Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Όταν οι πολιτικοί ντύνονται Πολέμαρχοι!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιωάννη Δρακωνάκη Αντιστράτηγο ε.αΤεράστιο θέμα έγινε για το θέμα των στρατιωτικών αμφιέσεων του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου.
Το κακό όμως είναι ότι όλοι αυτοί που τον κατηγορούν τις μιλιταριστικές παραστάσεις του ηγέτη των ΑΝΕΛ, ξεχνούν να ασκήσουν κριτική στην ουσία των λόγων και των έργων του.
Δηλαδή στην συστηματική στρατιωτικοποίηση της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, στην άγρια και εξίσου πρωτόγνωρη εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση των φαντάρων, στη μετατροπή των ελληνικών στρατιωτικών βάσεων στα πιο σημαντικά ορμητήρια  των ιμπεριαλιστών ΗΠΑ-Ε.Ε.-ΝΑΤΟ.

Δεν είναι τυχαίο ότι η κριτική προέρχεται από στρατιωτικούς που τόσα χρόνια δεν είπαν κουβέντα για τους εξοπλισμούς και τις μίζες, αλλά σήμερα απαιτούν περισσότερες αγορές όπλων.
Είναι οι ίδιοι που καλούν την κυβέρνηση να συνεχίσει το έργο της και να επεκτείνει την κατασταλτική δράση του στρατού εναντίον των ασύμμετρων απειλών -μεταναστών, κοινωνικών κινημάτων κλπ.   
Είναι οι ίδιοι που το καλοκαίρι του Δημοψηφίσματος κράυγαζαν "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩ-ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ" και τώρα απαιτούν να μείνουν αλώβητες από τις περικοπές των μνημονίων που υπερασπίζουν μόνο οι αποδοχές αστυνομικών-δικαστών-στρατιωτικών-χαφιέδων της ΕΥΠ!
Αυτή όμως η άθλια αστική πολιτική, που υπηρετούν μαζί αστοί πολιτικοί και στρατιωτικό κατεστημένο δίνει αυτές τις άθλιες μιλιταριστικές παραστάσεις,  με τον εκάστοτε Υπουργό Άμυνας ντυμένο Πολέμαρχο!    
Ξεκινάμε λοιπόν την παρουσίαση.













Η δική μας απάντηση Κίνημα μαζικό μέσα και έξω από τον στρατό ενάντια στα σύγχρονα πολεμικά κατασταλτικά σενάρια

Αλληλεγγύη στον αγώνα των φαντάρων

Ελεύθερος συνδικαλισμός και συλλογικές διαδικασίες



ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου