερώσεις που σας αναφέρθηκαν, προφορικές, ηλεκτρονικές ή έντυπες, τα υπόλοιπα καυσίμου που δηλώνονται δεν συμβαδίζουν με την πραγματική ποσότητα πετρελαίου που υπάρχει στις εγκαταστάσεις της ΥΝΤΕΛ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αδυναμία ανεφοδιασμού της Φρεγάτας Θεμιστοκλής αν και σύμφωνα με τα λογιστικά υπόλοιπα το πετρέλαιο έδειχνε να επαρκεί.
5.         Την επόμενη μέρα και επειδή το συμβάν ορθά αξιολογήθηκε από το ΓΕΝ ως πολύ σοβαρό, μετάβηκε στην ΥΝΤΕΛ η Γενική Επιθεώρηση του Πολεμικού Ναυτικού (ΓΕΠΝ) για διερεύνηση του ζητήματος. Μετά από πολυήμερους ελέγχους και η ΓΕΠΝ διαπίστωσε με τη σειρά της ύπαρξη σοβαρού ελλείμματος σε σχέση με τα λογιστικά υπόλοιπα που δηλώνονταν. Το πρόχειρο πόρισμα αποτυπώθηκε με εκπομπή απορρήτου σήματος.
6.         Κάτι άλλο που διαπίστωσε επί τόπου η ΓΕΠΝ ήταν ότι η δήλωση σε όλη την επίσημη αλληλλογραφία της ΥΝΤΕΛ μιας συγκεκριμένης ποσότητας πετρελαίου ως απάντλητης, ήταν υπερβολικά υψηλή και δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα. Στην περίπτωση που εξετάζουμε, η απάντλητη ποσότητα που σταθερά αναφέρει η Διοίκηση της ΥΝΤΕΛ είναι τα 400.000 λίτρα. Το ενδιαφέρον είναι ότι από τους ελέγχους που έγιναν παρουσία ΓΕΠΝ η δεξαμενή εξακολουθούσε να παρέχει πετρέλαιο και με στάθμη που αντιστοιχούσε στα 200.000 λίτρα.
Σημείωση: απάντλητη ονομάζεται η ποσότητα που δεν μπορεί να αναρροφηθεί (αντληθεί) από τις σωληνώσεις της εγκατάστασης.
7.         Ενώ θα περίμενε κανείς μετά και από το (πρόχειρο) πόρισμα της ΓΕΠΝ η Διοίκηση της ΥΝΤΕΛ να διορθώσει τα βιβλία και τις αναφορές της, κάτι τέτοιο δεν συνέβηκε και αυτό προξένησε πολλές απορίες. Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή της Διοίκησης ΥΝΤΕΛ, αυτό γίνεται μέχρι να ολοκληρωθούν εργασίες επισκευής άλλης δεξαμενής και το πετρέλαιο να μεταγγιστεί εκεί και μόλις γίνει αυτό να διαπιστωθεί ποια είναι η ακριβής ποσότητα του πετρελαίου άρα και του ελλείμματος.
8.         Παρακαλώ να συνυπολογίσετε ότι κατά τον αντίστοιχο ετήσιο έλεγχο για το έτος 2015, με επικεφαλής άλλο Αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού (πάλι εκτός ΥΝΤΕΛ) δεν είχε διαπιστωθεί ελλειμμα πετρελαίου και αυτό είχε αποτυπωθεί σε αντίστοιχα πρωτόκολλα.
9.         Πλέον η ιστορία έχει την εξής δομή: τον Ιανουάριο 2016 ανακαλύπτεται έλλειμμα πετρελαίου το οποίο η ΥΝΤΕΛ δεν το γνωστοποιεί στο ΓΕΝ με έγγραφο. Τον Μάρτιο 2016 η Διοίκηση ΥΝΤΕΛ το διαψεύδει με επιχειρήματα. Τον Ιούνιο 2016 σημειώνεται αποτυχία ανεφοδιασμού πολεμικού πλοίου και μετά από ελέγχους ΓΕΠΝ επιβεβαιώνεται ότι τελικά υπάρχει το έλλειμμα που είχε διαψευστεί τον Μάρτιο.

4 σχόλια:

 1. ΣΥΜΦΩΝΩ, ΑΠΟΛΥΤΑ, ΛΕΒΕΝΤΕΣ MΟΥ, ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΛΑΣΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΣΦΑΓΕΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΙΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣIA!!! ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!!
  Κατ'αρχήν, ο ΔΗΘΕΝ "ακροδεξιός" Σερίφης είναι ο διάσημος David Clarke, Μαύρος κι ο ίδιος, εκλεγμένος κατ' επανάληψη σε γενικές λαϊκές ψηφοφορίες στην επαρχία με πρωτεύουσα το Μilwaukee, με 40% Μαύρους και 22% άλλες μειονότητες (κυρίως ισπα-νόφωνους)!!! Ο αστυνομικός που πυροβόλησε και σκότωσε τον ένοπλο Μαύρο, που απειλούσε τους αστυνομικούς κι ήταν γνωστός κακοποιός της περιοχής με ποινικό μητρώο, ήταν επίσης ... Μαύρος, όπως κι περισσότεροι αστυνομικοί της περιοχής! Μαύροι ρατσιστές ... ΔΗΘΕΝ αριστεροί των τρομοκρατικών οργανώσεων Black Lives Matters και New Black Panthers (τις οποίες χρηματοδοτεί κι ελέγχει ο "φιλάνθρωπος" χαζαροεβραίος, ρουφιάνος της Γκεστάπο από 14 ετών, οπαδός της παγκόσμιας εωσφορικής δικτατορίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων / Νέας Εποχής, κι αχυράνθρωπος των Ρόθτσιλντ, Μεγαλοαπατεώνας George Soroz) έχονται από άλλες πόλεις ως ΔΗΘΕΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ για να κάψουν τις γειτονιές και τα μαγαζιά των ΝΤΟΠΙΩΝ μαύρων (ως Δήθεν Βολεμένων Προδοτών της «Φυλής» τους), όπως έχουν κάνει με σχέδιο στις περισσότερες πόλεις των ΗΠΑ τα τελευταία δύο (2) χρόνια, ώστε να «Αναγκαστεί» να κηρύξει δικτατορία (έκτακτη ανάγκη) ο αριστερός, Μαύρος (όχι όμως απόγονος σκλάβων, αλλά δουλεμπόρων της Ανατολικής Αφρικής), κρυπτομοφυλόφιλος, κρυπτομουσουλμάνος πρόεδρος Ο-μπάμια!!! Αυτοί οι κατευθυνόμενοι Τρομοκράτες ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ και ΔΕΡΝΟΥΝ αθώους ανθρώπους, περαστικούς, στους δρόμους!!! Αυτούς τους Συμπολίτες και Ψηφοφόρους του (... ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;?;) θέλει να προστατέψει ο Μη-Αριστερός, Μη-Εγκληματίας, Μη-Πουλημένος στην Εβραιομασονική Τραπεζοφασιστική Μαφία, Όχι «Yes Man» κι άρα ΣΥΜΦΩΝΑ με τη Κόκκινη "ΜΑΥΡΗ" (= εντελώς ψεύτικη) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ αποκαλούμενος "ακροδεξιός", λεβέντης Σερίφης !!! Nα πλύνετε το στόμα σας με σαπούνι για τον πασίγνωστο και σεβαστό στην Αμερική, ηρωϊκό αγωνιστή της ανθρώπινης ελευθερίας κι αξιοπρέπειας, Μαύρο Σερίφη David Clarke, κοπρόσκυλα ερυθροφασίστες, πραγματικοί ρατσιστές φονιάδες των λαών υπέρ των Αφεντικών Τραπεζιτών!!!
  ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑLΑ "ΜΑΟ". ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ!!! ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
  Η είδηση έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις παγκοσμίως από Οργανώσεις Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αλλά και της Διεθνούς Αμνηστίας αλλά θα πρέπει να σας ενημερώσω, σαν κάτοικος της Βενεζουέλας που έχουν δει τα μάτια του πολλά, ότι αυτοί που εξεπλάγησαν λιγότερο με αυτή την είδηση είναι οι ίδιοι οι Βενεζολάνοι. Προεδρικά διατάγματα σαν το συγκεκριμένο που καταλύουν κάθε έννοια Συνταγματικότητας, Δημοκρατίας, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κοινής λογικής και σοβαρότητας δεν είναι είδηση πια για τους κατοίκους της υπό κατάληψη χώρας αλλά ούτε και για μένα. Είναι η πραγματικότητα, η καθημερινότητα και η αιτία της καταστροφής αντί της προόδου μιας χώρας που θα μπορούσε να είναι Βασίλισσα αλλά κατάντησαν ζητιάνα. Για όσους δεν γνωρίζουν την είδηση αλλά και για να σας δώσω να καταλάβετε ότι η "τρύπα του λαγού" πηγαίνει πιο βαθιά από ότι αρχικά φαίνεται πάμε να δούμε τι είναι το Προεδρικό Διάταγμα No. 9855, που εκδόθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως παρακάμπτοντας ακόμα μια φορά, αντισυνταγματικά, την μεγάλη πλειοψηφία του Κοινοβουλίου. Με το διάταγμα απευθύνεται έκκληση για τη δημιουργία ενός «μεταβατικού καθεστώτος εργασίας» προκειμένου να δοθεί νέα ώθηση στον τομέα των γεωργικών προϊόντων και των τροφίμων. Το διάταγμα αναφέρει ότι η κυβέρνηση πρέπει να κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για την επίτευξη των στρατηγικών επιπέδων αυτάρκειας και δηλώνει ότι οι εργαζόμενοι μπορούν να μετακινούνται αναγκαστικά από τις δουλειές τους για να εργαστούν σε χωράφια στον γεωργικό τομέα αλλά και οπουδήποτε αλλού χρειάζεται στον τομέα τροφίμων για περίοδο 60 ημερών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΕ ΤΩΝ ΑΝΕΛ, ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ…
  Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κατά τη διάρκεια των Δεκεμβριανών, η Ελένη Παπαδάκη συνελήφθη στο σπίτι του φίλου και συναδέλφου της ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ Δημήτρη Μυράτ στα Πατήσια (21 Δεκεμβρίου 1944) από άνδρες του ΕΛΑΣ, κατόπιν διαταγής του Καπετάν Ορέστη, του 23χρονου αρχηγού της ΟΠΛΑ της περιοχής. Κατηγορήθηκε για φιλογερμανική στάση κι ως «φιλενάδα του Ράλλη», δηλαδή του κατοχικού πρωθυπουργού Ιωάννη Ράλλη. Φήμες κυκλοφορούσαν, πως παντρεύεται τον Ράλλη. Η πραγματικότητα ήταν ότι, οι οικογένειες Ράλλη και Παπαδάκη συνδέονταν με φιλία από τα προπολεμικά χρόνια κι η Ελένη Παπαδάκη είχε μεσολαβήσει στον Ράλλη για την απελευθέρωση ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ αντιστασιακών, ή Εβραίων καταζητούμενων. Πράγματι, η Παπαδάκη κατόρθωσε με τις διασυνδέσεις της να σώσει πολύ κόσμο ανεξαρτήτως ιδεολογίας, μεταξύ των οποίων τον γιό του γνωστού βιβλιοπώλη Ελευθερουδάκη και τον γιατρό Γιώργο Μουστρούφα, κατοπινό στέλεχος του Υπουργείου Υγείας υπό τον ΔΙΑΣΗΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ Πέτρο Κόκκαλη (πατέρα του ΔΙΑΒΟΗΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ της ΣΤΑΖΙ κι ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΥ του ΕΛΛΗΝ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Σωκράτη) στη Κυβέρνηση του Βουνού. Όμως όλα αυτά ξεχάστηκαν πολύ γρήγορα. Τον Νοέμβριο του 1944, η Παπαδάκη διεγράφει από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), που ελεγχόταν από το ΚΚΕ, για φιλογερμανική στάση.

  Τα μεσάνυχτα άρχισε η ανάκριση της Παπαδάκη από τον καπετάν Ορέστη και τις πρώτες πρωινές ώρες της 22ας Δεκεμβρίου του 1944 καταδικάστηκε σε θάνατο από "έκτακτο στρατοδικείο" του ΕΛΑΣ. Αμέσως μετά μεταφέρθηκε μαζί με άλλους μελλοθανάτους στα διυλιστήρια της ΟΥΛΕΝ στο Γαλάτσι, όπου δολοφονήθηκε με 2 σφαίρες στον αυχένα από τον εκτελεστή (=ΣΦΑΓΕΑ) της ΔΙΑΒΟΗΤΗΣ ΟΠΛΑ Βλάσση Μακαρώνα. Η διαταγή του "ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗ" Ορέστη ήταν να εκτελεστεί (= ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΙ) με τσεκούρι, αλλά ο Μακαρώνας μάλλον τη λυπήθηκε και προτίμησε ένα πιο «ανώδυνο» τρόπο. ΤΟΛΜΟΥΣΕ;? ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΚΑΦΡΟΥΣ ! ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΤΩΜΑΤΟΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΗ ΦΙΛΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ: Αμέσως μετά την εκτέλεση =ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ο Καπετάνιος του Α’ ΣΣ του ΕΛΑΣ Σπύρος Κωτσάκης (Νέστορας) εδώσε εντολή στον ΕΛΑΣίτη λοχαγό και διαμερισματάρχη Νίκο Ανδρικίδη για τον "πολιτικό" έλεγχο της ομάδας του Ορέστη, οι οποίοι αφού συνελήφθησαν παραδέχθηκαν ενώπιον "λαϊκού δικαστηρίου" του ΕΑΜ, πως ενήργησαν κατ’ εντολή των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών. Οι υπαίτιοι της δολοφονίας, όπως ο Καπετάν Ορέστης της ΟΠΛΑ (ΔΗΘΕΝ Εθνικής Πολιτοφυλακής) καταδικάστηκαν σε θάνατο κι εκτελέστηκαν (= ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗΣ - ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ - ΞΥΠΝΗΣΤΕ) δημόσια στην πλατεία Κολιάτσου. Το 1945 ο Νίκος Ανδρικίδης παραπέμφθηκε σε ΝΟΜΙΜΟ κακουργιοδικείο κατηγορούμενος για την εκτέλεση (= ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ) των εκτελεστών της Παπαδάκη και καταδικάστηκε ισόβια. Ο φυσικός αυτουργός της εκτέλεσης Βλάσης Μακαρωνάς δικάστηκε ΝΟΜΙΜΑ (με ΔΙΚΗΓΟΡΟ και ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ μαρτύρων) κι εκτελέστηκε το 1948.

  Η Παπαδάκη παρέμεινε αγνοούμενη για 1 μήνα. Το πτώμα της βρέθηκε στις 26 Ιανουαρίου του 1945, προκαλώντας σοκ στην αθηναϊκή κοινωνία. Η κηδεία ήταν μεγαλοπρεπεστάτη, σύμφωνα με τον Τύπο της εποχής, κι έγινε στις 28 Ιανουαρίου στο Άγιο Γεώργιο Καρύτση, παρουσία πλήθους κόσμου. ( ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ των ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟ-ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ;? ) Ο τραγικός θάνατος της Παπαδάκη έθεσε πρόωρα τέρμα σε μια λαμπρή καριέρα και την θρήνησαν ως εθνική απώλεια. Ο Άγγελος Σικελιανός ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑΣ της αφιέρωσε τους στίχους, εν είδει επιγράμματος: ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ... ΛΕΠΙΔΕΣ ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ το ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕ !!!

  Μνήσθητι Κύριε: Για την ώρα που η λεπίδα του φονιά άστραψε
  κι όλος ο θεός της Τραγωδίας εφάνη.
  Μνήσθητι Κύριε: για την ώρα που άξαφνα, κ’ οι εννιά αδελφές εσκύψαν
  να της βάλουνε των αιώνων το στεφάνι.

  Ο επίλογος της δολοφονίας της Ελένης Παπαδάκη γράφτηκε με τη ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΗ (σπεκουλαδόρικη) ΔΗΘΕΝ συγγνώμη του Γ.Γ. του ΚΚΕ, Νίκου Ζαχαριάδη (ειδικά απεσταλμένο την Ιντέλιτζενς Σέρβις και την αμερικανική OSS πράκτορα το 1945, τον οποίο ο "πατερούλης" ΣΤΑΛΙΝ, τον ΕΣΤΕΙΛΕ για "ΔΙΑΚΟΠΕΣ στη ΣΙΒΗΡΙΑ")

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ, ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ (ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΣ;?) ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ: Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, Ή ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΜΒΩΝΟΣ (ΤΟΝ "ΦΑΣΙΣΤΑ" ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΙΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΞΥΒΡΙΣΕ ΣΚΑΙΟΤΑΤΑ ΑΥΤΗ ΕΔΩ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ, ΠΩΣ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΌΜΩΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΟΠΩΣ Η ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΚ);? ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ, ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΟΙ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ", ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΕΙ ΤΟ (ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ) "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ" (ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ) ΚΟΜΜΑ!!!
  Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ;? Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ/"ΙΑΒΕΡΙΚΗ" ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ;? ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Θ' ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ, ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ, Ή ΜΙΑ ΣΤΥΓΝΗ ΚΙ ΑΙΣΧΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ/"ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ"!!! ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΕ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΙ ΑΥΣΤΗΡΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ, ΟΣΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ", ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ, ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ/ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΙΚΗ, ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΗ (ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΧΘΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ), ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΩΞΗ!!! ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ 'ΧΤΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΧΘΟ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙΤΕ ΟΤΙ, ΚΑΠΟΤΕ, ΤΟ "ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΡΙΚΟ" ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΤΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ!!! ΚΑΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ (ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΟΛΑΪΚΑ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ "ΙΣΧΥΡΟΥ" ΗΓΕΤΗ "ΣΩΤΗΡΑ", ΚΕΝΤΡΩΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ) ΜΥΑΛΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή