Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Υποκρισία και ντροπή: Φοβούνται στους μετανάστες στο Τυμπάκι (όχι εκείνους που τους μαζεύουν τις ελιές...) και αποφασίζουν "αγώνες" με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής! (φωτο)


Ο δήμαρχος Φαιστού και άλλοι παράγοντες και κάτοικοι της περιοχής του Τυμπακίου ανησυχούν και φοβούνται τους μετανάστες και τους πρόσφυγες (ξέχασαν εκείνους που τους μαζεύουν τις ελιές ή τους κάνουν άλλες δουλειές, συμπεριλαμβανομένης και της φροντίδας των ηλικιωμένων) και αποφάσισαν να το εκφράσουν με δυναμικές κινητοποιήσεις... Αλλά το σημαντικό είναι ότι αυτή τους την ξενοφοβία τη συζήτησαν (και συναποφάσισαν) με επίσημο προσκαλεσμένο, δίπλα στον δήμαρχο της Φαιστού, Γ. Αρμουτάκη, με τον περιφερειακό σύμβουλο της Χρυσής Αυγής, Γ. Σπυρόπουλο! 
Φοβάστε τους δυστυχισμένους πρόσφυγες και μετανάστες, τις οικογένειες που βομβαρδίζονται κρυμμένοι μέσα στα χαλάσματα των σπιτιών τους, αλλά δε φοβάστε ούτε παίρνετε μέτρα για τον νεοναζισμό, αποδεχόμενος τον εκπρόσωπο και τις "συμβουλές" του εκπροσώπου της νεοναζιστικής οργάνωσης... 

Τί ντροπή κύριε Αρμουτάκη... 

Δείτε τις φωτογραφίες από το e-mesara.gr

 http://www.candianews.gr
Τυμπάκι- πρόσφυγες Τυμπάκι- πρόσφυγες 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου