Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

O ΥΕΘΑ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ


Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση των Υπουργών Πολέμου Π.Καμμένου και Δ.Βίτσα να βάλουν τέλος στην σίτιση των αναπληρωτών στις Λέσχες Αξιωματικών!
Σύμφωνα με έγγραφο που έφερε στη δημοσιότητα το e-mesara.gr από 1/9 θα είναι παρελθόν η σίτιση των αναπληρωτών σε λέσχες αξιωματικών. 
Με έγγραφό του το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ενημερώνει τις στρατιωτικές μονάδες οι λέσχες των οποίων παρείχαν σίτιση στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς και αυτές με τη σειρά τους τα Γραφεία Εκπαίδευσης ότι: * Από 1η Σεπτέμβρη αίρεται – καταργείται η δυνατότητα πρόσβασης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών του Υπουργείου παιδείας στους τόπους που υπηρετούν , στις παροχές σίτισης που εξασφαλίζουν οι Στρατιωτικές Λέσχες…
Πρόκειται για μια ακραία πολιτική απόφαση που αποδεικνύει με τον πιο ωμό τρόπο την ταξικότητα της αστικής πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που επίσης δοκίμασαν και αυτοί να εκμεταλλευτούν την Ανεργία για να μετατρέψουν τους Εκπαιδευτικούς σε Δωρεάν Εργαζόεμνους Κυνηγούς των Μορίων της Εθελοντικής Εργασίας!
Θυμίζουμε ότι το μέτρο της Σίτισης στις Λέσχες Αξιωματικών είχε αρχίσει να ισχύει στο πλαίσιο μιας προσπάθειας ανακούφισης των απίστευτων βασάνων που υφίστανται χιλιάδες αναπληρωτές που υποχρεώνονται να τρέχουν στην παραμεθόριο, αναλαμβάνοντας ένα τεράστιο κόστος προκειμένου να καλύψουν με τους χειρότερους όρους τα σοβαρά κενά στη Δημόσια Εκπαίδευση. Το μέτρο αυτό ήταν συνέχεια σειράς άλλων όπως για τους στρατιωτικούς που αποφασίστηκαν από τις πρώτες μνημονιακές κυβερνήσεις  στο πλαίσιο του να απαντηθούν κάπως οι δραματικές συνέπειες από τις άγριες περικοπές στα εισοδήματα και στις κοινωνικές δαπάνες.
Όμως αποκαλύπτεται ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που δεσμεύτηκε για την υλοποίηση Αντιμνημονιακής πολιτικής, στην πράξη ακολουθεί πιο άγρια μνημονιακή πολιτική ακόμη και σε σύγκριση με αυτή των Σαμαρά-Βενιζέλου.
Φυσικά, ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος δεν μπορεί να πείσει κανέναν για αυτή την σκληρή ταξική του απόφαση.
Πολύ περισσότερο όταν χαρίζει 550 εκατομμύρια ευρώ σε αμερικανική πολεμική βιομηχανία για την αρχαία σκουριά των ανθυποβρυχιακών αεροσκαφών ORION, συνεχίζει να δαπανά το 2,3 του ΑΕΠ για το ΝΑΤΟ και πολλαπλασιάζει τις ασκήσεις με τις ΗΠΑ, τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ και το κράτος δολοφόνο Ισραήλ.
Σε κάθε περίπτωση εμείς καλούμε το Υπουργείο Πολέμου να ανακαλέσει την εξοργιστική του απόφαση και να ανοίξει τις Λέσχες Αξιωματικών στην κοινωνία, επιτρέποντας την είσοδο σε όποιον έχει ανάγκη. 
Παρέχοντας Δωρεάν γεύματα, από εξειδικευμένο Πολιτικό Προσωπικό και βάζοντας τέρμα στην εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων.


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 

Diktiospartakos.blogspot.com

5 σχόλια:

  1. Ναι οκ έχετε μαύρα μεσάνυχτα Στην ΛΕΘ ΡΟΔΟΥ το έτος 2015 έτρωγε και διευθυντής σχολείου επίσης κάποιοι ανευθινοι εκπεδευτικοι παραγγελνανε και δεν περνάνε τις μερίδες τους βάζοντας μέσα στα λεφτά τον "πλούσιο" στέλεχος που ήταν υπεύθυνο για τις φοιτητικές λέσχες γιατί δεν λέτε τπτ που είναι ανδρο ανομίας που πετάνε μερίδες φαγητού ή τις δίνουν στα σκυλιά γιατί οι λέσχες και όχι οι εκκλησίες να μην βοηθάνε το συμπέρασμα ο έλληνας πάντα θα κοιτάζει την μία πλευρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑLΑ "ΜΑΟ". ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ! ( ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗΣ GEORGE SOROZ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ!!! ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ;? ΓΙΑ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ(;), ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!!! )

    Η είδηση έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις παγκοσμίως από Οργανώσεις Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αλλά και της Διεθνούς Αμνηστίας αλλά θα πρέπει να σας ενημερώσω, σαν κάτοικος της Βενεζουέλας που έχουν δει τα μάτια του πολλά, ότι αυτοί που εξεπλάγησαν λιγότερο με αυτή την είδηση είναι οι ίδιοι οι Βενεζολάνοι. Προεδρικά διατάγματα σαν το συγκεκριμένο που καταλύουν κάθε έννοια Συνταγματικότητας, Δημοκρατίας, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κοινής λογικής και σοβαρότητας δεν είναι είδηση πια για τους κατοίκους της υπό κατάληψη χώρας αλλά ούτε και για μένα. Είναι η πραγματικότητα, η καθημερινότητα και η αιτία της καταστροφής αντί της προόδου μιας χώρας που θα μπορούσε να είναι Βασίλισσα αλλά κατάντησαν ζητιάνα. Για όσους δεν γνωρίζουν την είδηση αλλά και για να σας δώσω να καταλάβετε ότι η "τρύπα του λαγού" πηγαίνει πιο βαθιά από ότι αρχικά φαίνεται πάμε να δούμε τι είναι το Προεδρικό Διάταγμα No. 9855, που εκδόθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως παρακάμπτοντας ακόμα μια φορά, αντισυνταγματικά, την μεγάλη πλειοψηφία του Κοινοβουλίου. Με το διάταγμα απευθύνεται έκκληση για τη δημιουργία ενός «μεταβατικού καθεστώτος εργασίας» προκειμένου να δοθεί νέα ώθηση στον τομέα των γεωργικών προϊόντων και των τροφίμων. Το διάταγμα αναφέρει ότι η κυβέρνηση πρέπει να κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για την επίτευξη των στρατηγικών επιπέδων αυτάρκειας και δηλώνει ότι οι εργαζόμενοι μπορούν να μετακινούνται αναγκαστικά από τις δουλειές τους για να εργαστούν σε χωράφια στον γεωργικό τομέα αλλά και οπουδήποτε αλλού χρειάζεται στον τομέα τροφίμων για περίοδο 60 ημερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι γραφει παλι ο αρρωστος στημενος εθνικο-σοσιαληστης ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ των ΑΝΕΛ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή